Priložnost za startup in manjša podjetja

Člani konzorcija evropskega projekta za promocijo in razvoj storitev v oblaku CloudCatalyst, katerega partner je tudi Si.mobil, 26. septembra 2014 na Bledu v okviru konference CLASS organizirajo dogodek za startup ter mala in srednje velika podjetja.
Priložnost za startup in manjša podjetja

Priložnost za startup in manjša podjetja

Konferenca CLASS bo letos na sporedu 25. in 26. septembra na Bledu in bo podprta s strani Ministrstva za izobraževanje znanost in šport, Gospodarske zbornice in Evropske komisije. 

Namenjena je vsem, ki vas zanimajo storitve v oblaku. Organizatorji bodo namreč predstavili trende in primere dobre prakse na tem področju, na voljo pa bodo tudi za napotke in pomoč, kako v poslovanje uspešno vplesti rešitve računalništva v oblaku. 

Za startupe ter srednje velika in majhna podjetja bo namenjen drugi dan konference, ki bo potekal v organizaciji Evropskih projektov Cloud Catalyst, Sucre, Cloud for Europe ter OCEAN. Popoldanska okrogla miza bo oblikovala priporočila za prihodnje programe EU komisije na področju računalništva v oblaku, ki bo EU industriji in raziskovalcem podala osnovne smernice, kako lahko račulnalištvo v oblaku vpliva na industrijski razvoj in raziskave v Europi do leta 2020. Udeležba je na ta dan konference brezplačna.

Program prireditve >>

Za brezplačno udeležbo na drugem dnevu konference se lahko registrirate tukaj >> 

Več o konferenci CLASS Conference >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje