Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth

Avtor — 08.07.2014
Na Indiegogo je štartal nov slovenski projekt: gre za napravo Monolyth, ki z inteligentnim upravljanjem klimatskih naprav poskrbi za primerno ohlajenost oziroma ogretost bivalnih prostorov, pri tem pa upošteva energetsko učinkovitost.
Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth

Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth (Vir slike: Indiegogo)

S 7. julijem 2014 je na platformi za množično financiranje Indiegogo štartal nov slovenski projekt. Gre za napravo Monolyth, ki uporabniku omogoča oddaljeno upravljanje s klimatskimi napravami.

Uporabnik tako poleg naprave Monolyth potrebuje le še pametni mobilni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android, na katerega si naloži temu namenjeno aplikacijo, in klimatska naprava se v trenutku spremeni v “pametno”. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Ena izmed prednosti naprave Monolyth je tudi v tem, da redno odčitava temperaturo in druge preference glede bivalnih prostorov posameznika ter si jih tudi zapomni, nato pa zbrane podatke izkorišča za samodejno prilagajanje temperature, v kolikor uporabnik napravi preko WiFi povezave ne pošlje drugih ukazov.

Napravo Monolyth je zasnovalo slovensko podjetje Entia d.o.o., ki je tudi drugače precej aktivno na področju razvoja produktov inteligentnih hiš.

Ekipo sestavljajo Mark Umberger, direktor podjetja, Miha Pavlič, ki je zadolžen za vodenje projekta in marketing, Luka Mali, razvijalec strojne opreme, Miha Jelenc, razvijalec programske opreme, Jaro Jelovac, ki je zadolžen za dizajn, Satja Lumbar, ki deluje na področju zasnove algoritmov programske opreme, Peter Trinkaus, ki skrbi za razvoj strojne opreme, in Grega Mulej, ki skrbi za proizvodnjo in distribucijo. Pri Indiegogo kampanji so sodelovali še Luka Kaše (video), Mateja Tomažinčič (video postprodukcija) in Peter Žerovnik (zvok).

Zbiranje sredstev na Indiegogo se bo zaključilo 26. avgusta 2014. Ekipa mora do tega dne doseči zastavljeni cilj v višini 50 tisoč dolarjev, v nasprotnem primeru zbranih sredstev ne prejme. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP dogodek: Facebook oglaševanje

MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje