Iščete poslovno priložnost?

Dandanes marsikdo razmišlja o ustanovitvi podjetja - med bodočimi podjetniki tako najdemo brezposelne, upokojence, pa tudi nekatere zaposlene, ki sanjajo o drugačnem, boljšem življenju. Če tudi vi iščete način, kako bi postali podjetnik, si poglejte nekaj odličnih poslovnih priložnosti.
Iščete poslovno priložnost?

Iščete poslovno priložnost? (Vir slike: Bigstockphoto.com)

Poslovna priložnost: Pasji in mačji salon na domu

Ko je govora o zagotavljanju največjega možnega udobja za hišne ljubljenčke, pride v poštev le eno: skrb zanje v njihovem domačem okolju, katerega so vajeni. Ko bodo lastniki zaposleni, bodo veseli, če bodo lahko svojega ljubljenčka zaupali v dobre roke, pri tem pa bodo tudi prepričani, da njihova žival ne bo trpela nepotrebnega stresa z začasno menjavo bivališča. Zanjo lahko namreč poskrbite kar na njihovem domu!

Poslovna priložnost: Pralnica in sušilnica oblek na domu

Če vas bolj kot živali veselijo obleke, vas bo morda navdušila misel, da bi odprli lastno mobilno pralnico in sušilnico oblek. Potrebovali boste avtomobil, s katerim boste sprejemali in dostavljali obleke, ter prostor, v katerega boste postavili pralne in sušilne stroje. 

Poslovna priložnost: Tečaji samoobrambe

Če se že več let ukvarjate z borilnimi veščinami, potem lahko poizkusite z organizacijo tečajev, v katerih boste poučevali osnovne (kasneje tudi napredne) tehnike samoobrambe. 

Poslovna priložnost: Vodič po zanimivih, še neodkritih kotičkih sveta

Imate žilico za iskanje novih avantur? Potem razmislite o potovalni agenciji, v kateri boste turistom ponujali nova doživetja. Pri tem pa morate vedeti, da boste vi tisti, ki bo poskrbel za vse: turistom naj bosta prepuščena le užitek in brezskrbnost.

Poslovna priložnost: Selitveni servis

Imate na voljo večji kombi ali tovornjak, pa ne veste, kako ga izkoristiti? Ustanovite lahko selitveni servis ter pomagate ljudem pri tem zamudnem in neprijetnem opravilu. Dejstvo je, da se selitve vedno odvijajo, zato z iskanjem posla ne bi smeli imeti večjih težav.

Nasveti za iskanje pravega soustanovitelja: #topStartupEKIPA

Poslovna priložnost: Pomoč pri iskanju pravega delovnega kadra

Veliko podjetij, še posebej manjših, nima pravega znanja, pa tudi časa za iskanje novih sodelavcev, čeprav so že ugotovili, da se je pojavila potreba po širitvi podjetja. Tu lahko nastopite vi kot posrednik in organizirate intervjuje z iskalci zaposlitve, nato pa podjetje obvestite o vašem ožjem izboru primernih kandidatov.  

Več zanimivih poslovnih priložnosti najdete na Entrepreneur.com >>

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje