Podeljene nagrade Netko 2014: agencija leta je ENKI

Sinoči je na Gospodarski zbornici Slovenije potekala slavnostna podelitev nagrade Netko 2014. Nagrada je bila podeljena v 6 kategorijah. Agencija leta je že tretjič zapored ENKI, glas ljudstva pa je odločil, da je najboljša spletna stran Bolha.com.
Podeljene nagrade Netko 2014: agencija leta je ENKI

Najboljša spletna stran je Bolha.com (vir: bolha.com)

Nagrado Netko od leta 1999 podeljuje Združenje za informatiko in telekomunikacije pri Gospodarski zbornici Slovenije, in sicer podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo svojih digitalnih prizadevanj. Če je bil pred 15 leti cilj podeljevanja nagrade preveriti, kako največja slovenska podjetja uporabljajo svetovni splet in koliko pozornosti namenjajo temu novemu mediju, se je do danes polje digitalnega komuniciranja in delovanja že tako razvilo, da je nagrada usmerjena predvsem k povečanju kakovosti in ugotavljanju, ali je uporaba digitalne sfere dosegla svoj cilj in s tem uresničila svoje poslanstvo.

O sedmih zmagovalcih, šestih kategorijah in agenciji leta, je odločalo 22 izbranih strokovnjakov. Eno nagrado, in sicer za najboljšo spletno stran, pa podeljujejo uporabniki z glasom ljudstva. V kategoriji predstavitev podjetij in korporativnega komuniciranja je netka prejela spletna stran Rex Kralj podjetja Impakta Les, ki jo je zasnovala agencija Idearna. Netka za najboljši digitalni nastop državne in javne uprave je prejel spletni projekt Moja izbira Centra RS za poklicno izobraževanje, delo agencije ENKI. V kategoriji Mediji in informativni projekti je slavil TSmedia s projektom Siol zgodbe, v kategoriji Produkti in blagovne znamke pa Sushi spotting, ki ga je zasnovalo podjetje Sladki vrh. Najboljši digitalni izvoz je po mnenju žirije Sqwiz podjetja Smardt, ki omogoča enostavno izdelavo spletnih strani, najbolj prijazna spletna vsebina za otroke pa Kapko, delo agencije ENKI za podjetje Rižanski vodovod Koper, s katerim so želeli najmlajše osveščati o ohranjanju čiste pitne vode. Že tretjič zapored je nagrado za najboljšo agencijo prejela spletna agencija ENKI, glas ljudstva pa je odločil, da je najboljša stran Bolha.com.

Na letošnje tekmovanje so k sodelovanju vabili vse, ki dosegajo vidne uspehe in s svojo predstavitvijo na spletu stopajo korak dlje. Za nagrade se je letos potegovalo 72 projektov. Cilj nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe interneta kot komunikacijsko-poslovnega orodja in dvig kakovosti in inovativnosti spletnih in mobilnih rešitev na različnih tematskih področjih. 

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje