Video: Uredite delovne prostore svoje ekipe

Avtor — 31.07.2016
Urejenost delovnega okolja ima velik vpliv na zaposlenega v podjetju. Ali bo delo opravljal dobro in produktivno, je namreč precej odvisno tudi od tega, ali se zaposleni v svojem delovnem okolju počuti dobro, saj tu v povprečju preživi 8 ur dnevno, 5 dni tedensko.
Video: Uredite delovne prostore svoje ekipe

Video: Uredite delovne prostore svoje ekipe (Vir slike: Pixabay.com)

Tokrat se bomo osredotočili predvsem na pisarniške delavce, ki se pri svojem delu soočajo z velikimi količinami papirja. Kupi papirologije, s katerimi se soočajo vsakodnevno, namreč dušijo tudi najbolj organizirane posameznike, a v kolikor so njihovi delovni pogoji ustrezni, si lahko situacijo precej olajšajo. S tem pa se avtomatično zviša tudi njihovo zadovoljstvo in seveda tudi produktivnost. 

Možnosti za to, da izboljšate delovne pogoje svojih zaposlenih, je precej:

  • ob pisalno mizo namestite stenske “piši-briši” table, da si zaposleni svojih misli ne bodo več zapisovali na papirnate lističe, temveč kar na tablo;
  • na steno namestite nosilce za papirnate dokumente, ki bodo vašim zaposlenim omogočili enostavno in pregledno shranjevanje papirologije;
  • na vrata namestite magnetne table, kamor bodo lahko zaposleni hitro in enostavno shranili tiste dokumente, ki jih potrebujejo večkrat. 

Več o tem pa v videoposnetku:

YouTube


Oznake: ,