Spletna agencija Ideaz med najboljšimi na tekmovanju Google All Stars

Novomeška agencija Ideaz se je med več tisoč prijavljenimi agencijami iz preko 60 držav na tekmovanju Google All Stars kot zmagovalka slovenskega dela uvrstila med 250 najboljših agencij na svetu in za nagrado prejela pot na konferenco Google All Stars Summit.
Spletna agencija Ideaz med najboljšimi na tekmovanju Google All Stars

Agencija Ideaz polna inovativnih idej (Vir fotografije: Agencija Ideaz)

Na tekmovanju Partnersallstars, ki ga letno organizira Google Slovenia, tokrat na presenečenje mnogih ni zmagala ena izmed velikih slovenskih agencij, pač pa mlada agencija Ideaz iz Novega mesta. za delovanjem katere stojijo Nika Papič, v vlogi projektne vodje, načrtovalec oglaševalnih kampanj Tilen Šali in Rok Jurečič, vodja in načrtovalec spletnih nastopov.

»Menim, da je eden izmed glavnih razlogov za zmago tudi to, da pri spletni agenciji Ideaz vzamemo vsako stranko v individualno obravnavo in nato preučimo, kateri je najboljši marketinški pristop (»online in offline«) za doseganje njenih ciljev. K temu veliko pripomore tudi taktična uporaba Googlovih orodij in oglaševalne mreže v kombinaciji z drugimi mediji za doseganje tipičnih uporabnikov oz. kupcev glede na stranko,« nam pojasni Rok Jurečič, vodja in načrtovalec spletnih nastopov.

Z omenjeno nagrado bodo v agenciji dobili vpogled v delovanje podjetja Google, dostop do izobraževanj in konzultacij z Googlovimi strokovnjaki, imeli možnost testiranja novih Googlovih izdelkov ter se družili z vodilnimi svetovnimi agencijami s področja spletnega oglaševanja.

Učinkovita zastavitev spletne kampanje

Pri Ideaz sicer uporabljajo t.i. »Off-site« spletno analitiko, ki se ukvarja predvsem z merjenjem obnašanja potencialnih kupcev, vidnosti podjetja na internetu ter povezav do spletne strani podjetja in s t.i. »On-site« spletno analitiko, ki meri obnašanje uporabnikov, ko so že na vaši spletni strani. Tako namreč vidijo, kaj točno so uporabniki delali na strani in koliko časa so se tam zadrževali. 

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje