BillScan – elegantno reševanje shranjevanja računov in garancij

BillScan, zmagovalec prvega dolenjskega pospeševalnega programa KickUP, ki je od septembra 2013 do januarja 2014 potekal pod okriljem StartUP Novo mesto, na eleganten način rešuje problem shranjevanja računov in garancij.
BillScan – elegantno reševanje shranjevanja računov in garancij

BillScan – elegantno reševanje shranjevanja računov in garancij

Za BillScanom, ki sicer še ni registrirano podjetje, stojijo trije mladeniči: Luka Picelj, idejni in ekipni vodja, Jure Cerovšek, mobilni programer in Simon Vesel v vlogi spletnega programerja.

Zametki ideje, ki se je rodila kot odgovor na reševanje lastnih problemov

Njihova ideja rešuje problem shranjevanja računov in tudi garancij, saj si s temu namenjeno aplikacijo preprosto shranite račun takoj, ko kupite nek izdelek. Ciljna skupina BillScan so tako uporabniki pametnih telefonov, ki si shranjujejo račune in jih želijo imeti hitro ter varno shranjene, razložijo razvijalci ideje.

»Tako ne boste imeli več zmede računov v denarnicah in predalih, ampak boste imeli račune shranjene v oblaku, ki bo zaščiten z vašim uporabniškim imenom in geslom. Do njih pa boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli in ne boste imeli več težav z iskanjem le-teh, ko boste na primer želeli reklamirati ali zamenjati nek izdelek, ki ste ga kupili,« pomen ravnokar razvite aplikacije razloži idejni vodja Luka Picelj.

»Do te ideje sem prišel, ko sem dobil novo uro, za katero sem dobil tudi dveletno garancijo. Potem pa se mi je ura že po treh mesecih ustavila. Odnesel sem jo na servis, tam pa mi je niso hoteli brezplačno servisirati, ker nisem imel računa. Izgubil sem ga namreč in tako sem moral popravilo plačati sam,« pove Picelj.

BillScan v vlogi KickUp zmagovalca

»Pri delu nas motivira ekipa StartUp Novo mesto, ki nam nudi tudi prostore za delo in druženje. Počutimo se odlično. Ta naziv nam je dal še dodatno energijo, ki jo absolutno potrebujemo za dokončno realizacijo našega projekta. Projekt nameravamo realizirati do konca februarja, odvisno seveda od našega časa. Aplikacijo želimo kar najhitreje pripeljati na trg in z njo navduševati naše uporabnike. Čaka nas 14-dnevni izlet v Amsterdam konec aprila, kjer se bomo v RockStart pospeševalniku učili, kako dobro poslovati z aplikacijo,« načrte ekipe entuziastično niza njen idejni vodja, Luka Picelj.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje