Slavni dobivajo svoje mobilne igre

Zvezdnice, kot so Katy Perry, Kim Kardashian in njuni sestri Kendall in Kylie Jenner, se lahko pohvalijo, da imajo tudi mobilno igro, v kateri nastopajo v glavni vlogi. Tej druščini se je pridružila še pevka Britney Spears, ki je podpisala pogodbo z razvijalcem Glu Mobile.
Slavni dobivajo svoje mobilne igre

Svojo igro bo po Kim Kardashian in nekaterih drugih zvezdnicah dobila tudi Britney Spears (Vir slike: Google Play).

Podjetje Glu Mobile je na tem področju že stari znanec, ki ve, kako zasnovati novo uspešnico. So namreč ustvarjalci igre Kim Kardashian: Hollywood. Pretekli teden je podjetje potrdilo, da so skupaj s Spearsovo podpisali dogovor o razvoju aplikacije. Pevka je z njimi podpisala 5-letni dogovor, po besedah tujih medijev, podobnega, kot so ga sklenili s sestrama Jenner in Perryjevo.

Igra, ki je prinesla največji del dobička

Glu Mobile pevki, ki ima za seboj več kot 15-letno kariero, polno vzponov in padcev, obljublja veliko bazo oboževalcev. Z igro Kim Kardashian: Hollywood jim je to uspelo. Od lanskega poletja, ko je igrica zaživela, so našteli več kot 33 milijonov prenosov igrice. Podjetju je samo v lanskem letu prinesla 74,3 milijonov dolarjev dobička. V prvem polletju od predstavitve je igra podjetju prinesla celo največji kos dobička v celotnem letu.

Igra z deli iz resničnega življenja

Kdaj bo igra Spearsove zaživela, še ni znano, prav tako ne, kakšno vsebino bo imela igrica. Tista, v kateri ima glavno vlogo Kim Kardashian, svojim uporabnikom ponuja številne nagrade, od denarja, izkušenj, energije, do posebnih K zvezdic. Po nekaj mesecih od predstavitve je omenjena igra pristala na Facebooku, kjer se je predstavila s posebno »nadgradnjo«, saj je uporabnikom omogočila poročni dan v Firencah, podobno, kot je dejansko potekala poroka med Kim in Kanye Westom.

Bo tudi nova igra brezplačna?

Kakšna bo zgodba nove igre, bo potrebno počakati. Glede na velike zaslužke, ki jih prinesla razširitev na Facebook, lahko oboževalci Spearsove zagotovo pričakujejo igrico na tem družbenem omrežju. Glede na to, da je igra s Kim Kardashian brezplačna, bo najverjetneje tudi igra Spearsove.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje