SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz!

Mlada, kreativna in ambiciozna ekipa SIGNAPPS deluje na področju razvoja digitalnih vsebin in lahko premišljeno ustvari vaš 'javni obraz'. Njihove ideje v sebi nosijo izvirnost, drznost in učinkovitost, vedno pa so se pripravljeni tudi soočati s prihajajočimi izzivi.
SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz!

SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz! (Vir slike: SIGNAPPS)

Za ekipo Signapps stoji pet fantov: direktor Primož Božič in Leon Škrilec v vlogi programerjev, pomočnik direktorja Mare Hieng Zupančič v vlogi marketing menedžerja, drugi pomočnik direktorja Lan Belič v vlogi grafičnega oblikovalca in Aljoša Kous kot menedžer za odnose z javnostmi.

Želite izboljšati, renovirati ali ustvariti nov ‘brand’?!

»Naša ciljna skupina so start-up podjetja, ki si želijo izboljšati, renovirati in vzpostaviti nov ‘brand’ ter potrebujejo novo celostno grafično podobo,« nam v pogovoru razloži Signapps menedžer za odnose z javnostmi.

Vpliv vsesplošne krize na področje razvoja digitalnih vsebin

»Vsesplošna kriza se pozna pri vseh, ki sedijo na fotelju pred televizijo ali računalnikom ter čakajo, da jih delo samo najde. Sami smo ubrali povsem drugačno taktiko, poskušamo uvesti socialno podjetništvo in iščemo poslovne partnerje tudi za blagovne menjave.Tako smo našli računovodstvo, taxi službo, tiskarja in restavracijo, ki so nam na tak način zmanjšali stroške poslovanja,« razjasni Aljoša Kous.

Vizija postati vodilno socialno podjetje

»Naša vizija je postati vodilno socialno podjetje, ki bo s svojo tehnološko dovršenostjo pridobilo zanesljive rezultate, zgraditi svoj ‘brand’ na ulici, s čimer bomo dosegli celovito medijsko prepoznavnost, posledično razširiti svojo organizacijo in prodreti na tuje trge,« nam za konec še pove Kous.

Več na: Signapps

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje