Spletna agencija Ideaz med najboljšimi na tekmovanju Google All Stars

Novomeška agencija Ideaz se je med več tisoč prijavljenimi agencijami iz preko 60 držav na tekmovanju Google All Stars kot zmagovalka slovenskega dela uvrstila med 250 najboljših agencij na svetu in za nagrado prejela pot na konferenco Google All Stars Summit.
Spletna agencija Ideaz med najboljšimi na tekmovanju Google All Stars

Agencija Ideaz polna inovativnih idej (Vir fotografije: Agencija Ideaz)

Na tekmovanju Partnersallstars, ki ga letno organizira Google Slovenia, tokrat na presenečenje mnogih ni zmagala ena izmed velikih slovenskih agencij, pač pa mlada agencija Ideaz iz Novega mesta. za delovanjem katere stojijo Nika Papič, v vlogi projektne vodje, načrtovalec oglaševalnih kampanj Tilen Šali in Rok Jurečič, vodja in načrtovalec spletnih nastopov.

»Menim, da je eden izmed glavnih razlogov za zmago tudi to, da pri spletni agenciji Ideaz vzamemo vsako stranko v individualno obravnavo in nato preučimo, kateri je najboljši marketinški pristop (»online in offline«) za doseganje njenih ciljev. K temu veliko pripomore tudi taktična uporaba Googlovih orodij in oglaševalne mreže v kombinaciji z drugimi mediji za doseganje tipičnih uporabnikov oz. kupcev glede na stranko,« nam pojasni Rok Jurečič, vodja in načrtovalec spletnih nastopov.

Z omenjeno nagrado bodo v agenciji dobili vpogled v delovanje podjetja Google, dostop do izobraževanj in konzultacij z Googlovimi strokovnjaki, imeli možnost testiranja novih Googlovih izdelkov ter se družili z vodilnimi svetovnimi agencijami s področja spletnega oglaševanja.

Učinkovita zastavitev spletne kampanje

Pri Ideaz sicer uporabljajo t.i. »Off-site« spletno analitiko, ki se ukvarja predvsem z merjenjem obnašanja potencialnih kupcev, vidnosti podjetja na internetu ter povezav do spletne strani podjetja in s t.i. »On-site« spletno analitiko, ki meri obnašanje uporabnikov, ko so že na vaši spletni strani. Tako namreč vidijo, kaj točno so uporabniki delali na strani in koliko časa so se tam zadrževali. 

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje