Kaj lahko nadomesti priljubljene selfie palice?

»Čudežne« palice, ki uporabnikom omogočajo brezskrbno fotografiranje, so v zadnjih nekaj letih pravi hit. Medtem ko se nekateri nastavljajo pred temi na pogled nič kaj posebnimi palicami, pa drugi, tudi mimoidoči, nad njimi obračajo oči.
Kaj lahko nadomesti priljubljene selfie palice?

Verjetno najdaljša selfie palica na svetu (Vir slike: YouTube).

Selfie palice ste zagotovo že videli, morda ste tudi njihov lastnik. Preprosta namestitev telefona, povezljivost z Bluetoothom, priprava pred objektiv ter preprost klik in – selfie je tu. Brez nagovarjanja mimoidočih, če bi si morda utegnili vzeti čas in nas fotografirali.

Fotografije, kot si jih želimo, pa imajo tudi slabo plat. Palica je vendarle z vidika mimoidočih in ostalih prisotnih malce nadležna. Tako med drugim meni tudi vse več organizatorjev prireditev in muzejev. Postale so nadležne. Tako sta se dva glasbena festivala, ki veljata za najbolj prepoznavna na svetu, Coachella in Lollapalooz, odločila vzeti stvari v svoje roke. Prepovedala sta uporabo selfie palic. Za podoben korak so se odločili tudi v bostonskih muzejih in nekaterih londonskih galerijah ter muzejih.

Ponudba je velika, med palicami lahko najdemo tudi tiste, ki so jih lansirale priznane blagovne znamke. Najnovejšo palico je na primer predstavil Nikon. Na trgu so na voljo tudi takšne, ki omogočajo oprijem tablic. Neko ameriško podjetje je namreč pred kratkim predstavilo palico, na katero lahko namestimo iPad. Palica naj bi bila nalašč za iPad 2, a če pomislimo na njegovo težo, je verjetno s takšno selfie palico precej neudobno fotografirati.

Selfie palica: za uspeh je potrebno ujeti trend >>

Človeška domišljija ne pozna meja – na trgu so že izdelki, ki sicer omogočajo podobno kot selfie palice – delanje selfiejev -, a je njihova oblika drugačna. Podo Bluetooth Camero lahko namestimo kamorkoli, za fotografiranje ne potrebujemo pravzaprav nič. Produkt se je predstavil na Kickstarterju in postal pravi hit. Podo je povezljiv z iOS in Android napravami prek Bluetootha.

Dobra alternativa selfie palicam so tudi aplikacije, kot je CamMe Selfie App. Omogoča prostoročno snemanje selfiejev. Pametni telefon moramo namestiti le na določeno razdaljo in selfieji so tu. CamMe Selfie je na voljo za iOS naprave, v kolikor imate telefon, na katerem teče OS Android, pa lahko uporabite Whistle Camera aplikacijo. Žvižg je namreč sprožilec. Aplikacija obljublja izostrene in visokokakovostne fotografije.

Newyorška trgovina s čevlji Miz Mooz se je v luči praznika norcev poigrala in predstavila t.i. selfie čevelj. Bil je posebne oblike, čevelj, ki ga lahko uporabljamo kot vsakega drugega, torej za hojo, na konici, pri prstih, pa je imel posebno režo, v katero vtaknemo telefon. Za fotografiranje bi morali z nogo zamahniti visoko k višku, jo za nekaj sekund pridržati v zraku in se nasmehniti. Selfie čevelj je bil seveda le prvoaprilska potegavščina, je pa podjetju naredil veliko in dobro reklamo.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje