Izberite zajtrk za dobre poslovne odločitve

Najuspešnejši podjetniki se še kako dobro zavedajo dejstva, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva. Pravilno sestavljen obrok bo namreč pripomogel k hitrejšemu razmišljanju in sprejemanju boljših poslovnih odločitev.
Izberite zajtrk za dobre poslovne odločitve

Izberite zajtrk za dobre poslovne odločitve (Vir slike: Freeimages.com)

Poglejmo si nekaj uravnoteženih zajtrkov, ki jih redno uživajo najboljši nutricionistični strokovnjaki in priporočajo tudi podjetnikom, katere čaka naporen dan na delovnem mestu.

Marisa Moore – jajca in avokado ter koruzna tortilja s salso

Moorova si za zajtrk velikokrat pripravi jajca s koščki avokada, zraven pa si privošči koruzno tortiljo s salso. Gre za obrok, ki je okusen, zdrav in poln antioksidantov.

Toby Smithson – kuhani kosmiči z grškim jogurtom, nadomestkom sladkorja, cimetom in mandlji, čaj

Smithsonova si grški jogurt, poln proteinov, popestri z brezkalorijskimi dodatki, kot je na primer cimet. Doda še oreščke, ki so odlični za ohranjanje primerne ravni glukoze v krvi, kar je še posebej primerno za diabetike.

Vandana Sheth – grški jogurt s svežim sadjem in polnozrnatimi kosmiči

Shetkova si za zajtrk velikokrat privošči nemastni grški jogurt, ki mu doda peščico svežega sadja in pest polnozrnatih kosmičev. Obrok je hitro pripravljen, a kljub temu uravnotežen.

Kim Larson – ovseni kosmiči z mlekom, lešniki, svežimi borovnicami in cimetom, pomarančni sok

Pred časom smo že sestavili tedenski jedilnik za podjetnike >>

Larsonova si za zajtrk pripravi zdrav obrok, ki temelji na ovsenih kosmičih. Le-ti namreč predstavljajo počasi sproščujoč vir energije in znižujejo nivo holesterola v krvi.

Marjorie Nolan Cohn – grški jogurt s kuhanimi ovsenimi kosmiči in sončničnimi semeni, jabolko

Cohnova si pogosto privošči zajtrk, ki podpira njen aktiven način življenja. Kot pravi, se ga po dveh letih še vedno ni naveličala.

Več nasvetov najdete na Business Insider.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje