PELICON je najboljša pivovarna leta 2014

Obiskovalci Ljubljanskega festivala piva, največjega festivala mikro pivovarstva pri nas, ki se je letos odvijal 14. junija, so Pivovarno PELICON razglasili za najboljšo pivovarno leta v Sloveniji. Ljubljanski festival piva se je letos odvil že tretjič.
PELICON je najboljša pivovarna leta 2014

Pelicon postal pivovarna leta. (Vir slike: revija-vino.si; avtor: Marijan Močivnik)

Že tretje leto zapored so na Ljubljanskem festivalu piva podelili nagrade za najboljšo pivovarno in pivo v Sloveniji. Letos je bil festival 14. junija. Najboljša pivovarna in pivo pa sta bila izbrana izključno na podlagi glasov pivcev. 

Več tisoč glava množica Ljubljanskega festivala piva, največjega festivala mikro pivovarstva pri nas, je Pivovarno PELICON razglasila za najboljšo pivovarno leta v Sloveniji.

Poleg zlatega odličja so Pivovarni PELICON namenili tudi srebrno medaljo za najboljši pale ale v Sloveniji – Pally in pa srebrno medaljo za omiljeni india pale ale – The 3rd Pill.

Njihovo zelo priljubljeno pivo Summer Ale pa tokrat ni bilo vključeno v tekmovanje.

Ajdovska pivovarna se je začela kot ideja, ki je najprej poskusila srečo na ameriški platformi Kickstarter konec leta 2012. Zaživela je konec leta 2013 v ajdovskih Palah pod vodstvom Anite Lozar in Mateja Pelicona, najmlajšega slovenskega pivovarja.

Preberite intervju z Matejem iz pivovarne Pelicon >>

Ta trenutek na trgu deluje sedem mesecev in v svoji osnovni ponudbi ponuja štiri zvarke – The 3rd Pill, Pally, Summer Ale in Stout. Od tega sta dva prejela srebrna odličja, eno pa v glasovanje ni bilo vključeno.

Poleg priznanj iz Ljubljanskega festivala piva pa pivo the 3rd Pill kotira kot najboljši IPA (india pale ale) v Sloveniji na portalu RateBeer.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje