Nov slovenski projekt na Indiegogo: Seed sončna očala

Kaj je boljšega, kot zakorakati v poletje z bambus sončnimi očali, se sprašujeta Neža Bizjak in Tilen Krivec, avtorja novega slovenskega Indiegogo projekta, s katerim želita javnost ozaveščati o rabi obnovljivih naravnih materialov.
Nov slovenski projekt na Indiegogo: Seed sončna očala

Nov slovenski projekt na Indiegogo: Seed sončna očala (Vir slike: Indiegogo)

Predvsem se zelo zavzemamo za zeleno in eko modo, modne dodatke natančneje“, je pojasnila Bizjakova, članica ekipe, ki na spletni crowdfunding platformi Indiegogo zbira denarna sredstva za svoj novi projekt: premium sončna očala Seed z lesenimi okvirji, s pomočjo katerih želi pripomoči k varovanju gozdov. “Od vsakih očal, ki se prodajo, posadimo 5 dreves po svetu v sodelovanju z dobrodelno organizacijo,” je poudarila.

Podprite projekt na Indiegogo!

Okvir sončnih očal Seed je narejen iz bambusa, ki v nasprotju z drevesi (in lesenimi očali) ni ekološko sporen, saj raste kot trava – torej zelo hitro, je trdnejši, trajnostni in kot material veliko lažji, ter koži in okolju prijaznejši. Predvsem pa ekološko veliko manj sporen, kar daje jasno sporočilo, da je prišel čas za modo, ki podpira obnovljive materiale. Očala Seed poleg naštetega odlikujejo še visokokvalitetne polarizirane leče in kvalitetni jekleni spoji. 

(Vir slike: seedeyewear.com)

Da bi projekt lahko zaživel, pa morata Neža in Tilen poiskati vsaj 100 oseb, ki verjamejo v projekt in so ga pripravljeni tudi denarno podpreti. 4.900 evrov je cilj, ki sta si ga zastavila na Indiegogo, kar bo zadostovalo za zagon proizvodnje. Ker bo naš prvi projekt večinoma učna lekcija in bolj malo dobička, smo to vzeli v zakup kot pozitivno izkušnjo v mednarodnem trgu” je še povedala Neža Bizjak. 

Podprite projekt na Indiegogo!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje