Na Kickstarterju zaživel nov slovenski projekt: 360 SHELF

Na Kickstarterju se je v teh dneh predstavil nov slovenski projekt. Gre za vrtljivo leseno poličko, imenovano 360 SHELF, ki bo popestrila stene marsikaterega doma, saj njen zanimiv dizajn omogoča uporabnost, hkrati pa prostoru doda tudi pridih modernosti.
Na Kickstarterju zaživel nov slovenski projekt: 360 SHELF

Na Kickstarterju zaživel nov slovenski projekt: 360 SHELF (Vir slike: Kickstarter)

Z 18. novembrom 2014 je na Kickstarterju štartal nov slovenski projekt: 360 SHELF

Vrtljive stenske poličke, ustvarjene iz bukovega lesa, je zasnoval Luka Pirnat, mladi slovenski oblikovalec, ki se je prvotnega dela lotil že leta 2003 v okviru dizajnerskega projekta na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje.

Do danes je Pirnat svoj produkt še nekoliko izpopolnil, predvsem je bilo potrebno dodelati sistem vijakov, ki omogočajo trdnost poličke, hkrati pa zagotavljajo edinstveno lastnost, ki 360 SHELF razlikuje od ostalih poličk: vrtljivost okoli lastne osi. 

Poličke, ki jih je mogoče namestiti na katerokoli ravno steno, zavzemajo dimenzije 200X200x40 mm, kljub svoji majhnosti pa so precej vzdržljive, saj zdržijo težo do 12 kilogramov.

Luka Pirnat (Vir slike: Kickstarter)

Ker mladi oblikovalec meni, da gre za odličen produkt, ki bi lahko popestril marsikateri dom, se je sedaj odločil, da poskusi srečo na Kickstarterju in na ta način s svojim izdelkom poskusi prodreti na tržišče. Da bi lahko začel z množično proizvodnjo, Pirnat potrebuje 15 tisoč dolarjev sredstev.

Zaenkrat mu kaže odlično, saj je njegov projekt v prvih treh dneh podprlo že 24 podpornikov, ki so skupno zbrali že skoraj 1.100 dolarjev. Časa za zbiranje sredstev pa je še več kot dovolj, saj se spletna kampanja zaključi 23. decembra 2014. 

V kolikor vas je ideja navdušila, lahko projekt podprete na Kickstarterju, in sicer tako, da oddate naročilo poličk 360 SHELF. Naročiti jih je mogoče v treh barvnih premazih: naravnem svetlo rjavem, temno rjavem, rumenem in belem. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje