Poučna zabava na spletu

Ste naveličani smešnih videov mačk ali zalezovanja Facebook prijateljev? Splet ponuja uporabnejše vsebine, ki vam lahko z nekaj discipline pomagajo graditi vašo kariero. Preverite pet predlogov, ki vam bodo vaš preživeti čas na spletu obrnili v prid.
Poučna zabava na spletu

Mačke vladajo internetu (Vir slike: www.justphotographer.com)

1. Digital Photography School

Spletno mesto ponuja zakladnico člankov o tem, kako izboljšati svoje fotografske sposobnosti, ki vam pridejo prav tudi, če ste popolni začetnik. Na voljo je tudi forum z aktivno skupnostjo, kamor lahko prispevate svoje fotografije ali pa delite svoje izkušnje.

2. Duolingo

Naučite se novega tujega jezika ali pa obnovite znanje tistega, ki ste ga že skoraj pozabili. Duolingo je brezplačen, zabaven in enostaven pripomoček za učenje. Storitev nudi učenje španskega, italijanskega, nemškega, francoskega, portugalskega in nizozemskega jezika, učenje pa je na voljo tudi v obliki mobilne aplikacije za tablice in pametne mobilnike. Če vam to ni dovolj, pobrskajte po BBC-jevem portalu.

3. Investopedia

Spletno mesto, ki vam ponuja vse, kar želite vedeti o investiranju, trgih in osebnih financah. Izhodišče za vse gospodarske analfabete.

4. TED-Ed 

»Lekcije, ki jih je vredno deliti.« Namen nove TED-Ed inicative je ustvariti knjižnico nagrajenih, animiranih lekcij, ki so jih ustvarili strokovnjaki, scenaristi in animatorji. Lekcije lahko ustvarite tudi sami ali pa k skupnosti prispevate z vprašanji in diskusijo. TED-Ed tako predstavlja nov učni pripomoček, ki ga velja uporabiti v izobraževalne namene.

5. VSauce

Kanal, ki ga najdete na YouTube-u, ponuja različne videe z odgovori na življenjsko pomembno vprašanja kot so, kaj bi se zgodilo, če bi se Zemlja nehala vrteti, kakšna je hitrost teme, zakaj so grde besede grde. Zabavno in poučno!

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje