Kako usklajevati družino in podjetništvo?

Inge Geerdens, ustanoviteljica in direktorica podjetja CVWarehouse, se s podjetništvom ukvarja že tako rekoč celo življenje. Ima tudi tri otroke in mnogi jo sprašujejo, kako ji uspe usklajevati dve tako pomembni, a hkrati tako različni nalogi.
Kako usklajevati družino in podjetništvo?

Kako usklajevati družino in podjetništvo? (Vir slike: sxc.hu)

Odkar je Inge leta 2003 ustanovila svoje prvo podjetje, je delu namenila ogromno časa. Doživela je tako padce kot tudi vzpone, njeno podjetje se je v tem času močno razširilo, novim in novim izzivom, s katerimi se sooča kot podjetnica, pa še danes ni videti konca.

Kot pravi, se je velikokrat dogodilo tudi to, da je zaradi pomembnih opravkov v službi zamudila na družinsko praznovanje ali potovanje, neštetokrat pa je prišlo do tega, da je z delom zaključila v poznih večernih urah in svojih otrok tisti dan sploh ni videla.

Kako je torej mogoče, da Inge, uspešna podjetnica, ki sicer prihaja iz Belgije, sploh lahko uspešno usklajuje dve tako pomembni nalogi, kot sta starševstvo in vodenje podjetja?

Velik del zaslug za uspeh pripisuje svojemu možu, s katerim sta se odločila, da bosta združila moči in tako njenemu podjetju omogočila, da bo lahko še naprej uspevalo in se razvijalo. Inge je tako prevzela mesto vodje podjetja, njen mož pa se je odločil, da bo svoj čas namenil vzgoji otrok in skrbi za dom.

Z možem sta popolnoma usklajena in sestavljata odlično ekipo, ki pa je tako rekoč bistvena za uspeh ne le v družini, temveč tudi na delovnem mestu! Dejstvo je namreč, da usklajevanje družine in podjetništva pravzaprav sploh ni nuja, a le, če se boste obdali z ljudmi, s katerimi boste radi delali in le, če boste svoje delo radi opravljali.

Vir: InPowerWomen

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje