Nov slovenski projekt na Indiegogo: Seed sončna očala

Kaj je boljšega, kot zakorakati v poletje z bambus sončnimi očali, se sprašujeta Neža Bizjak in Tilen Krivec, avtorja novega slovenskega Indiegogo projekta, s katerim želita javnost ozaveščati o rabi obnovljivih naravnih materialov.
Nov slovenski projekt na Indiegogo: Seed sončna očala

Nov slovenski projekt na Indiegogo: Seed sončna očala (Vir slike: Indiegogo)

Predvsem se zelo zavzemamo za zeleno in eko modo, modne dodatke natančneje“, je pojasnila Bizjakova, članica ekipe, ki na spletni crowdfunding platformi Indiegogo zbira denarna sredstva za svoj novi projekt: premium sončna očala Seed z lesenimi okvirji, s pomočjo katerih želi pripomoči k varovanju gozdov. “Od vsakih očal, ki se prodajo, posadimo 5 dreves po svetu v sodelovanju z dobrodelno organizacijo,” je poudarila.

Podprite projekt na Indiegogo!

Okvir sončnih očal Seed je narejen iz bambusa, ki v nasprotju z drevesi (in lesenimi očali) ni ekološko sporen, saj raste kot trava – torej zelo hitro, je trdnejši, trajnostni in kot material veliko lažji, ter koži in okolju prijaznejši. Predvsem pa ekološko veliko manj sporen, kar daje jasno sporočilo, da je prišel čas za modo, ki podpira obnovljive materiale. Očala Seed poleg naštetega odlikujejo še visokokvalitetne polarizirane leče in kvalitetni jekleni spoji. 

(Vir slike: seedeyewear.com)

Da bi projekt lahko zaživel, pa morata Neža in Tilen poiskati vsaj 100 oseb, ki verjamejo v projekt in so ga pripravljeni tudi denarno podpreti. 4.900 evrov je cilj, ki sta si ga zastavila na Indiegogo, kar bo zadostovalo za zagon proizvodnje. Ker bo naš prvi projekt večinoma učna lekcija in bolj malo dobička, smo to vzeli v zakup kot pozitivno izkušnjo v mednarodnem trgu” je še povedala Neža Bizjak. 

Podprite projekt na Indiegogo!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje