Cupidsave.me – ohranjanje romantike v razmerjih

Na KickUP pospeševalniku se je kreiralo šest svežih startupov z različnimi zanimivimi idejami. Tokrat predstavljamo idejo ekipe Cupidsave.me, pri čemer gre za naročniško storitev, ki na inovativne načine spodbuja ohranjanje romantike v razmerjih.
Cupidsave.me – ohranjanje romantike v razmerjih

CUPIDSAVE.ME – ohranjanje romantike v razmerjih (Vir slike: Danilo Kesič)

Trenutno ekipo predstavljata Dejan Travnikar v vlogi idejnega vodje in programer Tadej Kočnik, vendar počasi širita ekipo. Cupidsave.me je naročniška storitev, kjer naročniki diskretno na dom ali pa v službo vsak mesec prejmejo paket, ki vsebuje novo doživetje za njih in njihovega partnerja. Paket vsebuje pripomočke za romantično doživetje, bistvo paketa pa je opis, kaj narediti in kako to narediti. »Hkrati boste videli, katere stvari so partnerju všeč, še sami boste lahko postali kreativni in se spomnili nečesa novega,« meni Travnikar.

Želja: preprečiti propadanje prevelikega števila razmerij

»V novomeški podjetniški pospeševalni program KICK UP sem se lani v septembru priključil z namenom, da razvijem idejo, ki bi pomagala parom in tako poskušam preprečiti propadanje prevelikega števila razmerij. Ugotovil sem namreč, da kar 40% zakonov propade, preden dočakajo svojo 20. obletnico obstoja.

V procesu preverjanja ideje sem ugotovil, da je danes ogromno ljudi v razmerjih prav zaradi neke navade in zato, da niso sami. Strast se je v takšnih razmerjih že zdavnaj izgubila, razlog zato pa ne tiči v tem, da se ljudem ne bi več ljubilo, temveč danes bolj globok problem predstavlja to, da bi se ljudje radi potrudili, ampak po dolgem delavniku, ko so cel dan pod stresom, enostavno nimajo domišljije,« razloge za odločitev razvoja aplikacije Cupidsave.me oriše Travnikar.

»Naša ožja ciljna skupina so moški, ki so že nekaj časa v razmerju. Širše gledano pa je paket namenjen vsem, ki želijo ohraniti ali pa obuditi iskrico v razmerju,« še doda.

Globalno usmerjene vizije

»Trenutna vizija je, da sedaj testiramo idejo na slovenskem trgu, da vidimo kakšen je odziv in potreba trga, nato pa ciljamo v globalne vode,« je jasen Travnikar.

Več na: Cupidsave.me

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje