Kako usklajevati družino in podjetništvo?

Inge Geerdens, ustanoviteljica in direktorica podjetja CVWarehouse, se s podjetništvom ukvarja že tako rekoč celo življenje. Ima tudi tri otroke in mnogi jo sprašujejo, kako ji uspe usklajevati dve tako pomembni, a hkrati tako različni nalogi.
Kako usklajevati družino in podjetništvo?

Kako usklajevati družino in podjetništvo? (Vir slike: sxc.hu)

Odkar je Inge leta 2003 ustanovila svoje prvo podjetje, je delu namenila ogromno časa. Doživela je tako padce kot tudi vzpone, njeno podjetje se je v tem času močno razširilo, novim in novim izzivom, s katerimi se sooča kot podjetnica, pa še danes ni videti konca.

Kot pravi, se je velikokrat dogodilo tudi to, da je zaradi pomembnih opravkov v službi zamudila na družinsko praznovanje ali potovanje, neštetokrat pa je prišlo do tega, da je z delom zaključila v poznih večernih urah in svojih otrok tisti dan sploh ni videla.

Kako je torej mogoče, da Inge, uspešna podjetnica, ki sicer prihaja iz Belgije, sploh lahko uspešno usklajuje dve tako pomembni nalogi, kot sta starševstvo in vodenje podjetja?

Velik del zaslug za uspeh pripisuje svojemu možu, s katerim sta se odločila, da bosta združila moči in tako njenemu podjetju omogočila, da bo lahko še naprej uspevalo in se razvijalo. Inge je tako prevzela mesto vodje podjetja, njen mož pa se je odločil, da bo svoj čas namenil vzgoji otrok in skrbi za dom.

Z možem sta popolnoma usklajena in sestavljata odlično ekipo, ki pa je tako rekoč bistvena za uspeh ne le v družini, temveč tudi na delovnem mestu! Dejstvo je namreč, da usklajevanje družine in podjetništva pravzaprav sploh ni nuja, a le, če se boste obdali z ljudmi, s katerimi boste radi delali in le, če boste svoje delo radi opravljali.

Vir: InPowerWomen

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje