Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth

Na Indiegogo je štartal nov slovenski projekt: gre za napravo Monolyth, ki z inteligentnim upravljanjem klimatskih naprav poskrbi za primerno ohlajenost oziroma ogretost bivalnih prostorov, pri tem pa upošteva energetsko učinkovitost.
Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth

Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth (Vir slike: Indiegogo)

S 7. julijem 2014 je na platformi za množično financiranje Indiegogo štartal nov slovenski projekt. Gre za napravo Monolyth, ki uporabniku omogoča oddaljeno upravljanje s klimatskimi napravami.

Uporabnik tako poleg naprave Monolyth potrebuje le še pametni mobilni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android, na katerega si naloži temu namenjeno aplikacijo, in klimatska naprava se v trenutku spremeni v “pametno”. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Ena izmed prednosti naprave Monolyth je tudi v tem, da redno odčitava temperaturo in druge preference glede bivalnih prostorov posameznika ter si jih tudi zapomni, nato pa zbrane podatke izkorišča za samodejno prilagajanje temperature, v kolikor uporabnik napravi preko WiFi povezave ne pošlje drugih ukazov.

Napravo Monolyth je zasnovalo slovensko podjetje Entia d.o.o., ki je tudi drugače precej aktivno na področju razvoja produktov inteligentnih hiš.

Ekipo sestavljajo Mark Umberger, direktor podjetja, Miha Pavlič, ki je zadolžen za vodenje projekta in marketing, Luka Mali, razvijalec strojne opreme, Miha Jelenc, razvijalec programske opreme, Jaro Jelovac, ki je zadolžen za dizajn, Satja Lumbar, ki deluje na področju zasnove algoritmov programske opreme, Peter Trinkaus, ki skrbi za razvoj strojne opreme, in Grega Mulej, ki skrbi za proizvodnjo in distribucijo. Pri Indiegogo kampanji so sodelovali še Luka Kaše (video), Mateja Tomažinčič (video postprodukcija) in Peter Žerovnik (zvok).

Zbiranje sredstev na Indiegogo se bo zaključilo 26. avgusta 2014. Ekipa mora do tega dne doseči zastavljeni cilj v višini 50 tisoč dolarjev, v nasprotnem primeru zbranih sredstev ne prejme. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje