Kako usklajevati družino in podjetništvo?

Inge Geerdens, ustanoviteljica in direktorica podjetja CVWarehouse, se s podjetništvom ukvarja že tako rekoč celo življenje. Ima tudi tri otroke in mnogi jo sprašujejo, kako ji uspe usklajevati dve tako pomembni, a hkrati tako različni nalogi.
Kako usklajevati družino in podjetništvo?

Kako usklajevati družino in podjetništvo? (Vir slike: sxc.hu)

Odkar je Inge leta 2003 ustanovila svoje prvo podjetje, je delu namenila ogromno časa. Doživela je tako padce kot tudi vzpone, njeno podjetje se je v tem času močno razširilo, novim in novim izzivom, s katerimi se sooča kot podjetnica, pa še danes ni videti konca.

Kot pravi, se je velikokrat dogodilo tudi to, da je zaradi pomembnih opravkov v službi zamudila na družinsko praznovanje ali potovanje, neštetokrat pa je prišlo do tega, da je z delom zaključila v poznih večernih urah in svojih otrok tisti dan sploh ni videla.

Kako je torej mogoče, da Inge, uspešna podjetnica, ki sicer prihaja iz Belgije, sploh lahko uspešno usklajuje dve tako pomembni nalogi, kot sta starševstvo in vodenje podjetja?

Velik del zaslug za uspeh pripisuje svojemu možu, s katerim sta se odločila, da bosta združila moči in tako njenemu podjetju omogočila, da bo lahko še naprej uspevalo in se razvijalo. Inge je tako prevzela mesto vodje podjetja, njen mož pa se je odločil, da bo svoj čas namenil vzgoji otrok in skrbi za dom.

Z možem sta popolnoma usklajena in sestavljata odlično ekipo, ki pa je tako rekoč bistvena za uspeh ne le v družini, temveč tudi na delovnem mestu! Dejstvo je namreč, da usklajevanje družine in podjetništva pravzaprav sploh ni nuja, a le, če se boste obdali z ljudmi, s katerimi boste radi delali in le, če boste svoje delo radi opravljali.

Vir: InPowerWomen

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje