Koristno: oddajajo se novi poslovni prostori

Ob ustanovitvi podjetja si marsikateri mladi podjetnik nakupa lastnih poslovnih prostorov ne more privoščiti, zato se odloči za alternativo: najem za določen oziroma nedoločen čas. V nadaljevanju boste našli dve ponudbi za oddajo poslovnih prostorov - v Ljubljani in v Gorenji vasi.
Koristno: Oddajajo se poslovni prostori

Koristno: Oddajajo se poslovni prostori (Vir slike: Freeimages.com)

Poslovni prostor v Ljubljani

Navedeni prostori predstavljajo:

  • poslovni prostor, ki se nahaja v kletnem delu dekanata, s površino 75 m2,
  • skladiščni prostor, s površino 12 m2, 
  • skladiščni prostor pod stopnicami, s površino 5,7 m2. 

Prostori so opremljeni z gostilniškim pultom in mizami. Oddajajo se izključno za namen izvajanja gostinske dejavnosti. Prostori se oddajo v najem po načelu videno – najeto. Najemnina bo določena na podlagi ponudbe ponudnika, ki bo kot najugodnejši izbran po postopku in v skladu z merili tega javnega razpisa. V najemnino je všteta souporaba garažnega prostora za dostavo in dela hodnika, ki ga najemnik lahko uporablja za dostop do poslovnih prostorov ter toaletnih prostorov. Najemna pogodba se sklene za določen čas dveh let z možnostjo podaljšanja. 

Rok za oddajo ponudb je 4. avgust 2014 do 10. ure. V dokaz resnosti ponudbe mora ponudnik pred predložitvijo ponudbene dokumentacije vplačati varščino v višini 2 tisoč evrov.

Več informacij >>

Poslovni prostor v Gorenji vasi

Navedeni prostori predstavljajo:

Pred najemom preberite, kakšne so pravne zanke najema poslovnega prostora >>

  • poslovni prostor v kleti objekta (126,80 m2) 
  • terasa (37,00 m2) za opravljanje gostinske dejavnosti
  • pet parkirnih prostorov ob poslovnem prostoru

Poslovni prostor v podaljšani III. gradbeni fazi se oddaja brez gostinske opreme in drobnega inventarja. Prostor še ni registriran za opravljanje gostinske dejavnosti: za ustrezno registracijo, skladno z veljavno zakonodajo, mora poskrbeti izbrani najemnik. Izhodiščna najemnina skupaj znaša 974,79 evrov na mesec. V izhodiščni ceni ni zajet DDV. Prostori se oddajo v najem za določen čas 25 let.

Rok za oddajo ponudb je 30. julij 2014 do 13. ure. Za resnost ponudbe so ponudniki dolžni najkasneje dva dni pred rokom, ki velja za oddajo ponudbe, vplačati varščino v višini 974,79 EUR.

Več informacij >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje