Izberite zajtrk za dobre poslovne odločitve

Najuspešnejši podjetniki se še kako dobro zavedajo dejstva, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva. Pravilno sestavljen obrok bo namreč pripomogel k hitrejšemu razmišljanju in sprejemanju boljših poslovnih odločitev.
Izberite zajtrk za dobre poslovne odločitve

Izberite zajtrk za dobre poslovne odločitve (Vir slike: Freeimages.com)

Poglejmo si nekaj uravnoteženih zajtrkov, ki jih redno uživajo najboljši nutricionistični strokovnjaki in priporočajo tudi podjetnikom, katere čaka naporen dan na delovnem mestu.

Marisa Moore – jajca in avokado ter koruzna tortilja s salso

Moorova si za zajtrk velikokrat pripravi jajca s koščki avokada, zraven pa si privošči koruzno tortiljo s salso. Gre za obrok, ki je okusen, zdrav in poln antioksidantov.

Toby Smithson – kuhani kosmiči z grškim jogurtom, nadomestkom sladkorja, cimetom in mandlji, čaj

Smithsonova si grški jogurt, poln proteinov, popestri z brezkalorijskimi dodatki, kot je na primer cimet. Doda še oreščke, ki so odlični za ohranjanje primerne ravni glukoze v krvi, kar je še posebej primerno za diabetike.

Vandana Sheth – grški jogurt s svežim sadjem in polnozrnatimi kosmiči

Shetkova si za zajtrk velikokrat privošči nemastni grški jogurt, ki mu doda peščico svežega sadja in pest polnozrnatih kosmičev. Obrok je hitro pripravljen, a kljub temu uravnotežen.

Kim Larson – ovseni kosmiči z mlekom, lešniki, svežimi borovnicami in cimetom, pomarančni sok

Pred časom smo že sestavili tedenski jedilnik za podjetnike >>

Larsonova si za zajtrk pripravi zdrav obrok, ki temelji na ovsenih kosmičih. Le-ti namreč predstavljajo počasi sproščujoč vir energije in znižujejo nivo holesterola v krvi.

Marjorie Nolan Cohn – grški jogurt s kuhanimi ovsenimi kosmiči in sončničnimi semeni, jabolko

Cohnova si pogosto privošči zajtrk, ki podpira njen aktiven način življenja. Kot pravi, se ga po dveh letih še vedno ni naveličala.

Več nasvetov najdete na Business Insider.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje