BillScan – elegantno reševanje shranjevanja računov in garancij

BillScan, zmagovalec prvega dolenjskega pospeševalnega programa KickUP, ki je od septembra 2013 do januarja 2014 potekal pod okriljem StartUP Novo mesto, na eleganten način rešuje problem shranjevanja računov in garancij.
BillScan – elegantno reševanje shranjevanja računov in garancij

BillScan – elegantno reševanje shranjevanja računov in garancij

Za BillScanom, ki sicer še ni registrirano podjetje, stojijo trije mladeniči: Luka Picelj, idejni in ekipni vodja, Jure Cerovšek, mobilni programer in Simon Vesel v vlogi spletnega programerja.

Zametki ideje, ki se je rodila kot odgovor na reševanje lastnih problemov

Njihova ideja rešuje problem shranjevanja računov in tudi garancij, saj si s temu namenjeno aplikacijo preprosto shranite račun takoj, ko kupite nek izdelek. Ciljna skupina BillScan so tako uporabniki pametnih telefonov, ki si shranjujejo račune in jih želijo imeti hitro ter varno shranjene, razložijo razvijalci ideje.

»Tako ne boste imeli več zmede računov v denarnicah in predalih, ampak boste imeli račune shranjene v oblaku, ki bo zaščiten z vašim uporabniškim imenom in geslom. Do njih pa boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli in ne boste imeli več težav z iskanjem le-teh, ko boste na primer želeli reklamirati ali zamenjati nek izdelek, ki ste ga kupili,« pomen ravnokar razvite aplikacije razloži idejni vodja Luka Picelj.

»Do te ideje sem prišel, ko sem dobil novo uro, za katero sem dobil tudi dveletno garancijo. Potem pa se mi je ura že po treh mesecih ustavila. Odnesel sem jo na servis, tam pa mi je niso hoteli brezplačno servisirati, ker nisem imel računa. Izgubil sem ga namreč in tako sem moral popravilo plačati sam,« pove Picelj.

BillScan v vlogi KickUp zmagovalca

»Pri delu nas motivira ekipa StartUp Novo mesto, ki nam nudi tudi prostore za delo in druženje. Počutimo se odlično. Ta naziv nam je dal še dodatno energijo, ki jo absolutno potrebujemo za dokončno realizacijo našega projekta. Projekt nameravamo realizirati do konca februarja, odvisno seveda od našega časa. Aplikacijo želimo kar najhitreje pripeljati na trg in z njo navduševati naše uporabnike. Čaka nas 14-dnevni izlet v Amsterdam konec aprila, kjer se bomo v RockStart pospeševalniku učili, kako dobro poslovati z aplikacijo,« načrte ekipe entuziastično niza njen idejni vodja, Luka Picelj.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje