Business Insider: Stanford je najuglednejša poslovna šola na svetu

Kot je pokazala raziskava, ki so jo izvedli pri poslovnem blogu Business Insider, najboljše delo pri izobraževanju novih podjetnikov opravlja Poslovna šola Stanford. Tesno ji sledi Poslovna šola Harvard, na tretje mesto pa se je uvrstila šola Wharton iz Univerze v Pensilvaniji.
Business Insider: Stanford je najuglednejša poslovna šola na svetu

Business Insider: Stanford je najuglednejša poslovna šola na svetu (Vir slike: Business Insider)

Pri Business Insider so napravili zanimivo raziskavo. Svoje bralce so naprosili, da izberejo eno izmed najuglednejših poslovnih šol na svetu, ki je po njihovem mnenju opravila najboljše delo pri izobraževanju novih podjetnikov.

Več kot 10 tisoč bralcev je podalo svoje mnenje, a zaradi čimbolj natančnih rezultatov so pri reviji upoštevali zgolj odgovore poklicnih finančnikov, ki se v svoji karieri vsaj občasno ukvarjajo z zaposlovanjem novih kadrov. Ti so se namreč v svoji poklicni karieri že večkrat srečali z diplomanti številnih poslovnih šol iz celega sveta, zato so lahko podali natančnejšo oceno.

Za izobraževalno ustanovo, ki najbolje opravlja delo pri učenju novih podjetnikov in poslovnežev, so izbrali Poslovno šolo Stanford. Na drugo mesto se je uvrstila Poslovna šola Harvard, na tretje pa šola Wharton iz Univerze v Pensilvaniji. 

Celoten seznam 10 najboljših poslovnih šol: 

  1. Poslovna šola Stanford 
  2. Poslovna šola Harvard
  3. Poslovna šola Wharton iz Univerze v Pensilvaniji
  4. Šola managementa Sloan iz Massachusettskega inštituta tehnologije
  5. Poslovna šola Booth iz Univerze v Chicagu
  6. Univerza Columbia
  7. Londonska šola ekonomije
  8. Šola managementa Kellogg iz Northwesternske univerze
  9. Univerza Yale
  10. Poslovna šola Tuck iz Dartmouthske univerze

Vir: Business Insider

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje