Individualizirana mobilna sporočila prinašajo “ena na ena” marketing

Podjetje Salesforce in platforma za mobilna sporočila LINE sta združila moči. Njuno partnerstvo, ki sta ga oznanila v Tokiu, bo podjetjem na podlagi pridobljenih informacij uporabnikov omogočalo pošiljanje izjemno individualiziranih in targetiranih sporočil.
Individualizirana mobilna sporočila prinašajo "ena na ena" marketing

Individualizirana mobilna sporočila prinašajo marketing 1-na-1 k življenju! (Vir fotografije: LINE)

Združevanje s platformo LINE predstavlja le začetek tovrstnega načina komuniciranja s potencialnimi potrošniki. WhatsApp, Snapchat ter Facebook Massenger so že naslednji v vrsti.

Velik korak za 1-1 marketing

»Menimo, da je to velik korak za “ena na ena” marketing,« je na konferenci v Tokiu povedal predsednik za enoto mobilnih produktov, ki predstavlja del Salesforce-a, R.J. Talyor

1-1 marketing pomeni personaliziran, oseben pristop k strankam

Dotično partnerstvo tako obeležuje proces, pri katerem se bodo lahko marketinški strokovnjaki prvič osebno povezali s potrošniki preko ene največjih svetovnih storitev, specializiranih za mobilna sporočila. Upravljavci blagovnih znamk bodo pri tem lahko pošiljali kratka multimedijska sporočila LINE uporabnikom, ki pa bodo za tovrstno dejavnost morali podati svoje dovoljenje.

LINE trenutno dovoljuje podjetjem targetiranje njihovih sledilcev z enim sporočilom, kar poslovne subjekte stane okoli 25 tisoč dolarjev na leto. Na Japonskem ima tak račun okoli 100 podjetij, pri čemer ima vsak subjekt v povprečju 3,5 milijonov uporabnikov.

Personalizirane ponudbe, kuponi in eksluzivne vsebine

Talyor pojasnjuje, da bodo vključene personalizirane ponudbe, kuponi, ekskluzivne vsebine in videii. Z nadaljnjim dovoljenjem se bodo lastniki in upravljavci blagovnih znamk lahko povezali in dostopali do osebnih informacij uporabnikov, kar bo vsekakor omogočalo izjemno relevantno in personalizirano komunikacijo. Tovrstno komuniciranje s potrošniki pa seveda predstavlja dvig na povsem novo raven, ki leži nad stilom masovnih medijskih kampanj.

 Vir: Venturebeat.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje