Mesta prihodnosti skozi storitvene inovacije: brezplačna poletna šola za nadobudne podjetnike

Če ste kreativen študent dodiplomske ali podiplomske smeri oz. diplomant z odlično poslovno idejo, želite postati podjetnik in menite, da s pomočjo IKT lahko izboljšate prihodnost, ste vabljeni na brezplačno poletno šolo 'Mesta prihodnosti skozi storitvene inovacije'.
Mesta prihodnosti skozi storitvene inovacije: brezplačna poletna šola za nadobudne podjetnike

Mesta prihodnosti skozi storitvene inovacije: brezplačna poletna šola za nadobudne podjetnike (Vir:)

Brezplačna poletna šola bo potekala med 12. in 22. julijem 2015 v Ljubljani – Zeleni prestolnici Evrope 2016, kjer boste lahko začeli svojo podjetniško pustolovščino s Fakulteto za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani (UL FRI) in Regionalno razvojno agencijo Ljubljanske urbane regije (RRA LUR).

Zelena prestolnica Evrope bo ponudila dodaten navdih pri razvoju storitev, ki naslavljajo družbene in okoljske izzive v urbanih okoljih. S pomočjo informacijsko-komunikacijskih tehnologij (IKT) boste snovali storitve, ki rešujejo izzive povezane z mobilnostjo, onesnaževanjem, oskrbo s hrano, učinkovitejšo rabo energije, zdravstvene izzive, povezane s starajočim se prebivalstvom, itd.

V desetih dneh boste spoznali kreativne pristope k razvoju ideje, sodelovali z izkušenimi mentorji ter v interdisciplinarni ekipi testirali in izpopolnjevali svoje poslovne ideje, razvili poslovni model in komunikacijski načrt, raziskali priložnosti financiranja, se predstavili investitorjem in morda imeli kot eden izmed dveh najboljših projektov na poletni šoli priložnost sodelovati na mednarodnem tekmovanju najboljših IKT poslovnih idej.

Prijave na poletno šolo zbirajo do vključno 15. junija 2015

Na poletno šolo se lahko prijavite študentje dodiplomskih in podiplomskih programov, pa tudi posamezniki, ki ste študij že zaključili, pred največ enim letom. Prijavite se lahko sami ali z že oblikovano podjetniško ekipo. Pri izboru udeležencev bodo imeli prednost kandidati s kreativnimi idejami, ki temeljijo na informacijsko-komunikacijskih tehnologijah (IKT) in imajo potencial čim večjega družbenega in/ali ekološkega vpliva. 

Dve ekipi, ki bosta med poletno šolo razvili zmagovalni podjetniški ideji (družbeni inovaciji), čaka privlačna nagrada: brezplačno inkubiranje v Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju.

Več informacij najdete na creasummeracademy.eu, kjer so predstavljene tudi poletne šole v 5 partnerskih državah projekta CREA. 

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje