Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth

Na Indiegogo je štartal nov slovenski projekt: gre za napravo Monolyth, ki z inteligentnim upravljanjem klimatskih naprav poskrbi za primerno ohlajenost oziroma ogretost bivalnih prostorov, pri tem pa upošteva energetsko učinkovitost.
Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth

Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth (Vir slike: Indiegogo)

S 7. julijem 2014 je na platformi za množično financiranje Indiegogo štartal nov slovenski projekt. Gre za napravo Monolyth, ki uporabniku omogoča oddaljeno upravljanje s klimatskimi napravami.

Uporabnik tako poleg naprave Monolyth potrebuje le še pametni mobilni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android, na katerega si naloži temu namenjeno aplikacijo, in klimatska naprava se v trenutku spremeni v “pametno”. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Ena izmed prednosti naprave Monolyth je tudi v tem, da redno odčitava temperaturo in druge preference glede bivalnih prostorov posameznika ter si jih tudi zapomni, nato pa zbrane podatke izkorišča za samodejno prilagajanje temperature, v kolikor uporabnik napravi preko WiFi povezave ne pošlje drugih ukazov.

Napravo Monolyth je zasnovalo slovensko podjetje Entia d.o.o., ki je tudi drugače precej aktivno na področju razvoja produktov inteligentnih hiš.

Ekipo sestavljajo Mark Umberger, direktor podjetja, Miha Pavlič, ki je zadolžen za vodenje projekta in marketing, Luka Mali, razvijalec strojne opreme, Miha Jelenc, razvijalec programske opreme, Jaro Jelovac, ki je zadolžen za dizajn, Satja Lumbar, ki deluje na področju zasnove algoritmov programske opreme, Peter Trinkaus, ki skrbi za razvoj strojne opreme, in Grega Mulej, ki skrbi za proizvodnjo in distribucijo. Pri Indiegogo kampanji so sodelovali še Luka Kaše (video), Mateja Tomažinčič (video postprodukcija) in Peter Žerovnik (zvok).

Zbiranje sredstev na Indiegogo se bo zaključilo 26. avgusta 2014. Ekipa mora do tega dne doseči zastavljeni cilj v višini 50 tisoč dolarjev, v nasprotnem primeru zbranih sredstev ne prejme. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje