Spletna agencija Ideaz med najboljšimi na tekmovanju Google All Stars

Novomeška agencija Ideaz se je med več tisoč prijavljenimi agencijami iz preko 60 držav na tekmovanju Google All Stars kot zmagovalka slovenskega dela uvrstila med 250 najboljših agencij na svetu in za nagrado prejela pot na konferenco Google All Stars Summit.
Spletna agencija Ideaz med najboljšimi na tekmovanju Google All Stars

Agencija Ideaz polna inovativnih idej (Vir fotografije: Agencija Ideaz)

Na tekmovanju Partnersallstars, ki ga letno organizira Google Slovenia, tokrat na presenečenje mnogih ni zmagala ena izmed velikih slovenskih agencij, pač pa mlada agencija Ideaz iz Novega mesta. za delovanjem katere stojijo Nika Papič, v vlogi projektne vodje, načrtovalec oglaševalnih kampanj Tilen Šali in Rok Jurečič, vodja in načrtovalec spletnih nastopov.

»Menim, da je eden izmed glavnih razlogov za zmago tudi to, da pri spletni agenciji Ideaz vzamemo vsako stranko v individualno obravnavo in nato preučimo, kateri je najboljši marketinški pristop (»online in offline«) za doseganje njenih ciljev. K temu veliko pripomore tudi taktična uporaba Googlovih orodij in oglaševalne mreže v kombinaciji z drugimi mediji za doseganje tipičnih uporabnikov oz. kupcev glede na stranko,« nam pojasni Rok Jurečič, vodja in načrtovalec spletnih nastopov.

Z omenjeno nagrado bodo v agenciji dobili vpogled v delovanje podjetja Google, dostop do izobraževanj in konzultacij z Googlovimi strokovnjaki, imeli možnost testiranja novih Googlovih izdelkov ter se družili z vodilnimi svetovnimi agencijami s področja spletnega oglaševanja.

Učinkovita zastavitev spletne kampanje

Pri Ideaz sicer uporabljajo t.i. »Off-site« spletno analitiko, ki se ukvarja predvsem z merjenjem obnašanja potencialnih kupcev, vidnosti podjetja na internetu ter povezav do spletne strani podjetja in s t.i. »On-site« spletno analitiko, ki meri obnašanje uporabnikov, ko so že na vaši spletni strani. Tako namreč vidijo, kaj točno so uporabniki delali na strani in koliko časa so se tam zadrževali. 

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje