BCSocial – zmagovalec izbora Najpodjetniška ideja 2014

Zmagovalec izbora Najpodjetniška ideja 2014 je sodobna poslovna aplikacija v oblaku BCSocial. Z zmagovalnim nazivom je bila 20. maja ovenčana na častni podelitvi, ki je potekala v ambientu ljubljanskega hotela Lev.
BCSocial – zmagovalec izbora Najpodjetniška ideja 2014

BCSocial – zmagovalec izbora Najpodjetniška ideja 2014 (Vir fotografije: BCSocial)

V Marg inženiringu z Brezovice pri Ljubljani, ki ga uspešno vodi direktor Boštjan Bregar, so razvili sodobno poslovno aplikacijo v oblaku, imenovano BCSocial, ki poveča učinkovitost zaposlenih, direktorju pa omogoča, da dogajanje v podjetju spremlja in vodi na daljavo.

Gre za združevanje koncepta, ki ga v sebi nosijo družabna omrežja in zmogljivega sistema za upravljanje dokumentov.

»Zaposleni s pomočjo orodja BCSocial na povsem preprost način dostopajo do informacij, ki jih ima podjetje v svojih zalednih sistemih, kot so CRM, ERP in drugi. BCSocial namreč na enem mestu združi vse informacije iz različnih orodij, kar trenutno omogoča le malo rešitev na svetu,« razloži Boštjan Bregar, direktor Marg inženiringa.

Rešitev je tako namenjena vsem podjetjem in podjetnikom, ne glede na njihovo velikost, dejavnost ali lokacijo.

Pisarna v oblaku fascinira

»Cilj je bil ustvariti prilagodljivo okolje, pisarno v oblaku, ki bo podpirala sodelovanje med osebami na različnih lokacijah, direktorju pa omogočala  pregled nad dogajanjem v podjetju tudi, ko je na poti. Gre za rešitev, ki podjetja podpira pri njihovi rasti, jim omogoča fleksibilnost pri vključevanju ljudi po njihovih kompetencah (in ne po lokaciji), združuje informacije in dokumente iz različnih virov na enem mestu, direktorju pa omogočala dostop do ključnih informacij za odločanje preko mobilnega telefona, tablice ali računalnika, ob vsakem trenutku in od kjerkoli,« pojasnjuje Bregar.

                                                   Vir fotografije: BCSocial

In vizije BCSocial?

»Nenehen razvoj in nadgradnje produkta, glede na zahteve trga; učinkovit prodor na angleški in del zahodnoevropskega trga iz naših pisarn v Londonu ter na južno- in vzhodnoevropske trge, na katere merimo iz Slovenije. Če nam bo na teh trgih dobro šlo, lahko dobimo dodatno investicijo za prodor na večje trge. Ko se bomo v Evropi dovolj uveljavili, bo čas za vstop v ZDA. Uspeh v ZDA pa predstavlja dobro izhodišče, da uspeš tudi na svetovnem trgu. Načrtujemo pridobitev novih uporabnikov, v letu 2014 pričakujemo, da bomo število le-teh povečali še za 5000,« je še vizionarski Bregar.

10 prodornih finalistov

Za enega izmed 10 finalistov Najpodjetniške ideje, ki je tokrat potekal že 11. leto zapored, je bilo tokrat mogoče glasovati prek spleta. Med 10 finalistov so se izmed kar 56 perspektivnih idej na 11. izbor za Najpodjetniško idejo poleg ideje BCSocial uvrstili še: Pametni monitor za kirurge Adora, mobilna aplikacija za čebelarje Beezinga, Kinestica – BiMeo, Ponika, Archimago arhitekturno projektiranje, ATech elektronika, Enolyse, Strešniki Jezeršek in Gem motors.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje