Spremenite finančno-tehnološko industrijo!

Finančno-tehnološko področje postaja vse pomembnejša industrija. Prinaša rešitve, dobrodošle na različnih področjih. Če imate idejo, ki bi lahko spremenila finančno industrijo, se pridružite Adriatik FinTech Hackathonu. Nagradni sklad je vreden več kot 12 tisoč evrov.
Spremenite finančno-tehnološko industrijo!

Ekipe bo na hackathonu pričakalo šest izzivov s finančno-tehnološkega področja (Vir slike: Hackathon.si).

15. in 16. oktobra bo v ABC Hubu potekal Adriatik FinTech Hackathon. Prijavijo se lahko posamezniki ali pa ekipe, ki bodo razvijali prototip svoje ideje. Ob koncu hackathona bodo svoje ideje predstavili v 3-minutnem pitchu, komisija pa jim bo lahko zastavila vprašanja.

Na hackathonu bodo prisotni tudi strokovnjaki s finančno-tehnološkega področja, ki bodo v pomoč ekipam.

Več o hachathonu, izzivih in samem dogajanju preberite tukaj.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje