BCSocial – zmagovalec izbora Najpodjetniška ideja 2014

Zmagovalec izbora Najpodjetniška ideja 2014 je sodobna poslovna aplikacija v oblaku BCSocial. Z zmagovalnim nazivom je bila 20. maja ovenčana na častni podelitvi, ki je potekala v ambientu ljubljanskega hotela Lev.
BCSocial – zmagovalec izbora Najpodjetniška ideja 2014

BCSocial – zmagovalec izbora Najpodjetniška ideja 2014 (Vir fotografije: BCSocial)

V Marg inženiringu z Brezovice pri Ljubljani, ki ga uspešno vodi direktor Boštjan Bregar, so razvili sodobno poslovno aplikacijo v oblaku, imenovano BCSocial, ki poveča učinkovitost zaposlenih, direktorju pa omogoča, da dogajanje v podjetju spremlja in vodi na daljavo.

Gre za združevanje koncepta, ki ga v sebi nosijo družabna omrežja in zmogljivega sistema za upravljanje dokumentov.

»Zaposleni s pomočjo orodja BCSocial na povsem preprost način dostopajo do informacij, ki jih ima podjetje v svojih zalednih sistemih, kot so CRM, ERP in drugi. BCSocial namreč na enem mestu združi vse informacije iz različnih orodij, kar trenutno omogoča le malo rešitev na svetu,« razloži Boštjan Bregar, direktor Marg inženiringa.

Rešitev je tako namenjena vsem podjetjem in podjetnikom, ne glede na njihovo velikost, dejavnost ali lokacijo.

Pisarna v oblaku fascinira

»Cilj je bil ustvariti prilagodljivo okolje, pisarno v oblaku, ki bo podpirala sodelovanje med osebami na različnih lokacijah, direktorju pa omogočala  pregled nad dogajanjem v podjetju tudi, ko je na poti. Gre za rešitev, ki podjetja podpira pri njihovi rasti, jim omogoča fleksibilnost pri vključevanju ljudi po njihovih kompetencah (in ne po lokaciji), združuje informacije in dokumente iz različnih virov na enem mestu, direktorju pa omogočala dostop do ključnih informacij za odločanje preko mobilnega telefona, tablice ali računalnika, ob vsakem trenutku in od kjerkoli,« pojasnjuje Bregar.

                                                   Vir fotografije: BCSocial

In vizije BCSocial?

»Nenehen razvoj in nadgradnje produkta, glede na zahteve trga; učinkovit prodor na angleški in del zahodnoevropskega trga iz naših pisarn v Londonu ter na južno- in vzhodnoevropske trge, na katere merimo iz Slovenije. Če nam bo na teh trgih dobro šlo, lahko dobimo dodatno investicijo za prodor na večje trge. Ko se bomo v Evropi dovolj uveljavili, bo čas za vstop v ZDA. Uspeh v ZDA pa predstavlja dobro izhodišče, da uspeš tudi na svetovnem trgu. Načrtujemo pridobitev novih uporabnikov, v letu 2014 pričakujemo, da bomo število le-teh povečali še za 5000,« je še vizionarski Bregar.

10 prodornih finalistov

Za enega izmed 10 finalistov Najpodjetniške ideje, ki je tokrat potekal že 11. leto zapored, je bilo tokrat mogoče glasovati prek spleta. Med 10 finalistov so se izmed kar 56 perspektivnih idej na 11. izbor za Najpodjetniško idejo poleg ideje BCSocial uvrstili še: Pametni monitor za kirurge Adora, mobilna aplikacija za čebelarje Beezinga, Kinestica – BiMeo, Ponika, Archimago arhitekturno projektiranje, ATech elektronika, Enolyse, Strešniki Jezeršek in Gem motors.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje