Slavni dobivajo svoje mobilne igre

Zvezdnice, kot so Katy Perry, Kim Kardashian in njuni sestri Kendall in Kylie Jenner, se lahko pohvalijo, da imajo tudi mobilno igro, v kateri nastopajo v glavni vlogi. Tej druščini se je pridružila še pevka Britney Spears, ki je podpisala pogodbo z razvijalcem Glu Mobile.
Slavni dobivajo svoje mobilne igre

Svojo igro bo po Kim Kardashian in nekaterih drugih zvezdnicah dobila tudi Britney Spears (Vir slike: Google Play).

Podjetje Glu Mobile je na tem področju že stari znanec, ki ve, kako zasnovati novo uspešnico. So namreč ustvarjalci igre Kim Kardashian: Hollywood. Pretekli teden je podjetje potrdilo, da so skupaj s Spearsovo podpisali dogovor o razvoju aplikacije. Pevka je z njimi podpisala 5-letni dogovor, po besedah tujih medijev, podobnega, kot so ga sklenili s sestrama Jenner in Perryjevo.

Igra, ki je prinesla največji del dobička

Glu Mobile pevki, ki ima za seboj več kot 15-letno kariero, polno vzponov in padcev, obljublja veliko bazo oboževalcev. Z igro Kim Kardashian: Hollywood jim je to uspelo. Od lanskega poletja, ko je igrica zaživela, so našteli več kot 33 milijonov prenosov igrice. Podjetju je samo v lanskem letu prinesla 74,3 milijonov dolarjev dobička. V prvem polletju od predstavitve je igra podjetju prinesla celo največji kos dobička v celotnem letu.

Igra z deli iz resničnega življenja

Kdaj bo igra Spearsove zaživela, še ni znano, prav tako ne, kakšno vsebino bo imela igrica. Tista, v kateri ima glavno vlogo Kim Kardashian, svojim uporabnikom ponuja številne nagrade, od denarja, izkušenj, energije, do posebnih K zvezdic. Po nekaj mesecih od predstavitve je omenjena igra pristala na Facebooku, kjer se je predstavila s posebno »nadgradnjo«, saj je uporabnikom omogočila poročni dan v Firencah, podobno, kot je dejansko potekala poroka med Kim in Kanye Westom.

Bo tudi nova igra brezplačna?

Kakšna bo zgodba nove igre, bo potrebno počakati. Glede na velike zaslužke, ki jih prinesla razširitev na Facebook, lahko oboževalci Spearsove zagotovo pričakujejo igrico na tem družbenem omrežju. Glede na to, da je igra s Kim Kardashian brezplačna, bo najverjetneje tudi igra Spearsove.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje