Pripomoček za spremljanje spanca postal senzacija Kickstarterja

Projekt je samo v 7 urah zbral zastavljenih 100 tisoč dolarjev, do danes pa ga je z več kot milijon dolarji podprlo več kot 8 tisoč ljudi. Sense, ki ga je razvilo podjetje Hello, je napredna naprava za spremljanje spanja, ki skuša izboljšati naše spalne navade.
Pripomoček za spremljanje spanca postal senzacija Kickstarterja

Spremljajte kakovost spanca. (Vir: kickstarter.com)

Sense je sistem, ki spremlja vaše spalne vzorce in okolje, v katerem spite. »Pove ti, kako spiš, kaj vpliva na tvoj spanec, kakšno je idealno okolje za spanje in kako ga doseči; pomaga ti zaspati in se zbuditi ravno ob pravem času,« pripomoček opisujejo v podjetju.

Sistem je sestavljen iz estetsko oblikovane krogle, ki čepi na nočni omarici, gumba Sleep Pill, ki ga pritrdite na blazino, in mobilne aplikacije, ki beleži podatke in riše statistiko vašega spanja ter svetuje, kako spati bolje.

Sense meri hrup, svetlobo, temperaturo, vlažnost in delčke v zraku. Hkrati tudi ocenjuje kakovost spanca in vam pomaga razumeti, zakaj ste nekatere noči spali bolje kot druge. Naprava ima funkcijo »pametnega alarma«, ki vas zbudi bolj učinkovito kot drugi alarmi.

Kako kaže aktualnim slovenskim crowdfunding projektom?

Ljudje se vedno bolj zavedamo prednosti kakovostnega spanca, zato ne čudi, da je projekt nemudoma prepričal javnost. Če podprete projekt, boste najcenejši Sense dobili za 99 dolarjev, torej za 30 dolarjev ceneje, kot bo stal v prednaročilu. Prvi Sense naj bi na trg prišel že novembra. Kampanja se sicer zaključi šele 22. avgusta, zato je Sense na dobri poti, da se zapiše med rekorderje na Kickstarterju. 

Kakovosten spanec je predpogoj za uspešnost pri vašem delu

Spanje izboljšuje naš spomin in imunski sistem. Pomaga nam pri uravnavanju teže, znižuje stres, spodbuja kreativnost in produktivnost.

Nekaj nasvetov za vse, ki si želite izboljšati svoj spanec:

  • Odklopite se: Ne spite pred televizorjem ali s prižganimi lučmi, izogibajte se budilkam, ki oddajajo svetlobo, in izklopite druge naprave, ki bi vas lahko zmotile. Svetloba in zvoki SMS-ov, e-pošte in opomnikov lahko (z)motijo vaš spalni ritem.
  • Poskrbite, da zjutraj dobite naravno dnevno svetlobo, ki vas bo spodbudila v gibanje. Vzemite si čas za odmore na prostem, tudi med službo. Če je mogoče, pojdite na kratek sprehod.
  • Uredite si ritem spanja: zbujajte se ob istem času, zato da se vaše telo navadi ritma. Če želite nadoknaditi prekratko noč s krajšim počitkom, poskrbite, da ta ne bo daljši od 30 minut.
  • Počutite se udobno: Sprostite se s kopeljo, tušem, meditacijo … pojdite v posteljo sproščeni.
  • Poskrbite, da bo imela soba prijetno temperaturo. Z osvežilcem zraka in rednim čiščenjem preprog ipd. pa poskrbite, da zmanjšate vpliv alergenov.

Ali lahko Coolest Cooler postane absolutni rekorder Kickstarterja?

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

07.12.2017 od 8:00 do 16:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanih tematikah. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

08.12.2017 od 11:00 do 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

Drugi dan dvodnevne konference o tehnologiji blockchain organiziramo za tiste, ki si želite določene teme spoznati bolj podrobno. Strokovnjaki bodo pokrili naslednje teme: varnost, trgovanje s kriptovalutami, davčne obveznosti in marketing. Tudi ta dan bomo preživeli v Tehnološkem parku Ljubljana. Preverite podrobnosti!
Preberite več >>

!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!! Predavanje: Prodajni lijak

13.12.2017 od 17:00 do 14.01.2017 12:30
!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!!  Predavanje: Prodajni lijak

Email marketing je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje