Prihaja zaključna prireditev Najpodjetniška ideja 2014/2015

Vabljeni ste na zaključno prireditev Najpodjetniška ideja 2014/2015, na kateri boste prisluhnili zanimivim govorcem, ki so se na svoji poslovni poti srečevali z različnimi izzivi. Prireditev bo potekala v četrtek, 4. junija v Centru inovativnega podjetništva med 17. in 19. uro.
Prihaja zaključna prireditev Najpodjetniška ideja 2014/2015

Prihaja zaključna prireditev Najpodjetniška ideja 2014/2015 (Vir slike: npi-finance.si)

Govorci prireditve bodo Aleksander Zadel, psiholog in direktor Inštituta za osebni razvoj C.A.R., Damjan Burger, direktor podjetja M TOM, Aleš Mozetič, direktor podjetja Don don in Blaž Brodnjak, član uprave NLB. Udeležba je brezplačna, prijava pa zaradi omejenega števila prostih mest.

Program dogodka

1. Pogum za idejo

Aleksander Zadel, psiholog in direktor Inštituta za osebni razvoj C.A.R.,

Aleksander Zadel je doktor psihologije, zaposlen kot direktor Inštituta za osebni razvoj Corpus, Anima, Ratio. Soustanovil je kadrovsko agencijo Competo. Je pobudnik in soustanovitelj Oddelka za Psihologijo, na Fakulteti za matematiko, naravoslovje in tehnične vede, na Univerzi na Primorskem. Kot svetovalca ga najemajo domača in tuja podjetja, ki jim pomaga pri projektih razvoja tehnik vodenja, motivacije, kadrovske politike ter razvoja osebnih in vodstvenih zmogljivosti zaposlenih.

2. Zagon za nov začetek

Damjan Burger, direktor podjetja M TOM – Kaj pa, ko ne gre?

Nerazumne poteze uprave in veliki apetiti nekaterih so podjetje Tom iz Mokronoga konec leta 2010 pahnili v stečaj. Od delčka zadnje plače so delavci životarili sedem mesecev. Ko so končno dobili denar iz jamstvenega sklada, vsak okoli 2000 evrov, se je deseterica nekoč zaposlenih odločila, da bodo ta denar in nekaj tistega, ki so ga postrgali od privarčevanega ali izposojenega, vložili v najem prostorov in nakup strojev ter začeli delati. Ustanovili so novo podjetje M Tom, ki danes posluje zelo uspešno.

3. Iz majhnega v veliko

Aleš Mozetič, direktor podjetja Don don

Podjetje Don don s svojo blagovno znamko Tvojih 5 minut je bilo ustanovljeno leta 1994 kot majhno družinsko podjetje v Sloveniji. V zadnjih petnajstih letih se je podjetje razvilo v srednje veliko podjetje z razvejano poslovno mrežo v različnih državah in z več kot 600 zaposlenimi. Podjetje Don don ima danes proizvodni obrat v Sloveniji, pekarno na Hrvaškem ter je večinski lastnik pekarne PDM v Srbiji. Metliška družba Don Don si je z nakupom pekarne Grosuplje kupila vstopnico na dvomilijonski slovenski pekovski trg, njen končni cilj je osvojiti Balkan in postati največji regijski pek.

4. Predstavitev finalistov izbora Najpodjetniška ideja 2014/15

5. Podpiramo podjetne – Blaž Brodnjak, član uprave NLB

6. Razglasitev zmagovalca

Na prireditev se brezplačno prijavite preko spletnega obrazca

Več informacij o dogodku…

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje