Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth

Na Indiegogo je štartal nov slovenski projekt: gre za napravo Monolyth, ki z inteligentnim upravljanjem klimatskih naprav poskrbi za primerno ohlajenost oziroma ogretost bivalnih prostorov, pri tem pa upošteva energetsko učinkovitost.
Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth

Nov slovenski projekt na Indiegogo: Monolyth (Vir slike: Indiegogo)

S 7. julijem 2014 je na platformi za množično financiranje Indiegogo štartal nov slovenski projekt. Gre za napravo Monolyth, ki uporabniku omogoča oddaljeno upravljanje s klimatskimi napravami.

Uporabnik tako poleg naprave Monolyth potrebuje le še pametni mobilni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android, na katerega si naloži temu namenjeno aplikacijo, in klimatska naprava se v trenutku spremeni v “pametno”. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Ena izmed prednosti naprave Monolyth je tudi v tem, da redno odčitava temperaturo in druge preference glede bivalnih prostorov posameznika ter si jih tudi zapomni, nato pa zbrane podatke izkorišča za samodejno prilagajanje temperature, v kolikor uporabnik napravi preko WiFi povezave ne pošlje drugih ukazov.

Napravo Monolyth je zasnovalo slovensko podjetje Entia d.o.o., ki je tudi drugače precej aktivno na področju razvoja produktov inteligentnih hiš.

Ekipo sestavljajo Mark Umberger, direktor podjetja, Miha Pavlič, ki je zadolžen za vodenje projekta in marketing, Luka Mali, razvijalec strojne opreme, Miha Jelenc, razvijalec programske opreme, Jaro Jelovac, ki je zadolžen za dizajn, Satja Lumbar, ki deluje na področju zasnove algoritmov programske opreme, Peter Trinkaus, ki skrbi za razvoj strojne opreme, in Grega Mulej, ki skrbi za proizvodnjo in distribucijo. Pri Indiegogo kampanji so sodelovali še Luka Kaše (video), Mateja Tomažinčič (video postprodukcija) in Peter Žerovnik (zvok).

Zbiranje sredstev na Indiegogo se bo zaključilo 26. avgusta 2014. Ekipa mora do tega dne doseči zastavljeni cilj v višini 50 tisoč dolarjev, v nasprotnem primeru zbranih sredstev ne prejme. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje