Otvoritev prve razdelilnice Viškov hrane

Lionizem, ena največjih humanitarnih organizacij na svetu, je v Sloveniji prisoten zadnjih 23 let. Sledijo poslanstvu Pomagamo!, pri čemer se v zadnjih letih srečujejo z mnogimi stiskami ljudi, vedno več ljudi se namreč težko prebije iz dneva v dan.
Otvoritev prve razdelilnice Viškov hrane

Otvoritev prve razdelilnice Viškov hrane (Vir slike: Freeimages.com)

Zato so si znotraj lionizma, še posebej pa v Lions klubu Celje Mozaik in Lions klub Zarja, zadali nalogo, da nekaj naredijo proti temu. Tako se je začel projekt Viški hrane, s katerim želijo opozoriti, da obstaja pot, kako hrano, namesto da konča med biološkimi odpadki, ponuditi tistim, ki jo potrebujejo.

Viški hrane se v Celju zbirajo od 31.1.2013 in jih članice kluba v sodelovanju s člani LK Celje, LK Celje Keleia in LEO Celjski vitezi vsakodnevno dostavijo v razdelilnico. Zaposleni delavci v razdelilnici pripravljene pakete razdelijo družinam, ki so v socialni stiski.

Po dobrem letu in pol, odkar je zaživel projekt Viški hrane, ta sedaj dobiva nove razsežnosti. Jutri bodo celjske lionke v sodelovanju z Mestno občino Celje in javnim zavodom Socio Celje uradno odprle prvo razdelilnico hrane v Sloveniji za razdeljevanje Viškov hrane.

Vabljeni ste, da se udeležite otvoritve Celjske razdelilnice hrane, ki bo v četrtek, 17. aprila 2014, ob 11.00 uri, na Kidričevi ulici 3, Celje. 

Za vse dodatne informacije vam je na voljo Maja Krušič Šega – 051 367 733 in Lorena Hus – 041 650 211.

Vir: Lions District Slovenija 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje