Cupidsave.me – ohranjanje romantike v razmerjih

Na KickUP pospeševalniku se je kreiralo šest svežih startupov z različnimi zanimivimi idejami. Tokrat predstavljamo idejo ekipe Cupidsave.me, pri čemer gre za naročniško storitev, ki na inovativne načine spodbuja ohranjanje romantike v razmerjih.
Cupidsave.me – ohranjanje romantike v razmerjih

CUPIDSAVE.ME – ohranjanje romantike v razmerjih (Vir slike: Danilo Kesič)

Trenutno ekipo predstavljata Dejan Travnikar v vlogi idejnega vodje in programer Tadej Kočnik, vendar počasi širita ekipo. Cupidsave.me je naročniška storitev, kjer naročniki diskretno na dom ali pa v službo vsak mesec prejmejo paket, ki vsebuje novo doživetje za njih in njihovega partnerja. Paket vsebuje pripomočke za romantično doživetje, bistvo paketa pa je opis, kaj narediti in kako to narediti. »Hkrati boste videli, katere stvari so partnerju všeč, še sami boste lahko postali kreativni in se spomnili nečesa novega,« meni Travnikar.

Želja: preprečiti propadanje prevelikega števila razmerij

»V novomeški podjetniški pospeševalni program KICK UP sem se lani v septembru priključil z namenom, da razvijem idejo, ki bi pomagala parom in tako poskušam preprečiti propadanje prevelikega števila razmerij. Ugotovil sem namreč, da kar 40% zakonov propade, preden dočakajo svojo 20. obletnico obstoja.

V procesu preverjanja ideje sem ugotovil, da je danes ogromno ljudi v razmerjih prav zaradi neke navade in zato, da niso sami. Strast se je v takšnih razmerjih že zdavnaj izgubila, razlog zato pa ne tiči v tem, da se ljudem ne bi več ljubilo, temveč danes bolj globok problem predstavlja to, da bi se ljudje radi potrudili, ampak po dolgem delavniku, ko so cel dan pod stresom, enostavno nimajo domišljije,« razloge za odločitev razvoja aplikacije Cupidsave.me oriše Travnikar.

»Naša ožja ciljna skupina so moški, ki so že nekaj časa v razmerju. Širše gledano pa je paket namenjen vsem, ki želijo ohraniti ali pa obuditi iskrico v razmerju,« še doda.

Globalno usmerjene vizije

»Trenutna vizija je, da sedaj testiramo idejo na slovenskem trgu, da vidimo kakšen je odziv in potreba trga, nato pa ciljamo v globalne vode,« je jasen Travnikar.

Več na: Cupidsave.me

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje