Koristno: oddajajo se novi poslovni prostori

Ob ustanovitvi podjetja si marsikateri mladi podjetnik nakupa lastnih poslovnih prostorov ne more privoščiti, zato se odloči za alternativo: najem za določen oziroma nedoločen čas. V nadaljevanju boste našli dve ponudbi za oddajo poslovnih prostorov - v Ljubljani in v Gorenji vasi.
Koristno: Oddajajo se poslovni prostori

Koristno: Oddajajo se poslovni prostori (Vir slike: Freeimages.com)

Poslovni prostor v Ljubljani

Navedeni prostori predstavljajo:

  • poslovni prostor, ki se nahaja v kletnem delu dekanata, s površino 75 m2,
  • skladiščni prostor, s površino 12 m2, 
  • skladiščni prostor pod stopnicami, s površino 5,7 m2. 

Prostori so opremljeni z gostilniškim pultom in mizami. Oddajajo se izključno za namen izvajanja gostinske dejavnosti. Prostori se oddajo v najem po načelu videno – najeto. Najemnina bo določena na podlagi ponudbe ponudnika, ki bo kot najugodnejši izbran po postopku in v skladu z merili tega javnega razpisa. V najemnino je všteta souporaba garažnega prostora za dostavo in dela hodnika, ki ga najemnik lahko uporablja za dostop do poslovnih prostorov ter toaletnih prostorov. Najemna pogodba se sklene za določen čas dveh let z možnostjo podaljšanja. 

Rok za oddajo ponudb je 4. avgust 2014 do 10. ure. V dokaz resnosti ponudbe mora ponudnik pred predložitvijo ponudbene dokumentacije vplačati varščino v višini 2 tisoč evrov.

Več informacij >>

Poslovni prostor v Gorenji vasi

Navedeni prostori predstavljajo:

Pred najemom preberite, kakšne so pravne zanke najema poslovnega prostora >>

  • poslovni prostor v kleti objekta (126,80 m2) 
  • terasa (37,00 m2) za opravljanje gostinske dejavnosti
  • pet parkirnih prostorov ob poslovnem prostoru

Poslovni prostor v podaljšani III. gradbeni fazi se oddaja brez gostinske opreme in drobnega inventarja. Prostor še ni registriran za opravljanje gostinske dejavnosti: za ustrezno registracijo, skladno z veljavno zakonodajo, mora poskrbeti izbrani najemnik. Izhodiščna najemnina skupaj znaša 974,79 evrov na mesec. V izhodiščni ceni ni zajet DDV. Prostori se oddajo v najem za določen čas 25 let.

Rok za oddajo ponudb je 30. julij 2014 do 13. ure. Za resnost ponudbe so ponudniki dolžni najkasneje dva dni pred rokom, ki velja za oddajo ponudbe, vplačati varščino v višini 974,79 EUR.

Več informacij >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje