Business Insider: Stanford je najuglednejša poslovna šola na svetu

Kot je pokazala raziskava, ki so jo izvedli pri poslovnem blogu Business Insider, najboljše delo pri izobraževanju novih podjetnikov opravlja Poslovna šola Stanford. Tesno ji sledi Poslovna šola Harvard, na tretje mesto pa se je uvrstila šola Wharton iz Univerze v Pensilvaniji.
Business Insider: Stanford je najuglednejša poslovna šola na svetu

Business Insider: Stanford je najuglednejša poslovna šola na svetu (Vir slike: Business Insider)

Pri Business Insider so napravili zanimivo raziskavo. Svoje bralce so naprosili, da izberejo eno izmed najuglednejših poslovnih šol na svetu, ki je po njihovem mnenju opravila najboljše delo pri izobraževanju novih podjetnikov.

Več kot 10 tisoč bralcev je podalo svoje mnenje, a zaradi čimbolj natančnih rezultatov so pri reviji upoštevali zgolj odgovore poklicnih finančnikov, ki se v svoji karieri vsaj občasno ukvarjajo z zaposlovanjem novih kadrov. Ti so se namreč v svoji poklicni karieri že večkrat srečali z diplomanti številnih poslovnih šol iz celega sveta, zato so lahko podali natančnejšo oceno.

Za izobraževalno ustanovo, ki najbolje opravlja delo pri učenju novih podjetnikov in poslovnežev, so izbrali Poslovno šolo Stanford. Na drugo mesto se je uvrstila Poslovna šola Harvard, na tretje pa šola Wharton iz Univerze v Pensilvaniji. 

Celoten seznam 10 najboljših poslovnih šol: 

  1. Poslovna šola Stanford 
  2. Poslovna šola Harvard
  3. Poslovna šola Wharton iz Univerze v Pensilvaniji
  4. Šola managementa Sloan iz Massachusettskega inštituta tehnologije
  5. Poslovna šola Booth iz Univerze v Chicagu
  6. Univerza Columbia
  7. Londonska šola ekonomije
  8. Šola managementa Kellogg iz Northwesternske univerze
  9. Univerza Yale
  10. Poslovna šola Tuck iz Dartmouthske univerze

Vir: Business Insider

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje