Jeseni ponovno na sporedu »Slovenia Youth to Business Forum«

AIESEC Slovenija jeseni ponovno organizira konferenco »Slovenia Youth to Business Forum«. Sicer bo to že šesti AIESEC-ov največji dogodek, ki se bo odvijal 21. oktobra na Gospodarskem razstavišču v sklopu Študentske arene.
Jeseni ponovno na sporedu »Slovenia Youth to Business Forum«

Jeseni ponovno na sporedu »Slovenia Youth to Business Forum«

»Slovenia Youth to Business Forum« je dogodek, ki povezuje mlade s poslovnim svetom in omogoča prenos znanja in idej. Konferenca, organizirana s strani globalne organizacije AIESEC, udeležencem ponuja brezplačne delavnice, vodene s strani podjetij, zasnovane na timskem delu in na praktičnih študijskih primerih.

AIESEC ponuja tudi različne priložnosti za diplomante ter študente podjetništva, marketinga in pedagoških smeri. Prijave zbirajo od 1. oktobra do 30. novembra. 

Pripravništva AIESEC-a v okviru programa Delo v tujini ponujajo mladim priložnost, da pridobijo pomembna znanja in veščine, katere potrebujejo pri oblikovanju kariere. Izkušnje in razvoj si lahko pridobite z delom v globalnem okolju, v majhnih ali velikih podjetjih, multinacionalnih korporacijah, nevladnih organizacijah, na pripravništvih, ki lahko trajajo od 2-18 mesecev.

Delavnice bodo vodili predstavniki podjetij A.T. Kearney, Zavod Ypsilon, STA potovanje in DATA. Rdeča nit letošnjega Y2B dogodka je Creativity for Success in Business, saj je glavni namen organizatorjev spodbuditi mlade k realizaciji njihovih poslovnih idej in pridobitvi izkušenj v podjetništvu. Dogodka se bo udeležil tudi direktor Urada Republike Slovenije za mladino, Peter Debeljak, z namenom pokazati podporo AIESEC-u pri aktivnostih, katere spodbujajo slovenske študente.

Vir: AIESEC

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje