Podeljene nagrade Netko 2014: agencija leta je ENKI

Sinoči je na Gospodarski zbornici Slovenije potekala slavnostna podelitev nagrade Netko 2014. Nagrada je bila podeljena v 6 kategorijah. Agencija leta je že tretjič zapored ENKI, glas ljudstva pa je odločil, da je najboljša spletna stran Bolha.com.
Podeljene nagrade Netko 2014: agencija leta je ENKI

Najboljša spletna stran je Bolha.com (vir: bolha.com)

Nagrado Netko od leta 1999 podeljuje Združenje za informatiko in telekomunikacije pri Gospodarski zbornici Slovenije, in sicer podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo svojih digitalnih prizadevanj. Če je bil pred 15 leti cilj podeljevanja nagrade preveriti, kako največja slovenska podjetja uporabljajo svetovni splet in koliko pozornosti namenjajo temu novemu mediju, se je do danes polje digitalnega komuniciranja in delovanja že tako razvilo, da je nagrada usmerjena predvsem k povečanju kakovosti in ugotavljanju, ali je uporaba digitalne sfere dosegla svoj cilj in s tem uresničila svoje poslanstvo.

O sedmih zmagovalcih, šestih kategorijah in agenciji leta, je odločalo 22 izbranih strokovnjakov. Eno nagrado, in sicer za najboljšo spletno stran, pa podeljujejo uporabniki z glasom ljudstva. V kategoriji predstavitev podjetij in korporativnega komuniciranja je netka prejela spletna stran Rex Kralj podjetja Impakta Les, ki jo je zasnovala agencija Idearna. Netka za najboljši digitalni nastop državne in javne uprave je prejel spletni projekt Moja izbira Centra RS za poklicno izobraževanje, delo agencije ENKI. V kategoriji Mediji in informativni projekti je slavil TSmedia s projektom Siol zgodbe, v kategoriji Produkti in blagovne znamke pa Sushi spotting, ki ga je zasnovalo podjetje Sladki vrh. Najboljši digitalni izvoz je po mnenju žirije Sqwiz podjetja Smardt, ki omogoča enostavno izdelavo spletnih strani, najbolj prijazna spletna vsebina za otroke pa Kapko, delo agencije ENKI za podjetje Rižanski vodovod Koper, s katerim so želeli najmlajše osveščati o ohranjanju čiste pitne vode. Že tretjič zapored je nagrado za najboljšo agencijo prejela spletna agencija ENKI, glas ljudstva pa je odločil, da je najboljša stran Bolha.com.

Na letošnje tekmovanje so k sodelovanju vabili vse, ki dosegajo vidne uspehe in s svojo predstavitvijo na spletu stopajo korak dlje. Za nagrade se je letos potegovalo 72 projektov. Cilj nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe interneta kot komunikacijsko-poslovnega orodja in dvig kakovosti in inovativnosti spletnih in mobilnih rešitev na različnih tematskih področjih. 

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje