Poučna zabava na spletu

Ste naveličani smešnih videov mačk ali zalezovanja Facebook prijateljev? Splet ponuja uporabnejše vsebine, ki vam lahko z nekaj discipline pomagajo graditi vašo kariero. Preverite pet predlogov, ki vam bodo vaš preživeti čas na spletu obrnili v prid.
Poučna zabava na spletu

Mačke vladajo internetu (Vir slike: www.justphotographer.com)

1. Digital Photography School

Spletno mesto ponuja zakladnico člankov o tem, kako izboljšati svoje fotografske sposobnosti, ki vam pridejo prav tudi, če ste popolni začetnik. Na voljo je tudi forum z aktivno skupnostjo, kamor lahko prispevate svoje fotografije ali pa delite svoje izkušnje.

2. Duolingo

Naučite se novega tujega jezika ali pa obnovite znanje tistega, ki ste ga že skoraj pozabili. Duolingo je brezplačen, zabaven in enostaven pripomoček za učenje. Storitev nudi učenje španskega, italijanskega, nemškega, francoskega, portugalskega in nizozemskega jezika, učenje pa je na voljo tudi v obliki mobilne aplikacije za tablice in pametne mobilnike. Če vam to ni dovolj, pobrskajte po BBC-jevem portalu.

3. Investopedia

Spletno mesto, ki vam ponuja vse, kar želite vedeti o investiranju, trgih in osebnih financah. Izhodišče za vse gospodarske analfabete.

4. TED-Ed 

»Lekcije, ki jih je vredno deliti.« Namen nove TED-Ed inicative je ustvariti knjižnico nagrajenih, animiranih lekcij, ki so jih ustvarili strokovnjaki, scenaristi in animatorji. Lekcije lahko ustvarite tudi sami ali pa k skupnosti prispevate z vprašanji in diskusijo. TED-Ed tako predstavlja nov učni pripomoček, ki ga velja uporabiti v izobraževalne namene.

5. VSauce

Kanal, ki ga najdete na YouTube-u, ponuja različne videe z odgovori na življenjsko pomembno vprašanja kot so, kaj bi se zgodilo, če bi se Zemlja nehala vrteti, kakšna je hitrost teme, zakaj so grde besede grde. Zabavno in poučno!

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje