Na Kickstarterju zaživel nov slovenski projekt: 360 SHELF

Na Kickstarterju se je v teh dneh predstavil nov slovenski projekt. Gre za vrtljivo leseno poličko, imenovano 360 SHELF, ki bo popestrila stene marsikaterega doma, saj njen zanimiv dizajn omogoča uporabnost, hkrati pa prostoru doda tudi pridih modernosti.
Na Kickstarterju zaživel nov slovenski projekt: 360 SHELF

Na Kickstarterju zaživel nov slovenski projekt: 360 SHELF (Vir slike: Kickstarter)

Z 18. novembrom 2014 je na Kickstarterju štartal nov slovenski projekt: 360 SHELF

Vrtljive stenske poličke, ustvarjene iz bukovega lesa, je zasnoval Luka Pirnat, mladi slovenski oblikovalec, ki se je prvotnega dela lotil že leta 2003 v okviru dizajnerskega projekta na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje.

Do danes je Pirnat svoj produkt še nekoliko izpopolnil, predvsem je bilo potrebno dodelati sistem vijakov, ki omogočajo trdnost poličke, hkrati pa zagotavljajo edinstveno lastnost, ki 360 SHELF razlikuje od ostalih poličk: vrtljivost okoli lastne osi. 

Poličke, ki jih je mogoče namestiti na katerokoli ravno steno, zavzemajo dimenzije 200X200x40 mm, kljub svoji majhnosti pa so precej vzdržljive, saj zdržijo težo do 12 kilogramov.

Luka Pirnat (Vir slike: Kickstarter)

Ker mladi oblikovalec meni, da gre za odličen produkt, ki bi lahko popestril marsikateri dom, se je sedaj odločil, da poskusi srečo na Kickstarterju in na ta način s svojim izdelkom poskusi prodreti na tržišče. Da bi lahko začel z množično proizvodnjo, Pirnat potrebuje 15 tisoč dolarjev sredstev.

Zaenkrat mu kaže odlično, saj je njegov projekt v prvih treh dneh podprlo že 24 podpornikov, ki so skupno zbrali že skoraj 1.100 dolarjev. Časa za zbiranje sredstev pa je še več kot dovolj, saj se spletna kampanja zaključi 23. decembra 2014. 

V kolikor vas je ideja navdušila, lahko projekt podprete na Kickstarterju, in sicer tako, da oddate naročilo poličk 360 SHELF. Naročiti jih je mogoče v treh barvnih premazih: naravnem svetlo rjavem, temno rjavem, rumenem in belem. 

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje