Amazon razširil svojo ponudbo s 3D izdelki

Amazon je v okviru svoje spletne trgovine predstavil oddelek z natisnjenimi 3D izdelki. V ponudbi je tako več kot 200 unikatnih izdelkov, ki jih lahko ponudniki na zahtevo kupca prilagodijo ter natisnejo. Možno je kupiti vse od igrač do pohištva.
Amazon razširil svojo ponudbo s 3D izdelki

Oblikujte si izdelke po svoji meri. (Vir: amazon.com)

Da bi kupcu omogočili čim lažje iskanje in ogledovanje 3D izdelkov, Amazonov nov portal vključuje iskanje po meri, interaktivni 3D predogled in oblikovanje izdelka po svoji meri. Izbirate lahko med elektronskimi izdelki, izdelki za kuhinjo in dom, nakitom in modnimi dodatki ter igračami.

Kupci lahko izdelke oblikujejo po svoji meri in si izberejo material, velikost, slog, barvo, tekst in slike. Tako kupec postane tudi oblikovalec izdelka, a sistem zaenkrat še ne dopušča, da bi uporabniki lahko naložili svoje 3D dizajne. Nova ponudba Amazona tako približuje 3D tisk potrošnikom, pri čemer ne zahteva veliko denarja ali znanja.

3D natisnjene in po meri izoblikovane produkte že kakšno leto ponuja eBay, že leta pa se s tem ukvarja specializirana spletna trgovina Shapeways, ki je v prejšnjem tednu naznanila partnerstvo z multinacionalko Hasbro, podjetjem, ki proizvaja igrače.

3D tisk je ena izmed najsodobnejših tehnologij in predstavlja prihodnost tiska in proizvodnje izdelkov. V zadnjih letih je takšna tehnologija postala tudi zanimiva za uporabo na področjih razvoja in raziskav, konceptnega oblikovanja, predstavitvenih tehnik, arhitekture, urbanizma, konstruiranja in kulturne dediščine. V zadnjih nekaj letih se je prodaja teh strojev občutno povečala, njihova cena in cena izdelkov pa je močno padla.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje