Kreativni dogodek Na mladih svet stoji

Posestvo Rečou v soboto, 24. maja, organizira kreativni dogodek z naslovom Na mladih svet stoji. Nekaj urni dogodek, ki je za mlade brezplačen, bo prežemalo mreženje, medsebojna spoznavanja, zanimive delavnice, predavanja in degustacija domače hrane.
Kreativni dogodek Na mladih svet stoji

Kreativni dogodek Na mladih svet stoji. (Vir slike: recou.si)

Kreativno druženje na Posestvu Rečou v Ilirski Bistrici bo potekalo v soboto, 24. maja. Gre za kreativni dogodek, na katerem se bodo zbrali mladi brezposelni in podjetja, ki iščejo nove kadre. V neformalnem vzdušju se bodo mladi udeležili praktičnih delavnic ter imeli možnost delodajalcem pokazati, kaj znajo. Dogodek je za mlade brezplačen.

Na teoretičnem delu dogodka bodo mladi s pomočjo kreativnih centrov in strokovnjakov pridobili nasvete, na kakšen način se lahko predstavijo tako bodočemu delodajalcu, kot tudi pri razvijanju lastne ideje v prakso. V praktičnem delu pa bodo lahko predstavili svoja znanja in veščine podjetjem.

Cilj dogodka je mlade spodbuditi k razvijanju novih idej in ponuditi pomoč pri iskanju posameznikovega fokusa. Mladi bodo lahko dobili takojšen “feedback” delodajalcev, bogatejši bodo za veščino javnega nastopanja ter za znanje o inovativnih zaposlitvenih pristopih.

Program – časovnica:

  • 6:35h: odhod iz ljubljanske železniške postaje
  • 8:30h: prihod na Posestvo Renčou, kje bo obiskovalce pozdravil in nagovoril župan Ilirske Bistrice, g. Emil Rojc
  • sledijo inovativne predstavitve lastnih dejavnosti povabljencev
  • 10:00h: malica
  • 10:30h: praktične delavnice za mlade, katere bo vodil ZIP, Za in proti, zavod za kulturo dialoga; podjetja pa se bodo v tem času raz-stres-ovala ob športno plesni borilni veščini capoeiri, lokostrelstvu, degustirala dobrote iz okolice, tkala nova poznanstva in se predstavila medijem
  • 13:30h: kosilo (domače dobrote z žara)
  • 14:30h: možnost,da se mladi predstavijo podjetjem in z njimi opravijo zaposlitveni razgovor
  • 16:00h: mreženje in razne delavnice
  • v zgodnjih večernih urah odhod proti Ljubljani
Bodite del te zgodbe tudi vi. Pozicionirajte se na dogodku s svojim predstavitvenim materialom, (letaki, pingvini, izdelki ipd.), izkoristite možnost sodelovanja z drugimi podjetji in poiščite potencialne kandidate za zaposlitev. 
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje