Priložnost za startup in manjša podjetja

Člani konzorcija evropskega projekta za promocijo in razvoj storitev v oblaku CloudCatalyst, katerega partner je tudi Si.mobil, 26. septembra 2014 na Bledu v okviru konference CLASS organizirajo dogodek za startup ter mala in srednje velika podjetja.
Priložnost za startup in manjša podjetja

Priložnost za startup in manjša podjetja

Konferenca CLASS bo letos na sporedu 25. in 26. septembra na Bledu in bo podprta s strani Ministrstva za izobraževanje znanost in šport, Gospodarske zbornice in Evropske komisije. 

Namenjena je vsem, ki vas zanimajo storitve v oblaku. Organizatorji bodo namreč predstavili trende in primere dobre prakse na tem področju, na voljo pa bodo tudi za napotke in pomoč, kako v poslovanje uspešno vplesti rešitve računalništva v oblaku. 

Za startupe ter srednje velika in majhna podjetja bo namenjen drugi dan konference, ki bo potekal v organizaciji Evropskih projektov Cloud Catalyst, Sucre, Cloud for Europe ter OCEAN. Popoldanska okrogla miza bo oblikovala priporočila za prihodnje programe EU komisije na področju računalništva v oblaku, ki bo EU industriji in raziskovalcem podala osnovne smernice, kako lahko račulnalištvo v oblaku vpliva na industrijski razvoj in raziskave v Europi do leta 2020. Udeležba je na ta dan konference brezplačna.

Program prireditve >>

Za brezplačno udeležbo na drugem dnevu konference se lahko registrirate tukaj >> 

Več o konferenci CLASS Conference >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje