Uspešni ljudje si postavijo cilje

Pomembno je, kaj počnete vsak dan in kako to počnete. Vaše navade vplivajo na uspeh, tudi na finančnem področju. Thomas Corley, avtor knjige o navadah bogatih ljudi, pravi, da so dobre navade kot snežinke, ki se spreminjajo v kepo, ta pa v plaz uspehov.
Kako so štirje mladi podjetniki svoje sanje spremenili v resničnost

Kako so štirje mladi podjetniki svoje sanje spremenili v resničnost (Vir slike:

1. Postavite si cilje.
Uspešni ljudje si postavljajo cilje, velikokrat si jih celo zapisujejo. Cilja ne smemo razumeti samo v širšem smislu želje po nečem, pač pa mora imeti dve komponenti: mora biti dosegljiv, hkrati pa moramo nekaj storiti, da ga dosežemo.

2. Naredite seznam stvari, ki jih morate opraviti.
Vsak dan si naredite seznam stvari, ki jih morate opraviti. Če vam ne diši pisanje seznama na papir, si ga sestavite vsaj v mislih ali uporabite eno izmed mnogih aplikacij. Opravite vsak dan vsaj 70 odstotkov vseh zadanih stvari.

3. Ne izgubljajte časa po nepotrebnem.
Bodite produktivni in ne izgubljajte časa po nepotrebnem: ne glejte resničnostnih šovov ali drugih TV-oddaj, ki vam le kradejo čas. In zelo pomembno: omejite čas, ki ga porabite za družbene medije. Najpogostejša navada uspešnih ljudii je, da svoj čas izrabijo čim bolj produktivno. Namesto tega se lahko zakopljete v kakšno drugo navado – denimo branje.

4. Berite z namenom.
Berite knjige, ki vas navdihujejo. Kriminalke in ljubezenski romani so lahko zanimivo čtivo, a vam ne bodo veliko pomagali pri osebni rasti. Bodite neutrudni bralci in se nenehno izboljšujte.

Navade, ki jih ima premožni ljudje >>

5. Poslušajte avdio knjige.
Izkoristite čas, ki ga porabite za prevoz, za poslušanje avdio knjig. Če vam avdio knjige ne dišijo, potem si čas zapolnite s kakšno drugo aktivnostjo, ki vas bo spodbudila k proaktivnemu razmišljanju.

6. Dajte vse od sebe.
Ni pomembno, koliko delate, ampak kako to delate. Pri svojem delu bodite učinkoviti. In dajte vedno vse od sebe – potrudite se po najboljših močeh. Mogoče boste imeli kdaj srečo in zadeli na loteriji, a večinoma uspeh pride šele s trdim delom.

7. Skrbite za svoje zdravje.
Cenite svoje zdravje in skrbite zanj. Nekaj pozornosti namenite temu, kaj jeste in si vzemite čas za razgibavanje. Samo zdravi in polni življenjske energije lahko uresničujete svoje načrte.

8. Smejte se.
Bodite pozitivni in proaktivni. Veliko se smejte.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje