Natanko leto dni po uspehu na Kickstarterju FlyKly že dobiva prve lastnike

25. novembra 2013 je ekipa z Nikom Klanškom na čelu zaključila zbiranje denarnih sredstev na Kickstarterju za projekt FlyKly Smart Wheel. Pred nekaj dnevi, natanko eno leto kasneje, pa se je za ekipo pričel zadnji, zaključni del: razpošiljanje obljubljenih nagrad svojim podpornikom.
Natanko leto dni po uspehu na Kickstarterju FlyKly že dobiva prve lastnike

Natanko leto dni po uspehu na Kickstarterju FlyKly že dobiva prve lastnike (Vir slike: Kickstarter)

Ekipa enajstih inženirjev, designerjev in software programerjev je pod vodstvom izkušenega podjetnika Nika Klanška 25. novembra 2013 končala z zbiranjem sredstev za projekt FlyKly Smart Wheel, ki je s 701.239 dolarji zbranih sredstev in 2.358 podporniki postal najuspešnejši slovenski projekt na crowdfunding platformah.

Natanko eno leto kasneje, 25. novembra 2014, pa je ekipa vstopila v zadnjo fazo crowdfundinga in pričela z razpošiljanjem obljubljenih nagrad svojim podpornikom, ki so že tedaj verjeli v poslovno idejo mladih podjetnikov in jo tudi denarno podprli. 

Dobro novico so člani ekipe najprej naznanili na Kickstarterju, kjer so objavili zapis: “Prvi produkti FlyKly Smart Wheel so že pripravljeni za pošiljanje! Resda smo porabili nekaj več časa, kot smo prvotno načrtovali, a iskali smo najboljše možne komponente, poleg tega pa smo se želeli prepričati, da vse zares deluje brezhibno.” 

Kot prvi bodo svoje obljubljene nagrade prejeli podporniki iz držav Evropske Unije, nato pa še državljani Severne Amerike in mednarodni državljani. Pošiljanje FlyKly Smart Wheel, ki ga je mogoče dobiti v beli ali sivi barvi, pa se je že pričelo za tiste podpornike, ki so v svoje naročilo dodali hitro pošiljko – njim so jo člani ekipe FlyKly že poslali, prejeli pa naj bi jih v 4 do 7 dneh. 

Vir: Kickstarter

Oznake:, , , , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje