SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz!

Avtor — 26.03.2014
Mlada, kreativna in ambiciozna ekipa SIGNAPPS deluje na področju razvoja digitalnih vsebin in lahko premišljeno ustvari vaš 'javni obraz'. Njihove ideje v sebi nosijo izvirnost, drznost in učinkovitost, vedno pa so se pripravljeni tudi soočati s prihajajočimi izzivi.
SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz!

SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz! (Vir slike: SIGNAPPS)

Za ekipo Signapps stoji pet fantov: direktor Primož Božič in Leon Škrilec v vlogi programerjev, pomočnik direktorja Mare Hieng Zupančič v vlogi marketing menedžerja, drugi pomočnik direktorja Lan Belič v vlogi grafičnega oblikovalca in Aljoša Kous kot menedžer za odnose z javnostmi.

Želite izboljšati, renovirati ali ustvariti nov ‘brand’?!

»Naša ciljna skupina so start-up podjetja, ki si želijo izboljšati, renovirati in vzpostaviti nov ‘brand’ ter potrebujejo novo celostno grafično podobo,« nam v pogovoru razloži Signapps menedžer za odnose z javnostmi.

Vpliv vsesplošne krize na področje razvoja digitalnih vsebin

»Vsesplošna kriza se pozna pri vseh, ki sedijo na fotelju pred televizijo ali računalnikom ter čakajo, da jih delo samo najde. Sami smo ubrali povsem drugačno taktiko, poskušamo uvesti socialno podjetništvo in iščemo poslovne partnerje tudi za blagovne menjave.Tako smo našli računovodstvo, taxi službo, tiskarja in restavracijo, ki so nam na tak način zmanjšali stroške poslovanja,« razjasni Aljoša Kous.

Vizija postati vodilno socialno podjetje

»Naša vizija je postati vodilno socialno podjetje, ki bo s svojo tehnološko dovršenostjo pridobilo zanesljive rezultate, zgraditi svoj ‘brand’ na ulici, s čimer bomo dosegli celovito medijsko prepoznavnost, posledično razširiti svojo organizacijo in prodreti na tuje trge,« nam za konec še pove Kous.

Več na: Signapps

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje