Kickstarter: Kako kaže slovenskim projektom?

Zadnje dni smo priča kar nekaj slovenskim projektom, ki na Kickstarterju iščejo finančno injekcijo za uspeh. To so namizna igra Tracker, nogavice Zulu Zion, film Kresnik: Ognjeno izročilo in izobraževalna platforma Croosle Smart Kit. Preverili smo, ali so na dobri poti do zastavljenih ciljev.
Kickstarter: Kako kaže slovenskim projektom?

Kickstarter: Kako kaže slovenskim projektom? (Vir slike: agbeat.com)

Namizna igra Tracker

Tracker je tekmovalna, post apokaliptična namizna igra, v kateri imajo tudi mrtvi možnost zmagati. Igro sta si zamislila in ustvarila brata Tim in Žiga Berce. S spletno kampanjo na Kickstarterju želita mlada podjetnika zbrati 12 tisoč ameriških dolarjev. Večino bosta porabila za izdelavo prve serije iger, preostanek pa za poplačilo stroškov, nastalih z izdelavo igre in Kickstarter kampanje.

Podprite Tracker na Kickstarterju! >>

Trenutno zbranih: 9.315 ameriških dolarjev

Cilj: 12.000 ameriških dolarjev

Rok za dosego cilja: 24. april 2014

Nogavice Zulu Zion

25-letna Dijana in 29-letni Miha sta si od nekdaj želela sodelovati na skupnem projektu. Idej je bilo na pretek, pravita, a osredotočiti se je bilo treba le na eno. »Želela sva ustvariti modni dodatek, ki bi predstavljal najino estetiko in bil čim bolj nosljiv.« In tako so nastale igrive nogavice Zulu Zion.

Podprite Zulu Zion na Kickstarterju >>

Trenutno zbranih: 4.823 ameriških dolarjev

Cilj: 10.000 ameriških dolarjev

Rok za dosego cilja: 30. april 2014

Film Kresnik: Ognjeno izročilo

Film Kresnik: Ognjeno izročilo je prvi slovenski film, ki se predstavlja na Kickstarterju. Zanimanje vzbuja ne le zaradi dejstva, da gre za prvi slovenski filmski projekt na Kickstarterju, temveč tudi zato, ker je žanr netipično slovenski – gre za fantazijski film!

Podprite film Kresnik na Kickstarterju >>

Trenutno zbranih: 2.623 ameriških dolarjev

Cilj: 7.500 ameriških dolarjev

Rok za dosego cilja: 10. maj 2014

Izobraževalna platforma Croosle Smart Kit

Croosle Smart Kit je zanimiv set pripomočkov, namenjen vsem tistim, ki se želijo naučiti osnovnih programerskih veščin. Ekipa, ki stoji za projektom, si je na Kickstarterju preko množičnega financiranja zastavila zbrati cilj v višini 60 tisoč britanskih funtov

Podprite Croosle Smart Kit na Kickstarterju >>

Trenutno zbranih: 1.461 britanskih funtov

Cilj: 60.000 britanskih funtov

Rok za dosego cilja: 14. maj 2014

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje