BLOG MARKETING DELAVNICA

Kreativni dogodek Na mladih svet stoji

Posestvo Rečou v soboto, 24. maja, organizira kreativni dogodek z naslovom Na mladih svet stoji. Nekaj urni dogodek, ki je za mlade brezplačen, bo prežemalo mreženje, medsebojna spoznavanja, zanimive delavnice, predavanja in degustacija domače hrane.
Kreativni dogodek Na mladih svet stoji

Kreativni dogodek Na mladih svet stoji. (Vir slike: recou.si)

Kreativno druženje na Posestvu Rečou v Ilirski Bistrici bo potekalo v soboto, 24. maja. Gre za kreativni dogodek, na katerem se bodo zbrali mladi brezposelni in podjetja, ki iščejo nove kadre. V neformalnem vzdušju se bodo mladi udeležili praktičnih delavnic ter imeli možnost delodajalcem pokazati, kaj znajo. Dogodek je za mlade brezplačen.

Na teoretičnem delu dogodka bodo mladi s pomočjo kreativnih centrov in strokovnjakov pridobili nasvete, na kakšen način se lahko predstavijo tako bodočemu delodajalcu, kot tudi pri razvijanju lastne ideje v prakso. V praktičnem delu pa bodo lahko predstavili svoja znanja in veščine podjetjem.

Cilj dogodka je mlade spodbuditi k razvijanju novih idej in ponuditi pomoč pri iskanju posameznikovega fokusa. Mladi bodo lahko dobili takojšen “feedback” delodajalcev, bogatejši bodo za veščino javnega nastopanja ter za znanje o inovativnih zaposlitvenih pristopih.

Program – časovnica:

  • 6:35h: odhod iz ljubljanske železniške postaje
  • 8:30h: prihod na Posestvo Renčou, kje bo obiskovalce pozdravil in nagovoril župan Ilirske Bistrice, g. Emil Rojc
  • sledijo inovativne predstavitve lastnih dejavnosti povabljencev
  • 10:00h: malica
  • 10:30h: praktične delavnice za mlade, katere bo vodil ZIP, Za in proti, zavod za kulturo dialoga; podjetja pa se bodo v tem času raz-stres-ovala ob športno plesni borilni veščini capoeiri, lokostrelstvu, degustirala dobrote iz okolice, tkala nova poznanstva in se predstavila medijem
  • 13:30h: kosilo (domače dobrote z žara)
  • 14:30h: možnost,da se mladi predstavijo podjetjem in z njimi opravijo zaposlitveni razgovor
  • 16:00h: mreženje in razne delavnice
  • v zgodnjih večernih urah odhod proti Ljubljani
Bodite del te zgodbe tudi vi. Pozicionirajte se na dogodku s svojim predstavitvenim materialom, (letaki, pingvini, izdelki ipd.), izkoristite možnost sodelovanja z drugimi podjetji in poiščite potencialne kandidate za zaposlitev. 
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje