Se zanimate za širitev na Hrvaško?

Tiko Pro, podjetje s katerim je Kristina Kočet postala mlada podjetnica leta 2013, se širi v tujino. Po Italiji je na vrsti Hrvaška, trenutno so v fazi vzpostavitve stalne fizične prisotnosti. V ta namen so našli ustrezno pisarno, ki pa je nekoliko prevelika za njihove potrebe.
Se zanimate za širitev na Hrvaško?

Iščete prostore za širitev v Zagreb? Pridružite se Tiko Pro!

Zato so se odločili, da bodo del prostora oddali, kar je odlična priložnost za mlado podjetje v Sloveniji, ki prav tako išče ugodno priložnost za fizično prisotnost v Hrvaški prestolnici. Coworking se je za odlično oporo pri prvih korakih poslovanja izkazal že v okviru naše organizacije. Samo predstavljamo si lahko, koliko lahko tovrstno sodelovanje koristi v primeru, da gre za vstop na nov, nepoznan trg.

Karakteristike prostora so naslednje:

  • Lokacija: Zagreb, blizu obvoznice
  • prenovljen poslovni prostor,
  • skupna velikost 28 m2,
  • skupna cena: 300 evrov + ddv (+ stroški 50 evrov + ddv ) na mesec,
  • souporaba kuhinje, parkirišče, internet, skupna sejna soba so všteti v ceno.

Naj dodamo še to, da se podjetje Tiko Pro ukvarja s pridobivanjem nepovratnih sredstev za podjetja, kar pomeni odlično priložnost, da tovrstno pomoč pridobite tudi za svoje podjetje.

Kristina Kočet je mlada podjetnica leta 2013.

Tisti, ki se torej nameravate širiti na Hrvaško, ne zamudite te odlične priložnosti in kontaktirajte Kristino Kočet na: 031 811 497 ali elektronski naslov: tina (at) tiko-pro.si. 

Tiko Pro d.o.o. je uveljavljeno, uspešno svetovalno podjetje, ki pomaga različnim podjetjem in organizacijam pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev iz EU skladov. Vašim projektom se pridružujejo že ob njihovem snovanju in skupaj z vami začrtajo zanesljivo pot do želenega cilja. 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje