SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz!

Mlada, kreativna in ambiciozna ekipa SIGNAPPS deluje na področju razvoja digitalnih vsebin in lahko premišljeno ustvari vaš 'javni obraz'. Njihove ideje v sebi nosijo izvirnost, drznost in učinkovitost, vedno pa so se pripravljeni tudi soočati s prihajajočimi izzivi.
SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz!

SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz! (Vir slike: SIGNAPPS)

Za ekipo Signapps stoji pet fantov: direktor Primož Božič in Leon Škrilec v vlogi programerjev, pomočnik direktorja Mare Hieng Zupančič v vlogi marketing menedžerja, drugi pomočnik direktorja Lan Belič v vlogi grafičnega oblikovalca in Aljoša Kous kot menedžer za odnose z javnostmi.

Želite izboljšati, renovirati ali ustvariti nov ‘brand’?!

»Naša ciljna skupina so start-up podjetja, ki si želijo izboljšati, renovirati in vzpostaviti nov ‘brand’ ter potrebujejo novo celostno grafično podobo,« nam v pogovoru razloži Signapps menedžer za odnose z javnostmi.

Vpliv vsesplošne krize na področje razvoja digitalnih vsebin

»Vsesplošna kriza se pozna pri vseh, ki sedijo na fotelju pred televizijo ali računalnikom ter čakajo, da jih delo samo najde. Sami smo ubrali povsem drugačno taktiko, poskušamo uvesti socialno podjetništvo in iščemo poslovne partnerje tudi za blagovne menjave.Tako smo našli računovodstvo, taxi službo, tiskarja in restavracijo, ki so nam na tak način zmanjšali stroške poslovanja,« razjasni Aljoša Kous.

Vizija postati vodilno socialno podjetje

»Naša vizija je postati vodilno socialno podjetje, ki bo s svojo tehnološko dovršenostjo pridobilo zanesljive rezultate, zgraditi svoj ‘brand’ na ulici, s čimer bomo dosegli celovito medijsko prepoznavnost, posledično razširiti svojo organizacijo in prodreti na tuje trge,« nam za konec še pove Kous.

Več na: Signapps

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje