Kako krotiti pritisk v poslu?

Pritisk lahko predstavlja tako zaveznika kot sovražnika, zato vam v spodnjem članku razkrivamo, kako uravnavati stres in posledično dosegati vrhunske rezultate! Včasih prav v stanju, ko smo pod pritiskom, sebe lahko presenetimo s tem, česa vse smo sposobni doseči ...

Velik del vznemirjenja pri gradnji ali vodenju podjetja vsekakor predstavljajo visoka tveganja in hiter ritem. In prav takrat, ko smo pod pritiskom in nas poganja adrenalin, sami sebe lahko presenetimo s tem, česa vse smo sposobni doseči. Včasih pritisk nase izvajamo sami, velikokrat pa so v podjetniških sferah za to odgovorne zunanje sile in delovne okoliščine.

Uravnavanje stresa je pri vodenju podjetja bistvenega pomena

Dejstvo je, da je uravnavanje stresa pri vodenju podjetja bistvenega pomena. Direktorji so tako primorani uravnavati stres, ki ga doživljajo sami, prav tako pa ne smejo pozabiti na uravnavanje stresa pri svojih zaposlenih. Vendar se pri tem ne sme pozabiti, da izvajanje previsoke stopnje pritiska na vaše zaposlene lahko pri njihovem odzivu pomeni ravno obratno od želenega. Previsoka stopnja pritiska namreč lahko negativno vpliva na kakovost pisanja ali delovne učinkovitosti.

Upravljajte z lastnimi pričakovanji in pričakovanji zaposlenih!

Upravljanje z lastnimi pričakovanji in pričakovanji zaposlenih ter obenem z lastnim pritiskom je lahko izjemno učinkovito. Priporočljivo si je postaviti realistične cilje, svojim zaposlenim pa je včasih bolje prepustiti proste roke in odgovornost za rezultate njihovih ekip, saj bo to v veliki večini primerov rezultiralo v bolj srečnih občutkih v ekipi in boljših rezultatih.  

Podjetniški guru Peter Economy meni, da je potrebno za svoje zaposlene ustvariti območje nemotenega miru, kjer lahko zaposleni delajo v miru brez raznoraznih distrakcij, saj po izsledkih raziskav lahko vsaka motnja na delovnem mestu vzame osebi okoli 25 minut za vrnitev v prvotno stanje produktivnosti.

Vir: Inc.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje