Prvi slovenski filmski Kickstarter projekt že na platnih

Kratek film Kresnik: Ognjeno izročilo v režiji Davida Sipoša se bo po uspešni Kickstarter kampanji v nedeljo, 22. junija, v Centru urbane kulture Kino Šiška prvič predstavil slovenski javnosti.
Prvi slovenski filmski Kickstarter projekt že na platnih

Prvi slovenski filmski Kickstarter projekt že na platnih (Vir slike: Kresnik.net)

V mesecu aprilu in deloma maju smo lahko sledili kampanji množičnega zbiranja sredstev prvega slovenskega filmskega Kickstarter projekta – Kresnik: Ognjeno izročilo, ki mu je zadani cilj na priljubljeni platformi odlično uspel.

Poleg uspešno zbranih denarnih sredstev v višini 10 tisoč dolarjev je film dosegel še en pomemben mejnik v zgodovini slovenskih crowdfunding projektov: uveljavil se je kot prvi Kickstarter projekt, ki je uspel aktivirati slovensko prebivalstvo, saj so ga večinsko podprli prav slovenski podporniki.

Nedolgo za tem, v drugi polovici maja, je film ponovno dosegel večji uspeh, saj se je uspešno predstavil v sekciji Short Film Corner v okviru filmskega festivala v Cannesu.

Film Kresnik: Ognjeno izročilo sedaj prihaja tudi na slovenske zaslone. Domači publiki se bo predstavil 22. junija ob 20. uri v Centru urbane kulture Kino Šiška.

Premierno projekcijo bo spremljal tudi zanimiv spremljevalni program. V misteriozno filmsko vzdušje bo obiskovalce premiere na poseben način popeljalo Gledališče Senzorium v sodelovanju z APZ Tone Tomšič, Majo Keuc in Tomažem Gubenškom. V okviru premiere bo z naslovno pesmijo filma nastopila mlada obetavna pevka Maja Keuc. Po premieri pa bo sledil zunanji ognjeni performans ustvarjalcev Cirkusa pri koritu z naslovom Kresnikova igra.

Vstop na premiero je prost. Brezplačne vstopnice si lahko zagotovite z rezervacijo na info@kresnik.net. Za ogled premiere je obvezna brezplačna vstopnica.

Vir: Kresnik

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje