Shakemoon Animation z igrico ARCAMOON vstopa na področje mobilnih aplikacij

Neodvisni mednarodni studio za razvoj mobilnih aplikacij Shakemoon Animation je pravkar napovedal izid njihove prve mobilne aplikacije: vesoljsko obarvane arkadne igrice ARCAMOON, v kateri igralec vesoljčku na poti okoli lune pomaga nabrati čimveč točk.
Shakemoon Animation z igrico ARCAMOON vstopa na področje mobilnih aplikacij

Shakemoon Animation z igrico ARCAMOON vstopa na področje mobilnih aplikacij (Vir slike: Shakemoon)

»Največji poudarek te igre je zabavna izkušnja, ki jo igralec doživi, ko je postavljen pred izziv premagati sebe ali svojega prijatelja,« je pojasnil Blaž Čadež, avtor aplikacije, ki z igro ARCAMOON začenja usmeritev neodvisnega mednarodnega studia Shakemoon Animation v razvoj mobilnih aplikacij.

Kot pravi, se je vse skupaj začelo kot izziv, kako spremeniti način igre in izpopolniti doživetje. »Namesto, da igralec premika vesoljčka, kot to navadno dela v arkadnih igrah, ima ARCAMOON to novost, da igralec s premikanjem planeta kontrolira potek igre in pomaga vesoljčku do zmage,« še doda.

»Ker pri Shakemoon Animation verjamemo v edinstvenost igralne izkušnje, smo želeli, da bi bila igrica karseda kakovostno in zabavno doživetje. Zato smo k sodelovanju povabili tudi dva vrhunska slovenska avtorja iz sveta glasbe in zvoka. Dejan Osterman, ki deluje na področju filmske in zabavne glasbe, je za ARCAMOON prispeval glasbo. Zvok pa je oblikoval Matjaž Moraus Zdešar, ki deluje kot oblikovalec zvoka na filmskih, glasebnih in drugih projektih«, je o sodelovanju še povedal Čadež.

ARCAMOON je nova igra, ki vsebuje polno akcije in izzivov. Igra je hkrati zabavna in zahtevna, primerna pa je za vse starosti. Ponaša se s privlačno grafiko, visoko kvalitetno glasbo in zvokom ter doživeto animacijo. Aplikacija bo za brezplačen prenos na voljo v nedeljo, 7. decembra 2014, v AppStore in GooglePlay trgovinah za iPhone, iPad in Android naprave.

Vir: Shakemoon

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje