Kreativni dogodek Na mladih svet stoji

Posestvo Rečou v soboto, 24. maja, organizira kreativni dogodek z naslovom Na mladih svet stoji. Nekaj urni dogodek, ki je za mlade brezplačen, bo prežemalo mreženje, medsebojna spoznavanja, zanimive delavnice, predavanja in degustacija domače hrane.
Kreativni dogodek Na mladih svet stoji

Kreativni dogodek Na mladih svet stoji. (Vir slike: recou.si)

Kreativno druženje na Posestvu Rečou v Ilirski Bistrici bo potekalo v soboto, 24. maja. Gre za kreativni dogodek, na katerem se bodo zbrali mladi brezposelni in podjetja, ki iščejo nove kadre. V neformalnem vzdušju se bodo mladi udeležili praktičnih delavnic ter imeli možnost delodajalcem pokazati, kaj znajo. Dogodek je za mlade brezplačen.

Na teoretičnem delu dogodka bodo mladi s pomočjo kreativnih centrov in strokovnjakov pridobili nasvete, na kakšen način se lahko predstavijo tako bodočemu delodajalcu, kot tudi pri razvijanju lastne ideje v prakso. V praktičnem delu pa bodo lahko predstavili svoja znanja in veščine podjetjem.

Cilj dogodka je mlade spodbuditi k razvijanju novih idej in ponuditi pomoč pri iskanju posameznikovega fokusa. Mladi bodo lahko dobili takojšen “feedback” delodajalcev, bogatejši bodo za veščino javnega nastopanja ter za znanje o inovativnih zaposlitvenih pristopih.

Program – časovnica:

  • 6:35h: odhod iz ljubljanske železniške postaje
  • 8:30h: prihod na Posestvo Renčou, kje bo obiskovalce pozdravil in nagovoril župan Ilirske Bistrice, g. Emil Rojc
  • sledijo inovativne predstavitve lastnih dejavnosti povabljencev
  • 10:00h: malica
  • 10:30h: praktične delavnice za mlade, katere bo vodil ZIP, Za in proti, zavod za kulturo dialoga; podjetja pa se bodo v tem času raz-stres-ovala ob športno plesni borilni veščini capoeiri, lokostrelstvu, degustirala dobrote iz okolice, tkala nova poznanstva in se predstavila medijem
  • 13:30h: kosilo (domače dobrote z žara)
  • 14:30h: možnost,da se mladi predstavijo podjetjem in z njimi opravijo zaposlitveni razgovor
  • 16:00h: mreženje in razne delavnice
  • v zgodnjih večernih urah odhod proti Ljubljani
Bodite del te zgodbe tudi vi. Pozicionirajte se na dogodku s svojim predstavitvenim materialom, (letaki, pingvini, izdelki ipd.), izkoristite možnost sodelovanja z drugimi podjetji in poiščite potencialne kandidate za zaposlitev. 
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje