Pop-up dom sedaj kraljuje v Benetkah!

Pop-up dom, ki je namenjen vsem kreativcem in kreativkam po duši, se je iz Ljubljane, kjer je kraljeval med koncem novembra in preteklega decembra ter ponujal zanimiva predavanja, delavnice, pravno, računovodsko, arhitekturno in crowdfunding svetovanje –, preselil v Benetke.
Pop-up dom sedaj kraljuje v Benetkah!

Pop-up dom sedaj kraljuje v Benetkah! (Vir fotografije: Studio Fludd)

Pop-up dom namreč predstavlja skupnostni projekt, osnovan na pobudi mladih slovenskih oblikovalcev, arhitektov in umetnikov. V mestu na vodi bo dogodek gostoval med 16. januarjem in 8.marcem.

Skupina Pop-up dom se je namreč odzvala na javni razpis Obalnih Galerij za možnost razstavljanja v Galeriji A+A, Slovensko razstavišče http://www.aplusa.it. V Benetke so preselili izbor decembrskega Pop-up doma v Ljubljani, na razstavi pa sodeluje okoli 50 mladih slovenskih oblikovalcev.

                                                   

Vir fotografije: Studio Fludd 

Pester program beneških dogodkov navdušuje

Pop-up dom tako kot v Ljubljani tudi v Benetkah nudi pester program dogodkov. Delavnice, pogovorni večeri ter performansi so tokrat oblikovani skupaj s sodelujočimi avtorji. »V galeriji A+A smo ustvarili prostor, ki je v zimskem zatišju prinesel sveže dogajanje v Benetke. Beneškemu občinstvu smo med drugim predstavili slovensko striparsko iniciativo Stripolis, pevko Sašo Vipotnik (Neomi), audio-vizualen dogodek skupine Izland in Jesusonecstasy, pogovor med mladimi slovenskimi mizarji Tok Tok in italijanskim izdelovalcem kitar, kulinarična skupina Trapez pa je kuhala kosila,« pripoveduje Nina Mršnik, ki je z januarjem prevzela vodenje oziroma koordinacijo Pop-up doma in je tudi ”krivec” za selitev projekta v Benetke.

Pop-up dom zastavljen kot platforma, ki jo za svoje dogodke lahko uporabljajo mladi italijanski oblikovalci

Pop-up dom so zastavili tudi kot platformo, ki jo za svoje dogodke lahko uporabljajo mladi italijanski ustvarjalci. Vrata galerije so vsak dan odprta za vse ustvarjalce, katerim tam nudijo delovno mizo ter internetno povezavo.

Ključne razlike med slovensko in italijansko izvedbo Pop-up doma

Beneški Pop-up dom se od ljubljanskega razlikuje po velikosti, saj je njihov tamkajšnji prostor precej manjši od Tobačne. Razstava je tudi daljša kot v Ljubljani, traja kar dva meseca. »V Benetkah je projekt Pop-up dom popolnoma nepoznan, kar pomeni, da publika ni samoumevna ter jo moramo privabiti na različne načine. Kupcem se tukaj ne zdimo dragi, oblikovanje veliko bolj cenijo, kar je po našem mnenju največja razlika med slovenskim ter italijanskim kupcem,« še pojasni Mršnikova.

Več o dogodkih si lahko preberete na spletni strani: Pop-Up Dom

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje