Ondu zastavljeni cilj presegel za 620 odstotkov!

Ekipa Ondu se je Kickstarter skupnosti predstavila že leta 2013 in zbrala več kot 109 tisoč dolarjev s pomočjo 1272 podpornikov. Na platformo so se vrnili ponovno letos maja, v teh dneh pa zaključili s kampanjo.
Ondu zastavljeni cilj presegel za 620 odstotkov!

Letošnjo kampanjo Ondu je podprlo 1.208 podpornikov (Vir slike: Kickstarter).

Ekipa si je za tokratni cilj zastavila 20 tisoč dolarjev, cilj pa je presegla že po nekaj dneh. Skupno je ekipa tokrat zbrala 124 tisoč dolarjev in tako zastavljeni presegla za več kot šestkrat. Ekipa Ondu se je tokrat predstavila z novo generacijo kamer Ondu, ki podpornikom ponuja nekatere novosti.

Novosti, ki jih prinaša druga generacija pinhole kamer

Od hitrejšega in natančnejšega sprožilca, močnejših magnetkov, pa vse do aluminijaste zaščite zaslonke. Kamere so izdelane iz javorjevega in orehovega lesa, premazane pa so s čebeljim voskom. Določene elemente pinhole kamere MK II so izboljšali na željo uporabnikov in jih tako naredili še bolj vzdržljive.

Ondu že v prvih dneh dosegel cilj >>

Poleti delo, jeseni do podpornikov

K podpori so tokrat prepričali 1208 podpornikov, k temu pa je zagotovo vplivala dobra priprava na kampanjo in prepoznava projekta izpred dveh let. Kot je ekipa zapisala na Kickstarterju, so z delom začeli še pred koncem kampanje, saj bodo tekom poletja izdelali vsa naročila, podporniki pa jih bodo predvidoma prejeli konec oktobra oziroma v začetku novembra.

Elvisu Haliloviću, ki se je na Kickstarterju s pinhole kamerami predstavljal že leta 2013, sta tokrat na pomoč priskočila tudi brat Benjamin in mama, ki je zaslužna za novo embalažo – tokrat v obliki platnenih vrečk.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

30.03.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje