Plovilo, ki se nadzoruje samo

Kot lastnik jahte ali jadrnice imate precej skrbi - med križarjenjem vas skrbi delovanje motorja in druge okvare, ki vas lahko pustijo daleč stran od najbližje marine, zvečer, ko jahto zasidrate, pa imate nelagoden občutek, vedoč, da plovilo zapuščate nenadzorovano.
Plovilo, ki se nadzoruje samo

Plovilo, ki se nadzoruje samo (Vir slike: Sentinel.hr)

Za vse to bo sedaj poskrbel novi sistem Sentinel, ki s pomočjo senzorjev neprestano spremlja stanje vašega plovila in vas opozori v primeru nenadnih sprememb temperature, napetosti akumulatorja, vdora vode ali neželenih gostov.

Prazna baterija in ključ za vžig, ki ob obračanju ne prinese želenega rezultata – zagona motorja ali pospešeno delovanje črpalke – in voda, ki vdre v kalužni sistem? Sentinel bo pravočasno zaznal tovrstne težave in poskrbel, da vas plovilo nikoli ne bo pustilo na cedilu.

“Sentinel je bil zasnovan iz preprostega razloga – da bi lastnikom jaht in jadrnic ponudili dodaten nivo varnosti in pregled nad stanjem plovila – iz udobja svojega doma,” pravi Gregor Pipan, ki je idejo spremenil v uspešen tržni izdelek, namenjen vse hitreje rastočemu navtičnemu sektorju.

Skupaj z ekipo razvijalcev strojne in programske opreme z izkušnjami s področja senzorjev in Interneta stvari, ki gradijo na varnosti in zanesljivosti svojih sistemov, so ustvarili produkt, s katerim se lastnik jahte ali jadrnice izogne nepotrebnim stroškom na plovilu ali opremi.

Ko vaša jahta spregovori …

Sentinel je celovit sistem, kar pomeni, da paket vključuje tako spremljanje vdora vode, napetosti akumulatorja, odprtih vrat, temperature in vlage, gibanja oseb na plovilu kot vmesnik NMEA za nadzor motorja, globine idr. Sistem beleži prepluto pot, aktivirati je možno tudi sidrni alarm.

Senzorje in centralno enoto lahko namestite sami ali s pomočjo izbranega električarja v marini. Ko so senzorji razporejeni, napravo aktivirate preko aplikacije iOS, Android ali spletnega vmesnika. Mobilna aplikacija Sentinel omogoča dostop do podatkov v realnem času in vas s pomočjo alarmov opozarja o izrednih dogodkih in situacijah na vašem plovilu.

Sistem Sentinel je predstavljen na enem največjih sejmov navtične opreme METS 2014 v Amsterdamu, od 18. do 20. novembra.

Video in več informacij: www.sentinel.hr

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje