Na prvem Arduino Day dogodku so se predstavili zanimivi projekti

Prvo soboto v decembru je v Podjetniškem inkubatorju Podbreznik, natančneje v prostorih bodočega Makerspace­a, izdelovalnice Podbreznik, potekal prvi Arduino Day. Dogodek je bil namenjen druženju, ustvarjanju in izmenjevanju znanja ter izkušenj iz področja mikrokontrolerjev Arduino.
Na prvem Arduino Day dogodku so se predstavili zanimivi projekti

Na prvem Arduino Day dogodku so se predstavili zanimivi projekti (Vir slike: StartUP Novo mesto)

Osrednjo nit dogodka sta vodila dr. Samo Božič in Ivan Škrlec.

Po uvodnem predavanju so sledile predstavitve projektov udeležencev. Predstavilo se je sedem izredno zanimivih projektov – od robotskega sesalca do pivovarne. Po kosilu, ki ga je financiralo društvo StartUP Novo mesto, so se udeleženci razdelili v osem skupin, ki so se pomerile v tekmovanju Arduino Hackathon.

Na koncu je nestrokovna komisija, sestavljena iz članic skupnosti oblikovalcev DesignON, ocenila projekte. Kljub težki konkurenci in izredno zanimivim projektom sta naziv zmagovalcev prejela najmlajša udeleženca dneva.

(Vir slike: StartUP Novo mesto)

Dogodek je velik uspeh. Dokazali smo, da imamo v Novem mestu ogromen inženirski potencial, ki ga je potrebno vzgajati in negovati. Nad številom obiskovalcev smo navdušeni in se že veselimo naslednjih projektov,” je še za konec dodal organizator, Miha Fabjan, predsednik društva StartUP Novo mesto.

Vir: StartUP Novo mesto

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje