BLOG MARKETING DELAVNICA

Pripomoček za spremljanje spanca postal senzacija Kickstarterja

Projekt je samo v 7 urah zbral zastavljenih 100 tisoč dolarjev, do danes pa ga je z več kot milijon dolarji podprlo več kot 8 tisoč ljudi. Sense, ki ga je razvilo podjetje Hello, je napredna naprava za spremljanje spanja, ki skuša izboljšati naše spalne navade.
Pripomoček za spremljanje spanca postal senzacija Kickstarterja

Spremljajte kakovost spanca. (Vir: kickstarter.com)

Sense je sistem, ki spremlja vaše spalne vzorce in okolje, v katerem spite. »Pove ti, kako spiš, kaj vpliva na tvoj spanec, kakšno je idealno okolje za spanje in kako ga doseči; pomaga ti zaspati in se zbuditi ravno ob pravem času,« pripomoček opisujejo v podjetju.

Sistem je sestavljen iz estetsko oblikovane krogle, ki čepi na nočni omarici, gumba Sleep Pill, ki ga pritrdite na blazino, in mobilne aplikacije, ki beleži podatke in riše statistiko vašega spanja ter svetuje, kako spati bolje.

Sense meri hrup, svetlobo, temperaturo, vlažnost in delčke v zraku. Hkrati tudi ocenjuje kakovost spanca in vam pomaga razumeti, zakaj ste nekatere noči spali bolje kot druge. Naprava ima funkcijo »pametnega alarma«, ki vas zbudi bolj učinkovito kot drugi alarmi.

Kako kaže aktualnim slovenskim crowdfunding projektom?

Ljudje se vedno bolj zavedamo prednosti kakovostnega spanca, zato ne čudi, da je projekt nemudoma prepričal javnost. Če podprete projekt, boste najcenejši Sense dobili za 99 dolarjev, torej za 30 dolarjev ceneje, kot bo stal v prednaročilu. Prvi Sense naj bi na trg prišel že novembra. Kampanja se sicer zaključi šele 22. avgusta, zato je Sense na dobri poti, da se zapiše med rekorderje na Kickstarterju. 

Kakovosten spanec je predpogoj za uspešnost pri vašem delu

Spanje izboljšuje naš spomin in imunski sistem. Pomaga nam pri uravnavanju teže, znižuje stres, spodbuja kreativnost in produktivnost.

Nekaj nasvetov za vse, ki si želite izboljšati svoj spanec:

  • Odklopite se: Ne spite pred televizorjem ali s prižganimi lučmi, izogibajte se budilkam, ki oddajajo svetlobo, in izklopite druge naprave, ki bi vas lahko zmotile. Svetloba in zvoki SMS-ov, e-pošte in opomnikov lahko (z)motijo vaš spalni ritem.
  • Poskrbite, da zjutraj dobite naravno dnevno svetlobo, ki vas bo spodbudila v gibanje. Vzemite si čas za odmore na prostem, tudi med službo. Če je mogoče, pojdite na kratek sprehod.
  • Uredite si ritem spanja: zbujajte se ob istem času, zato da se vaše telo navadi ritma. Če želite nadoknaditi prekratko noč s krajšim počitkom, poskrbite, da ta ne bo daljši od 30 minut.
  • Počutite se udobno: Sprostite se s kopeljo, tušem, meditacijo … pojdite v posteljo sproščeni.
  • Poskrbite, da bo imela soba prijetno temperaturo. Z osvežilcem zraka in rednim čiščenjem preprog ipd. pa poskrbite, da zmanjšate vpliv alergenov.

Ali lahko Coolest Cooler postane absolutni rekorder Kickstarterja?

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje