PELICON je najboljša pivovarna leta 2014

Obiskovalci Ljubljanskega festivala piva, največjega festivala mikro pivovarstva pri nas, ki se je letos odvijal 14. junija, so Pivovarno PELICON razglasili za najboljšo pivovarno leta v Sloveniji. Ljubljanski festival piva se je letos odvil že tretjič.
PELICON je najboljša pivovarna leta 2014

Pelicon postal pivovarna leta. (Vir slike: revija-vino.si; avtor: Marijan Močivnik)

Že tretje leto zapored so na Ljubljanskem festivalu piva podelili nagrade za najboljšo pivovarno in pivo v Sloveniji. Letos je bil festival 14. junija. Najboljša pivovarna in pivo pa sta bila izbrana izključno na podlagi glasov pivcev. 

Več tisoč glava množica Ljubljanskega festivala piva, največjega festivala mikro pivovarstva pri nas, je Pivovarno PELICON razglasila za najboljšo pivovarno leta v Sloveniji.

Poleg zlatega odličja so Pivovarni PELICON namenili tudi srebrno medaljo za najboljši pale ale v Sloveniji – Pally in pa srebrno medaljo za omiljeni india pale ale – The 3rd Pill.

Njihovo zelo priljubljeno pivo Summer Ale pa tokrat ni bilo vključeno v tekmovanje.

Ajdovska pivovarna se je začela kot ideja, ki je najprej poskusila srečo na ameriški platformi Kickstarter konec leta 2012. Zaživela je konec leta 2013 v ajdovskih Palah pod vodstvom Anite Lozar in Mateja Pelicona, najmlajšega slovenskega pivovarja.

Preberite intervju z Matejem iz pivovarne Pelicon >>

Ta trenutek na trgu deluje sedem mesecev in v svoji osnovni ponudbi ponuja štiri zvarke – The 3rd Pill, Pally, Summer Ale in Stout. Od tega sta dva prejela srebrna odličja, eno pa v glasovanje ni bilo vključeno.

Poleg priznanj iz Ljubljanskega festivala piva pa pivo the 3rd Pill kotira kot najboljši IPA (india pale ale) v Sloveniji na portalu RateBeer.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje