Shakemoon Animation z igrico ARCAMOON vstopa na področje mobilnih aplikacij

Neodvisni mednarodni studio za razvoj mobilnih aplikacij Shakemoon Animation je pravkar napovedal izid njihove prve mobilne aplikacije: vesoljsko obarvane arkadne igrice ARCAMOON, v kateri igralec vesoljčku na poti okoli lune pomaga nabrati čimveč točk.
Shakemoon Animation z igrico ARCAMOON vstopa na področje mobilnih aplikacij

Shakemoon Animation z igrico ARCAMOON vstopa na področje mobilnih aplikacij (Vir slike: Shakemoon)

»Največji poudarek te igre je zabavna izkušnja, ki jo igralec doživi, ko je postavljen pred izziv premagati sebe ali svojega prijatelja,« je pojasnil Blaž Čadež, avtor aplikacije, ki z igro ARCAMOON začenja usmeritev neodvisnega mednarodnega studia Shakemoon Animation v razvoj mobilnih aplikacij.

Kot pravi, se je vse skupaj začelo kot izziv, kako spremeniti način igre in izpopolniti doživetje. »Namesto, da igralec premika vesoljčka, kot to navadno dela v arkadnih igrah, ima ARCAMOON to novost, da igralec s premikanjem planeta kontrolira potek igre in pomaga vesoljčku do zmage,« še doda.

»Ker pri Shakemoon Animation verjamemo v edinstvenost igralne izkušnje, smo želeli, da bi bila igrica karseda kakovostno in zabavno doživetje. Zato smo k sodelovanju povabili tudi dva vrhunska slovenska avtorja iz sveta glasbe in zvoka. Dejan Osterman, ki deluje na področju filmske in zabavne glasbe, je za ARCAMOON prispeval glasbo. Zvok pa je oblikoval Matjaž Moraus Zdešar, ki deluje kot oblikovalec zvoka na filmskih, glasebnih in drugih projektih«, je o sodelovanju še povedal Čadež.

ARCAMOON je nova igra, ki vsebuje polno akcije in izzivov. Igra je hkrati zabavna in zahtevna, primerna pa je za vse starosti. Ponaša se s privlačno grafiko, visoko kvalitetno glasbo in zvokom ter doživeto animacijo. Aplikacija bo za brezplačen prenos na voljo v nedeljo, 7. decembra 2014, v AppStore in GooglePlay trgovinah za iPhone, iPad in Android naprave.

Vir: Shakemoon

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje