Na Kickstarterju je zaživel Leano!

Na Kickstarterju je zaživela nova slovenska kampanja Leano. Devetčlanska ekipa, ki se predstavlja z minimalističnim ležalnikom, ki ga lahko pospravimo v torbo ali nahrbtnik, si je za cilj zastavila pet tisoč dolarjev.
Na Kickstarterju je zaživel Leano!

Ekipa bo na Kickstarterju zbirala sredstva za nabavo materialov (Vir slike: Leano).

Leano je ležalnik, ki ga sestavljajo štirje deli. Poleg blaga, – Leano bo za zdaj na voljo v treh barvah, in sicer rumeni, zeleni in modri -, ki ga bodo šivale šivilje iz socialnega podjetja Tekstilnica, ta namreč združuje šivilje, ki so pred leti delale v večjih tekstilnih podjetjih, še tri lesene palice.

Ekipa si želi, da bi Leano v celoti nastajal v Sloveniji, prav tako iz slovenskih materialov, zato upajo, da bodo med iskanjem primernega ponudnika blaga v Sloveniji imeli srečo.

Njegova priprava je enostavna, blago razpremo, iz dela, ki je pripet na palico, vzamemo pospravljeni palici, ki služita za stransko oporo, in ju na vsaki strani namestimo v daljšo palico.  Usedemo se na razprto podlogo in stranski palici dvignemo ter ju s spodnjim delom postavimo ob tla. Leano je pripravljen za ´uživancijo´. Pospravljanje poteka v obratnem vrstnem redu.

Za prvih 70 podpornikov (early bird) bo Leano na voljo za 29 dolarjev, za poznejše podpornike pa za 39 dolarjev

»Na domačem travniku je drevo z zelo udobno korenino, ki mi je dolgo časa služila kot naslon med branjem knjige. Me je pa motilo, ker tega drevesa nisem na primer mogel dati v avtomobil in ga odpeljati na Bled,« je Nik z ekipe Leano strnil, kako je nastala ideja za Leano.

Dogodek, ki je napovedoval začetek kampanje, smo obiskali tudi mi. Priča smo bili številčni udeležbi in prijetnemu vzdušju, ki ga je s simpatičnim uvodom in s predstavitvijo vseh članov ustvaril Tadej. Ekipa je zbranim pokazala prvi, aluminijasti, prototip, katerega je kasneje nadomestil leseni bratec. Nekaj besed so povedali o množičnem financiranju, potem pa je sledilo odštevanje. Obiskovalci so Leano lahko preizkusili in kampanjo podprli še finančno.

Ekipa bo na Kickstarterju zbirala 5 tisoč dolarjev, sredstva pa jim bodo omogočila nabavo materialov in natančnejše ter hitrejše stroje. Trenutni stroji, ki jih uporabljajo, so namreč del hobi programa in ne zdržijo tako močne proizvodnje. Proizvodnja bo potekala v Sloveniji.

Spoznajte zgodbo Leana >>

Leano bo za prvih 70 podpornikov, t.i. early birdov, na voljo za 29 dolarjev, nato za 39. Njegova uporaba je vsestranska, primeren je tako za na plažo kot tudi za počitek med piknikom, za obiske parkov in posedanje v senci v družbi dobre knjige. Kot pravi ekipa: »Sprostite se. Krijemo vam hrbet.«

Podprite projekt Leano na Kickstarterju >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje