SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz!

Mlada, kreativna in ambiciozna ekipa SIGNAPPS deluje na področju razvoja digitalnih vsebin in lahko premišljeno ustvari vaš 'javni obraz'. Njihove ideje v sebi nosijo izvirnost, drznost in učinkovitost, vedno pa so se pripravljeni tudi soočati s prihajajočimi izzivi.
SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz!

SIGNAPPS ustvarja vaš javni obraz! (Vir slike: SIGNAPPS)

Za ekipo Signapps stoji pet fantov: direktor Primož Božič in Leon Škrilec v vlogi programerjev, pomočnik direktorja Mare Hieng Zupančič v vlogi marketing menedžerja, drugi pomočnik direktorja Lan Belič v vlogi grafičnega oblikovalca in Aljoša Kous kot menedžer za odnose z javnostmi.

Želite izboljšati, renovirati ali ustvariti nov ‘brand’?!

»Naša ciljna skupina so start-up podjetja, ki si želijo izboljšati, renovirati in vzpostaviti nov ‘brand’ ter potrebujejo novo celostno grafično podobo,« nam v pogovoru razloži Signapps menedžer za odnose z javnostmi.

Vpliv vsesplošne krize na področje razvoja digitalnih vsebin

»Vsesplošna kriza se pozna pri vseh, ki sedijo na fotelju pred televizijo ali računalnikom ter čakajo, da jih delo samo najde. Sami smo ubrali povsem drugačno taktiko, poskušamo uvesti socialno podjetništvo in iščemo poslovne partnerje tudi za blagovne menjave.Tako smo našli računovodstvo, taxi službo, tiskarja in restavracijo, ki so nam na tak način zmanjšali stroške poslovanja,« razjasni Aljoša Kous.

Vizija postati vodilno socialno podjetje

»Naša vizija je postati vodilno socialno podjetje, ki bo s svojo tehnološko dovršenostjo pridobilo zanesljive rezultate, zgraditi svoj ‘brand’ na ulici, s čimer bomo dosegli celovito medijsko prepoznavnost, posledično razširiti svojo organizacijo in prodreti na tuje trge,« nam za konec še pove Kous.

Več na: Signapps

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje