Shakemoon Animation z igrico ARCAMOON vstopa na področje mobilnih aplikacij

Neodvisni mednarodni studio za razvoj mobilnih aplikacij Shakemoon Animation je pravkar napovedal izid njihove prve mobilne aplikacije: vesoljsko obarvane arkadne igrice ARCAMOON, v kateri igralec vesoljčku na poti okoli lune pomaga nabrati čimveč točk.
Shakemoon Animation z igrico ARCAMOON vstopa na področje mobilnih aplikacij

Shakemoon Animation z igrico ARCAMOON vstopa na področje mobilnih aplikacij (Vir slike: Shakemoon)

»Največji poudarek te igre je zabavna izkušnja, ki jo igralec doživi, ko je postavljen pred izziv premagati sebe ali svojega prijatelja,« je pojasnil Blaž Čadež, avtor aplikacije, ki z igro ARCAMOON začenja usmeritev neodvisnega mednarodnega studia Shakemoon Animation v razvoj mobilnih aplikacij.

Kot pravi, se je vse skupaj začelo kot izziv, kako spremeniti način igre in izpopolniti doživetje. »Namesto, da igralec premika vesoljčka, kot to navadno dela v arkadnih igrah, ima ARCAMOON to novost, da igralec s premikanjem planeta kontrolira potek igre in pomaga vesoljčku do zmage,« še doda.

»Ker pri Shakemoon Animation verjamemo v edinstvenost igralne izkušnje, smo želeli, da bi bila igrica karseda kakovostno in zabavno doživetje. Zato smo k sodelovanju povabili tudi dva vrhunska slovenska avtorja iz sveta glasbe in zvoka. Dejan Osterman, ki deluje na področju filmske in zabavne glasbe, je za ARCAMOON prispeval glasbo. Zvok pa je oblikoval Matjaž Moraus Zdešar, ki deluje kot oblikovalec zvoka na filmskih, glasebnih in drugih projektih«, je o sodelovanju še povedal Čadež.

ARCAMOON je nova igra, ki vsebuje polno akcije in izzivov. Igra je hkrati zabavna in zahtevna, primerna pa je za vse starosti. Ponaša se s privlačno grafiko, visoko kvalitetno glasbo in zvokom ter doživeto animacijo. Aplikacija bo za brezplačen prenos na voljo v nedeljo, 7. decembra 2014, v AppStore in GooglePlay trgovinah za iPhone, iPad in Android naprave.

Vir: Shakemoon

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje