Zvišali so se prispevki za socialno varnost samozaposlenih

Dr. Miro Cerar in mag. Ivan Simič prejela priznanje za najuglednejša strokovnjaka svojega področja

Najuglednejši pravni strokovnjak je postal predsednik vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar, priznanje za najuglednejšega davčnega strokovnjaka pa je dobil mag. Ivan Simič. Za najuglednejšega finančnega strokovnjaka pa je bil izbran finančni minister dr. Dušan Mramor.
Dr. Miro Cerar in mag. Ivan Simič prejela priznanje za najuglednejša strokovnjaka svojega področja

Dr. Miro Cerar in mag. Ivan Simič prejela priznanje za najuglednejša strokovnjaka svojega področja (Vir slike: Tax-Fin-Lex)

Izbrani so bili s strani 25.000 registriranih uporabnikov portala Tax-Fin-Lex in si s tem prislužili ime najuglednejših strokovnjakov. Na omenjenem portalu lahko na enem mestu dostopate do več kot milijon informacij iz davčnega, finančnega in pravnega področja. Kar pa šteje največ je to, da so novice v celoti ažurirane in sveže.

Dr. Miro Cerar je o svojem novem nazivu povedal: »Ugled je prisoten in odsoten v vseh sferah življenja. Predvsem pa, če govorimo o ugledu v politiki, se ga mora vzeti kot sredstvo, ne kot cilj. Če je ugled nekaj, kar si pridobiš z iskrenim prizadevanjem in namenom, da s tem ugledom skušaš doseči drug cilj, cilj za družbo in sočloveka, potem to ima smisel.« Verjame, da je treba zagotoviti boljšo prihodnost tudi za naše otroke.

Da je ugled posebna vrednota, je prepričana tudi direktorica podjetja Tax-Fin-Lex Zlata Tavčar: »Ugleda se ne da kupiti. Ugled predstavlja vse tisto, kar lahko dosežemo samo s pošteno, strokovno in pokončno držo ter trdim delom. Ugled lahko gradimo le na dolgi rok.«

Podobno pa meni tudi mag. Ivan Simič, ki opozarja, da lahko ugled tudi izgubimo v kratkem času, zato je pomembno, da delamo dobre stvari.

Dogodek je v nabito polni dvorani s svojim žametnim glasom popestrila Nuša Derenda

Vir: Tax-Fin-Lex

Oznake:,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje