BLOG MARKETING DELAVNICA

Prvi slovenski filmski Kickstarter projekt že na platnih

Kratek film Kresnik: Ognjeno izročilo v režiji Davida Sipoša se bo po uspešni Kickstarter kampanji v nedeljo, 22. junija, v Centru urbane kulture Kino Šiška prvič predstavil slovenski javnosti.
Prvi slovenski filmski Kickstarter projekt že na platnih

Prvi slovenski filmski Kickstarter projekt že na platnih (Vir slike: Kresnik.net)

V mesecu aprilu in deloma maju smo lahko sledili kampanji množičnega zbiranja sredstev prvega slovenskega filmskega Kickstarter projekta – Kresnik: Ognjeno izročilo, ki mu je zadani cilj na priljubljeni platformi odlično uspel.

Poleg uspešno zbranih denarnih sredstev v višini 10 tisoč dolarjev je film dosegel še en pomemben mejnik v zgodovini slovenskih crowdfunding projektov: uveljavil se je kot prvi Kickstarter projekt, ki je uspel aktivirati slovensko prebivalstvo, saj so ga večinsko podprli prav slovenski podporniki.

Nedolgo za tem, v drugi polovici maja, je film ponovno dosegel večji uspeh, saj se je uspešno predstavil v sekciji Short Film Corner v okviru filmskega festivala v Cannesu.

Film Kresnik: Ognjeno izročilo sedaj prihaja tudi na slovenske zaslone. Domači publiki se bo predstavil 22. junija ob 20. uri v Centru urbane kulture Kino Šiška.

Premierno projekcijo bo spremljal tudi zanimiv spremljevalni program. V misteriozno filmsko vzdušje bo obiskovalce premiere na poseben način popeljalo Gledališče Senzorium v sodelovanju z APZ Tone Tomšič, Majo Keuc in Tomažem Gubenškom. V okviru premiere bo z naslovno pesmijo filma nastopila mlada obetavna pevka Maja Keuc. Po premieri pa bo sledil zunanji ognjeni performans ustvarjalcev Cirkusa pri koritu z naslovom Kresnikova igra.

Vstop na premiero je prost. Brezplačne vstopnice si lahko zagotovite z rezervacijo na info@kresnik.net. Za ogled premiere je obvezna brezplačna vstopnica.

Vir: Kresnik

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje