Mindtag – za izboljšano komunikacijo med uporabniki socialnih omrežij

Spoznajte brezplačno aplikacijo Mindtag, ki je plod slovenskih računalniških strokovnjakov iz mladega in inovativnega startup podjetja Biome3cs d.o.o., specializiranega za uporabo naprednih tehnologij v zabavnih aplikacijah.
Mindtag – za izboljšano komunikacijo med uporabniki socialnih omrežij

Mobilna aplikacija Mindtag (Vir slike: MindTag)

Aplikacija namreč poenostavlja in izboljšuje komunikacijo med uporabniki socialnih omrežij kot so na primer Facebook, Twitter, Instagram in WhatsApp.»Preprostost in preglednost sta bili glavni vodili pri ustvarjanju te aplikacije«, nam zaupajo ustvarjalci.

Zato je uporaba aplikacije intuitivna in primerna za vse, ki uporabljajo socialna omrežja, od najmlajših do starejših. Aplikacija Mindtag namreč združuje kombinacijo fotografij, besed in emotikonov ter jih združi v eno sliko. Ob objavi na socialnem omrežju se iz podanega teksta samodejno generirajo hastagi (#), ki povežejo uporabnike z enakimi mislimi. Sama aplikacija je brezplačna, plačljive pa so dodatne barve in emotikoni v PRO različici. Ta zabavna mobilna aplikacija je sedaj na voljo tudi na App Storu.

Inženirski tim gradijo trije mušketirji …

Ekipo sestavljajo ljudje različnih področij, zato se tudi odlično dopolnjujejo in prepletajo znanja iz področja računalništva, marketinga in promocije ter ostalih poslovnih veščin. Za podjetjem stojijo Peter Peer, Jernej Bule, Rok Kreslin, Špela Repanšek, Rok Kobal, Špela Verbič, Žiga Novak in Vika Krajšek.

Facebook kupil Whatsapp za 16 milijard dolarjev >>

Trije mušketirji, ki gradijo inženirski tim pa so Rok, Jernej in Peter, ki sodelujejo že leta. Druži jih naklonjenost aplikativnim IT rešitvam, ki zahtevajo informacije, pridobljene iz slikovnega materiala, recimo fotografije in videa. Temu se reče ‘računalniški vid’ in tako so nastali produkti, kot so recimo Cartoob, FingerID@Cloud, MindReader in Mindtag. Lahko omenimo, da je Cartoob zelo uspešna mobilna aplikacija, ki nas spremeni v izbranega risanega junaka, s pomočjo katerega lahko posnamemo zabaven video posnetek, ki ga širimo po družbenih omrežjih.

Ciljno skupino predstavljajo uporabniki družabnih omrežij

Ciljno skupino v primeru aplikacije Mindtag predstavljajo uporabniki družabnih omrežji, ki s svojimi prijatelji oz. sledilci radi delijo pripetljaje vsakdana. Uporabnik v treh korakih objavi sliko, ki vsebuje tudi “Mindtag” –  misel ob sliki (dogodku, ki mu je uporabnik priča). 

In kakšen je vpliv vsesplošne krize na delo v njihovem poslu?

»Startupi imamo svojo specifiko delovanja in financiranja, zato gospodarska kriza na delo nima posebnega vpliva, razen morda tega, da je težje priti do potencialnih investicij,« razloži Špela Repanšek, odgovorna za marketing v podjetju. Vizija za Mindtag pa je fokusirana in preprosta: »Doseči večje število uporabnikov in nadaljnji razvoj aplikacije,« še izvemo.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje