Se zanimate za širitev na Hrvaško?

Tiko Pro, podjetje s katerim je Kristina Kočet postala mlada podjetnica leta 2013, se širi v tujino. Po Italiji je na vrsti Hrvaška, trenutno so v fazi vzpostavitve stalne fizične prisotnosti. V ta namen so našli ustrezno pisarno, ki pa je nekoliko prevelika za njihove potrebe.
Se zanimate za širitev na Hrvaško?

Iščete prostore za širitev v Zagreb? Pridružite se Tiko Pro!

Zato so se odločili, da bodo del prostora oddali, kar je odlična priložnost za mlado podjetje v Sloveniji, ki prav tako išče ugodno priložnost za fizično prisotnost v Hrvaški prestolnici. Coworking se je za odlično oporo pri prvih korakih poslovanja izkazal že v okviru naše organizacije. Samo predstavljamo si lahko, koliko lahko tovrstno sodelovanje koristi v primeru, da gre za vstop na nov, nepoznan trg.

Karakteristike prostora so naslednje:

  • Lokacija: Zagreb, blizu obvoznice
  • prenovljen poslovni prostor,
  • skupna velikost 28 m2,
  • skupna cena: 300 evrov + ddv (+ stroški 50 evrov + ddv ) na mesec,
  • souporaba kuhinje, parkirišče, internet, skupna sejna soba so všteti v ceno.

Naj dodamo še to, da se podjetje Tiko Pro ukvarja s pridobivanjem nepovratnih sredstev za podjetja, kar pomeni odlično priložnost, da tovrstno pomoč pridobite tudi za svoje podjetje.

Kristina Kočet je mlada podjetnica leta 2013.

Tisti, ki se torej nameravate širiti na Hrvaško, ne zamudite te odlične priložnosti in kontaktirajte Kristino Kočet na: 031 811 497 ali elektronski naslov: tina (at) tiko-pro.si. 

Tiko Pro d.o.o. je uveljavljeno, uspešno svetovalno podjetje, ki pomaga različnim podjetjem in organizacijam pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev iz EU skladov. Vašim projektom se pridružujejo že ob njihovem snovanju in skupaj z vami začrtajo zanesljivo pot do želenega cilja. 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje