Na Kickstarterju je zaživel Leano!

Na Kickstarterju je zaživela nova slovenska kampanja Leano. Devetčlanska ekipa, ki se predstavlja z minimalističnim ležalnikom, ki ga lahko pospravimo v torbo ali nahrbtnik, si je za cilj zastavila pet tisoč dolarjev.
Na Kickstarterju je zaživel Leano!

Ekipa bo na Kickstarterju zbirala sredstva za nabavo materialov (Vir slike: Leano).

Leano je ležalnik, ki ga sestavljajo štirje deli. Poleg blaga, – Leano bo za zdaj na voljo v treh barvah, in sicer rumeni, zeleni in modri -, ki ga bodo šivale šivilje iz socialnega podjetja Tekstilnica, ta namreč združuje šivilje, ki so pred leti delale v večjih tekstilnih podjetjih, še tri lesene palice.

Ekipa si želi, da bi Leano v celoti nastajal v Sloveniji, prav tako iz slovenskih materialov, zato upajo, da bodo med iskanjem primernega ponudnika blaga v Sloveniji imeli srečo.

Njegova priprava je enostavna, blago razpremo, iz dela, ki je pripet na palico, vzamemo pospravljeni palici, ki služita za stransko oporo, in ju na vsaki strani namestimo v daljšo palico.  Usedemo se na razprto podlogo in stranski palici dvignemo ter ju s spodnjim delom postavimo ob tla. Leano je pripravljen za ´uživancijo´. Pospravljanje poteka v obratnem vrstnem redu.

Za prvih 70 podpornikov (early bird) bo Leano na voljo za 29 dolarjev, za poznejše podpornike pa za 39 dolarjev

»Na domačem travniku je drevo z zelo udobno korenino, ki mi je dolgo časa služila kot naslon med branjem knjige. Me je pa motilo, ker tega drevesa nisem na primer mogel dati v avtomobil in ga odpeljati na Bled,« je Nik z ekipe Leano strnil, kako je nastala ideja za Leano.

Dogodek, ki je napovedoval začetek kampanje, smo obiskali tudi mi. Priča smo bili številčni udeležbi in prijetnemu vzdušju, ki ga je s simpatičnim uvodom in s predstavitvijo vseh članov ustvaril Tadej. Ekipa je zbranim pokazala prvi, aluminijasti, prototip, katerega je kasneje nadomestil leseni bratec. Nekaj besed so povedali o množičnem financiranju, potem pa je sledilo odštevanje. Obiskovalci so Leano lahko preizkusili in kampanjo podprli še finančno.

Ekipa bo na Kickstarterju zbirala 5 tisoč dolarjev, sredstva pa jim bodo omogočila nabavo materialov in natančnejše ter hitrejše stroje. Trenutni stroji, ki jih uporabljajo, so namreč del hobi programa in ne zdržijo tako močne proizvodnje. Proizvodnja bo potekala v Sloveniji.

Spoznajte zgodbo Leana >>

Leano bo za prvih 70 podpornikov, t.i. early birdov, na voljo za 29 dolarjev, nato za 39. Njegova uporaba je vsestranska, primeren je tako za na plažo kot tudi za počitek med piknikom, za obiske parkov in posedanje v senci v družbi dobre knjige. Kot pravi ekipa: »Sprostite se. Krijemo vam hrbet.«

Podprite projekt Leano na Kickstarterju >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje