Poučna zabava na spletu

Ste naveličani smešnih videov mačk ali zalezovanja Facebook prijateljev? Splet ponuja uporabnejše vsebine, ki vam lahko z nekaj discipline pomagajo graditi vašo kariero. Preverite pet predlogov, ki vam bodo vaš preživeti čas na spletu obrnili v prid.
Poučna zabava na spletu

Mačke vladajo internetu (Vir slike: www.justphotographer.com)

1. Digital Photography School

Spletno mesto ponuja zakladnico člankov o tem, kako izboljšati svoje fotografske sposobnosti, ki vam pridejo prav tudi, če ste popolni začetnik. Na voljo je tudi forum z aktivno skupnostjo, kamor lahko prispevate svoje fotografije ali pa delite svoje izkušnje.

2. Duolingo

Naučite se novega tujega jezika ali pa obnovite znanje tistega, ki ste ga že skoraj pozabili. Duolingo je brezplačen, zabaven in enostaven pripomoček za učenje. Storitev nudi učenje španskega, italijanskega, nemškega, francoskega, portugalskega in nizozemskega jezika, učenje pa je na voljo tudi v obliki mobilne aplikacije za tablice in pametne mobilnike. Če vam to ni dovolj, pobrskajte po BBC-jevem portalu.

3. Investopedia

Spletno mesto, ki vam ponuja vse, kar želite vedeti o investiranju, trgih in osebnih financah. Izhodišče za vse gospodarske analfabete.

4. TED-Ed 

»Lekcije, ki jih je vredno deliti.« Namen nove TED-Ed inicative je ustvariti knjižnico nagrajenih, animiranih lekcij, ki so jih ustvarili strokovnjaki, scenaristi in animatorji. Lekcije lahko ustvarite tudi sami ali pa k skupnosti prispevate z vprašanji in diskusijo. TED-Ed tako predstavlja nov učni pripomoček, ki ga velja uporabiti v izobraževalne namene.

5. VSauce

Kanal, ki ga najdete na YouTube-u, ponuja različne videe z odgovori na življenjsko pomembno vprašanja kot so, kaj bi se zgodilo, če bi se Zemlja nehala vrteti, kakšna je hitrost teme, zakaj so grde besede grde. Zabavno in poučno!

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje