Ondu zastavljeni cilj presegel za 620 odstotkov!

Ekipa Ondu se je Kickstarter skupnosti predstavila že leta 2013 in zbrala več kot 109 tisoč dolarjev s pomočjo 1272 podpornikov. Na platformo so se vrnili ponovno letos maja, v teh dneh pa zaključili s kampanjo.
Ondu zastavljeni cilj presegel za 620 odstotkov!

Letošnjo kampanjo Ondu je podprlo 1.208 podpornikov (Vir slike: Kickstarter).

Ekipa si je za tokratni cilj zastavila 20 tisoč dolarjev, cilj pa je presegla že po nekaj dneh. Skupno je ekipa tokrat zbrala 124 tisoč dolarjev in tako zastavljeni presegla za več kot šestkrat. Ekipa Ondu se je tokrat predstavila z novo generacijo kamer Ondu, ki podpornikom ponuja nekatere novosti.

Novosti, ki jih prinaša druga generacija pinhole kamer

Od hitrejšega in natančnejšega sprožilca, močnejših magnetkov, pa vse do aluminijaste zaščite zaslonke. Kamere so izdelane iz javorjevega in orehovega lesa, premazane pa so s čebeljim voskom. Določene elemente pinhole kamere MK II so izboljšali na željo uporabnikov in jih tako naredili še bolj vzdržljive.

Ondu že v prvih dneh dosegel cilj >>

Poleti delo, jeseni do podpornikov

K podpori so tokrat prepričali 1208 podpornikov, k temu pa je zagotovo vplivala dobra priprava na kampanjo in prepoznava projekta izpred dveh let. Kot je ekipa zapisala na Kickstarterju, so z delom začeli še pred koncem kampanje, saj bodo tekom poletja izdelali vsa naročila, podporniki pa jih bodo predvidoma prejeli konec oktobra oziroma v začetku novembra.

Elvisu Haliloviću, ki se je na Kickstarterju s pinhole kamerami predstavljal že leta 2013, sta tokrat na pomoč priskočila tudi brat Benjamin in mama, ki je zaslužna za novo embalažo – tokrat v obliki platnenih vrečk.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje