Se zanimate za širitev na Hrvaško?

Tiko Pro, podjetje s katerim je Kristina Kočet postala mlada podjetnica leta 2013, se širi v tujino. Po Italiji je na vrsti Hrvaška, trenutno so v fazi vzpostavitve stalne fizične prisotnosti. V ta namen so našli ustrezno pisarno, ki pa je nekoliko prevelika za njihove potrebe.
Se zanimate za širitev na Hrvaško?

Iščete prostore za širitev v Zagreb? Pridružite se Tiko Pro!

Zato so se odločili, da bodo del prostora oddali, kar je odlična priložnost za mlado podjetje v Sloveniji, ki prav tako išče ugodno priložnost za fizično prisotnost v Hrvaški prestolnici. Coworking se je za odlično oporo pri prvih korakih poslovanja izkazal že v okviru naše organizacije. Samo predstavljamo si lahko, koliko lahko tovrstno sodelovanje koristi v primeru, da gre za vstop na nov, nepoznan trg.

Karakteristike prostora so naslednje:

  • Lokacija: Zagreb, blizu obvoznice
  • prenovljen poslovni prostor,
  • skupna velikost 28 m2,
  • skupna cena: 300 evrov + ddv (+ stroški 50 evrov + ddv ) na mesec,
  • souporaba kuhinje, parkirišče, internet, skupna sejna soba so všteti v ceno.

Naj dodamo še to, da se podjetje Tiko Pro ukvarja s pridobivanjem nepovratnih sredstev za podjetja, kar pomeni odlično priložnost, da tovrstno pomoč pridobite tudi za svoje podjetje.

Kristina Kočet je mlada podjetnica leta 2013.

Tisti, ki se torej nameravate širiti na Hrvaško, ne zamudite te odlične priložnosti in kontaktirajte Kristino Kočet na: 031 811 497 ali elektronski naslov: tina (at) tiko-pro.si. 

Tiko Pro d.o.o. je uveljavljeno, uspešno svetovalno podjetje, ki pomaga različnim podjetjem in organizacijam pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev iz EU skladov. Vašim projektom se pridružujejo že ob njihovem snovanju in skupaj z vami začrtajo zanesljivo pot do želenega cilja. 

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje