Otvoritev skupnosti DesignON z Georgom Gedlom

V petek, 18. aprila, je kreativna skupnost oblikovalcev DesignON s predavanjem priznanega industrijskega oblikovalca Georga Gedla zagnala svoje delovanje. Namen skupnosti je povezovanje in izobraževanje oblikovalcev vseh področij ter razvoj in realizacije podjetniških idej.
Otvoritev skupnosti DesignON z Georgom Gedlom

Otvoritev skupnosti DesignON z Georgom Gedlom (Vir slike: DesignON)

DesignON je kreativna skupnost oblikovalcev na območju Dolenjske znotraj organizacije StartUP-a Novo mesto. Namen skupnosti je povezovanje in izobraževanje oblikovalcev vseh področij, interdisciplinarno povezovanje ter razvoj in realizacije podjetniških idej; v najširšem smislu pa ozaveščanje širše populacije o pomenu oblikovanja in dvig njegove kakovosti.

V Kikindi rojeni Georg Gedl je leta 1971 začel delati pri podjetju BMW, jeseni leta 1975 pa se je vrnil v domovino in začel delati v novomeškem podjetju IMV kot oblikovalec počitniških prikolic, nato je med letoma 1983 in 1987 opravljal podobno delo v mariborskem TAM-u, za katerega je oblikoval turistični avtobus, ki je verjetno eden največjih dosežkov njegove kariere.

Med drugim je na oddelku za oblikovanje ljubljanske Akademije za likovno umetnost poučeval predmet predstavitvene tehnike (rendering) ter se preizkusil tudi kot novinar (revija Avtomagazin). Leta 1994 je začel sodelovati z Adrio Mobil, kjer je oblikoval zunanjost, notranjost in grafiko počitniških vozil, to sodelovanje pa traja še danes.

DesignON pod okrlijem StartUP Novo mesto >>

Na predavanju je g. Gedl orisal svojo zanimivo oblikovalsko življenjsko pot, polno anekdot ter mlade ustvarjalce opomnil, da talent ni vse: oblikovalec se mora nenehno izpolnjevati in razvijati na oblikovalskem, predvsem pa na tehničnem področju. Za zgled je izpostavil mladega in zagnanega Roberta Lešnika ter njuno sodelovanje v začetku njegove kariere. 

Vir: DesignON

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje