Kefirko, nov slovenski projekt na Kickstarterju

Marko Borko, Andrej Glažar in Niko Klanšek, znan po številnih uspešnih projektih, s svojim Kickstarter projektom, ki omogoča izdelavo kefirja doma, zbirajo 30 tisoč dolarjev. Da je njihov projekt zanimiv, kaže tudi uvrstitev med najbolj izpostavljenimi projekti.
Kefirko, nov slovenski projekt na Kickstarterju

Projekt Kefirko lahko podprete do 5. decembra (Vir slike: Kickstarter).

Kaj je Kefirko? Gre za posodo, s katero lahko sami pripravimo kefir. Namen posode je poenostavitev postopka njegove priprave. Ker je postopek priprave precej zahteven, da dobimo izdelek tak, kot mora biti, je posoda zasnova tako, da omogoča umerjanje pravega razmerja med količino tekočine in zrn, zračenje, ki je potrebno za postopek fermentacije, integrirano sito pa omogoča, da na preprost način odlivamo vsebino, medtem ko zrna zaradi oblike notranjega roba pri tem ostanejo v posodi. Za naslednji cikel izdelave, ki običajno traja 24 ur, nanje nato ponovno nalijemo novo tekočino. Kefirko omogoča enostaven proces ločevanja zrn, saj kozarček po končani fermentaciji pretresemo, kefir pa preprosto vlijemo v kozarce.

Podprite nov slovenski projekt Kefirko na Kickstarterju!

Kot je razvidno iz Kickstarterjeve strani, na kateri ekipa predstavlja svoj projekt, je do ideje prišlo letos januarja, prvi testi so nastopili maja, priprava videa septembra, PR promocijo pa so izvedli mesec pozneje. Njihova želja je pomagati vsem, ki si radi naredijo kefir med domačimi stenami, tako v Sloveniji kot v tujini.

Zasnovali so tudi spletni portal Kefirhood, namenjen tistim, ki iščejo ali imajo odvečna kefirjeva zrna (Vir slike: Kefirko)

Pri razvoju izdelka so si pomagali s 3D tiskalniki, s katerim so preizkušali različne gostote, velikosti pokrova za prelivanje kefirja in oblike. Kefirko je na voljo v več barvah, tudi zato, da bodo uporabniki pri isti hiši vedeli, čigav Kefirko pripada komu. Zasnovali so tudi spletni portal Kefirhood, ki je namenjen tistim, ki iščejo ali imajo odvečna kefirjeva zrna, ki so potrebna za izdelavo domačega kefirja. Kefirhood omogoča pregled imetnikov zrn v naši bližini.

V času pisanja članka je ekipa zbrala skoraj 2.700 dolarjev, ki jih je namenilo 99 podpornikov. Kampanja bo trajala do 5. decembra.

Podprite nov slovenski projekt Kefirko na Kickstarterju!

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje