Ondu zastavljeni cilj presegel za 620 odstotkov!

Ekipa Ondu se je Kickstarter skupnosti predstavila že leta 2013 in zbrala več kot 109 tisoč dolarjev s pomočjo 1272 podpornikov. Na platformo so se vrnili ponovno letos maja, v teh dneh pa zaključili s kampanjo.
Ondu zastavljeni cilj presegel za 620 odstotkov!

Letošnjo kampanjo Ondu je podprlo 1.208 podpornikov (Vir slike: Kickstarter).

Ekipa si je za tokratni cilj zastavila 20 tisoč dolarjev, cilj pa je presegla že po nekaj dneh. Skupno je ekipa tokrat zbrala 124 tisoč dolarjev in tako zastavljeni presegla za več kot šestkrat. Ekipa Ondu se je tokrat predstavila z novo generacijo kamer Ondu, ki podpornikom ponuja nekatere novosti.

Novosti, ki jih prinaša druga generacija pinhole kamer

Od hitrejšega in natančnejšega sprožilca, močnejših magnetkov, pa vse do aluminijaste zaščite zaslonke. Kamere so izdelane iz javorjevega in orehovega lesa, premazane pa so s čebeljim voskom. Določene elemente pinhole kamere MK II so izboljšali na željo uporabnikov in jih tako naredili še bolj vzdržljive.

Ondu že v prvih dneh dosegel cilj >>

Poleti delo, jeseni do podpornikov

K podpori so tokrat prepričali 1208 podpornikov, k temu pa je zagotovo vplivala dobra priprava na kampanjo in prepoznava projekta izpred dveh let. Kot je ekipa zapisala na Kickstarterju, so z delom začeli še pred koncem kampanje, saj bodo tekom poletja izdelali vsa naročila, podporniki pa jih bodo predvidoma prejeli konec oktobra oziroma v začetku novembra.

Elvisu Haliloviću, ki se je na Kickstarterju s pinhole kamerami predstavljal že leta 2013, sta tokrat na pomoč priskočila tudi brat Benjamin in mama, ki je zaslužna za novo embalažo – tokrat v obliki platnenih vrečk.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje