Priložnost za startup in manjša podjetja

Člani konzorcija evropskega projekta za promocijo in razvoj storitev v oblaku CloudCatalyst, katerega partner je tudi Si.mobil, 26. septembra 2014 na Bledu v okviru konference CLASS organizirajo dogodek za startup ter mala in srednje velika podjetja.
Priložnost za startup in manjša podjetja

Priložnost za startup in manjša podjetja

Konferenca CLASS bo letos na sporedu 25. in 26. septembra na Bledu in bo podprta s strani Ministrstva za izobraževanje znanost in šport, Gospodarske zbornice in Evropske komisije. 

Namenjena je vsem, ki vas zanimajo storitve v oblaku. Organizatorji bodo namreč predstavili trende in primere dobre prakse na tem področju, na voljo pa bodo tudi za napotke in pomoč, kako v poslovanje uspešno vplesti rešitve računalništva v oblaku. 

Za startupe ter srednje velika in majhna podjetja bo namenjen drugi dan konference, ki bo potekal v organizaciji Evropskih projektov Cloud Catalyst, Sucre, Cloud for Europe ter OCEAN. Popoldanska okrogla miza bo oblikovala priporočila za prihodnje programe EU komisije na področju računalništva v oblaku, ki bo EU industriji in raziskovalcem podala osnovne smernice, kako lahko račulnalištvo v oblaku vpliva na industrijski razvoj in raziskave v Europi do leta 2020. Udeležba je na ta dan konference brezplačna.

Program prireditve >>

Za brezplačno udeležbo na drugem dnevu konference se lahko registrirate tukaj >> 

Več o konferenci CLASS Conference >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje