Spremenite finančno-tehnološko industrijo!

Avtor — 03.10.2016
Finančno-tehnološko področje postaja vse pomembnejša industrija. Prinaša rešitve, dobrodošle na različnih področjih. Če imate idejo, ki bi lahko spremenila finančno industrijo, se pridružite Adriatik FinTech Hackathonu. Nagradni sklad je vreden več kot 12 tisoč evrov.
Spremenite finančno-tehnološko industrijo!

Ekipe bo na hackathonu pričakalo šest izzivov s finančno-tehnološkega področja (Vir slike: Hackathon.si).

15. in 16. oktobra bo v ABC Hubu potekal Adriatik FinTech Hackathon. Prijavijo se lahko posamezniki ali pa ekipe, ki bodo razvijali prototip svoje ideje. Ob koncu hackathona bodo svoje ideje predstavili v 3-minutnem pitchu, komisija pa jim bo lahko zastavila vprašanja.

Na hackathonu bodo prisotni tudi strokovnjaki s finančno-tehnološkega področja, ki bodo v pomoč ekipam.

Več o hachathonu, izzivih in samem dogajanju preberite tukaj.

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje