Kickstarter: Kako kaže slovenskim projektom?

Zadnje dni smo priča kar nekaj slovenskim projektom, ki na Kickstarterju iščejo finančno injekcijo za uspeh. To so namizna igra Tracker, nogavice Zulu Zion, film Kresnik: Ognjeno izročilo in izobraževalna platforma Croosle Smart Kit. Preverili smo, ali so na dobri poti do zastavljenih ciljev.
Kickstarter: Kako kaže slovenskim projektom?

Kickstarter: Kako kaže slovenskim projektom? (Vir slike: agbeat.com)

Namizna igra Tracker

Tracker je tekmovalna, post apokaliptična namizna igra, v kateri imajo tudi mrtvi možnost zmagati. Igro sta si zamislila in ustvarila brata Tim in Žiga Berce. S spletno kampanjo na Kickstarterju želita mlada podjetnika zbrati 12 tisoč ameriških dolarjev. Večino bosta porabila za izdelavo prve serije iger, preostanek pa za poplačilo stroškov, nastalih z izdelavo igre in Kickstarter kampanje.

Podprite Tracker na Kickstarterju! >>

Trenutno zbranih: 9.315 ameriških dolarjev

Cilj: 12.000 ameriških dolarjev

Rok za dosego cilja: 24. april 2014

Nogavice Zulu Zion

25-letna Dijana in 29-letni Miha sta si od nekdaj želela sodelovati na skupnem projektu. Idej je bilo na pretek, pravita, a osredotočiti se je bilo treba le na eno. »Želela sva ustvariti modni dodatek, ki bi predstavljal najino estetiko in bil čim bolj nosljiv.« In tako so nastale igrive nogavice Zulu Zion.

Podprite Zulu Zion na Kickstarterju >>

Trenutno zbranih: 4.823 ameriških dolarjev

Cilj: 10.000 ameriških dolarjev

Rok za dosego cilja: 30. april 2014

Film Kresnik: Ognjeno izročilo

Film Kresnik: Ognjeno izročilo je prvi slovenski film, ki se predstavlja na Kickstarterju. Zanimanje vzbuja ne le zaradi dejstva, da gre za prvi slovenski filmski projekt na Kickstarterju, temveč tudi zato, ker je žanr netipično slovenski – gre za fantazijski film!

Podprite film Kresnik na Kickstarterju >>

Trenutno zbranih: 2.623 ameriških dolarjev

Cilj: 7.500 ameriških dolarjev

Rok za dosego cilja: 10. maj 2014

Izobraževalna platforma Croosle Smart Kit

Croosle Smart Kit je zanimiv set pripomočkov, namenjen vsem tistim, ki se želijo naučiti osnovnih programerskih veščin. Ekipa, ki stoji za projektom, si je na Kickstarterju preko množičnega financiranja zastavila zbrati cilj v višini 60 tisoč britanskih funtov

Podprite Croosle Smart Kit na Kickstarterju >>

Trenutno zbranih: 1.461 britanskih funtov

Cilj: 60.000 britanskih funtov

Rok za dosego cilja: 14. maj 2014

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje