Otvoritev prve razdelilnice Viškov hrane

Lionizem, ena največjih humanitarnih organizacij na svetu, je v Sloveniji prisoten zadnjih 23 let. Sledijo poslanstvu Pomagamo!, pri čemer se v zadnjih letih srečujejo z mnogimi stiskami ljudi, vedno več ljudi se namreč težko prebije iz dneva v dan.
Otvoritev prve razdelilnice Viškov hrane

Otvoritev prve razdelilnice Viškov hrane (Vir slike: Freeimages.com)

Zato so si znotraj lionizma, še posebej pa v Lions klubu Celje Mozaik in Lions klub Zarja, zadali nalogo, da nekaj naredijo proti temu. Tako se je začel projekt Viški hrane, s katerim želijo opozoriti, da obstaja pot, kako hrano, namesto da konča med biološkimi odpadki, ponuditi tistim, ki jo potrebujejo.

Viški hrane se v Celju zbirajo od 31.1.2013 in jih članice kluba v sodelovanju s člani LK Celje, LK Celje Keleia in LEO Celjski vitezi vsakodnevno dostavijo v razdelilnico. Zaposleni delavci v razdelilnici pripravljene pakete razdelijo družinam, ki so v socialni stiski.

Po dobrem letu in pol, odkar je zaživel projekt Viški hrane, ta sedaj dobiva nove razsežnosti. Jutri bodo celjske lionke v sodelovanju z Mestno občino Celje in javnim zavodom Socio Celje uradno odprle prvo razdelilnico hrane v Sloveniji za razdeljevanje Viškov hrane.

Vabljeni ste, da se udeležite otvoritve Celjske razdelilnice hrane, ki bo v četrtek, 17. aprila 2014, ob 11.00 uri, na Kidričevi ulici 3, Celje. 

Za vse dodatne informacije vam je na voljo Maja Krušič Šega – 051 367 733 in Lorena Hus – 041 650 211.

Vir: Lions District Slovenija 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje