Na prvem Arduino Day dogodku so se predstavili zanimivi projekti

Prvo soboto v decembru je v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, natančneje v prostorih bodočega Makerspace­a, izdelovalnice Podbreznik, potekal prvi Arduino Day. Dogodek je bil namenjen druženju, ustvarjanju in izmenjevanju znanja ter izkušenj iz področja mikrokontrolerjev Arduino.
Na prvem Arduino Day dogodku so se predstavili zanimivi projekti

Na prvem Arduino Day dogodku so se predstavili zanimivi projekti (Vir slike: StartUP Novo mesto)

Osrednjo nit dogodka sta vodila dr. Samo Božič in Ivan Škrlec.

Po uvodnem predavanju so sledile predstavitve projektov udeležencev. Predstavilo se je sedem izredno zanimivih projektov – od robotskega sesalca do pivovarne. Po kosilu, ki ga je financiralo društvo StartUP Novo mesto, so se udeleženci razdelili v osem skupin, ki so se pomerile v tekmovanju Arduino Hackathon.

Na koncu je nestrokovna komisija, sestavljena iz članic skupnosti oblikovalcev DesignON, ocenila projekte. Kljub težki konkurenci in izredno zanimivim projektom sta naziv zmagovalcev prejela najmlajša udeleženca dneva.

(Vir slike: StartUP Novo mesto)

Dogodek je velik uspeh. Dokazali smo, da imamo v Novem mestu ogromen inženirski potencial, ki ga je potrebno vzgajati in negovati. Nad številom obiskovalcev smo navdušeni in se že veselimo naslednjih projektov,” je še za konec dodal organizator, Miha Fabjan, predsednik društva StartUP Novo mesto.

Vir: StartUP Novo mesto

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje