Izberite zajtrk za dobre poslovne odločitve

Najuspešnejši podjetniki se še kako dobro zavedajo dejstva, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva. Pravilno sestavljen obrok bo namreč pripomogel k hitrejšemu razmišljanju in sprejemanju boljših poslovnih odločitev.
Izberite zajtrk za dobre poslovne odločitve

Izberite zajtrk za dobre poslovne odločitve (Vir slike: Freeimages.com)

Poglejmo si nekaj uravnoteženih zajtrkov, ki jih redno uživajo najboljši nutricionistični strokovnjaki in priporočajo tudi podjetnikom, katere čaka naporen dan na delovnem mestu.

Marisa Moore – jajca in avokado ter koruzna tortilja s salso

Moorova si za zajtrk velikokrat pripravi jajca s koščki avokada, zraven pa si privošči koruzno tortiljo s salso. Gre za obrok, ki je okusen, zdrav in poln antioksidantov.

Toby Smithson – kuhani kosmiči z grškim jogurtom, nadomestkom sladkorja, cimetom in mandlji, čaj

Smithsonova si grški jogurt, poln proteinov, popestri z brezkalorijskimi dodatki, kot je na primer cimet. Doda še oreščke, ki so odlični za ohranjanje primerne ravni glukoze v krvi, kar je še posebej primerno za diabetike.

Vandana Sheth – grški jogurt s svežim sadjem in polnozrnatimi kosmiči

Shetkova si za zajtrk velikokrat privošči nemastni grški jogurt, ki mu doda peščico svežega sadja in pest polnozrnatih kosmičev. Obrok je hitro pripravljen, a kljub temu uravnotežen.

Kim Larson – ovseni kosmiči z mlekom, lešniki, svežimi borovnicami in cimetom, pomarančni sok

Pred časom smo že sestavili tedenski jedilnik za podjetnike >>

Larsonova si za zajtrk pripravi zdrav obrok, ki temelji na ovsenih kosmičih. Le-ti namreč predstavljajo počasi sproščujoč vir energije in znižujejo nivo holesterola v krvi.

Marjorie Nolan Cohn – grški jogurt s kuhanimi ovsenimi kosmiči in sončničnimi semeni, jabolko

Cohnova si pogosto privošči zajtrk, ki podpira njen aktiven način življenja. Kot pravi, se ga po dveh letih še vedno ni naveličala.

Več nasvetov najdete na Business Insider.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje