Slavni dobivajo svoje mobilne igre

Zvezdnice, kot so Katy Perry, Kim Kardashian in njuni sestri Kendall in Kylie Jenner, se lahko pohvalijo, da imajo tudi mobilno igro, v kateri nastopajo v glavni vlogi. Tej druščini se je pridružila še pevka Britney Spears, ki je podpisala pogodbo z razvijalcem Glu Mobile.
Slavni dobivajo svoje mobilne igre

Svojo igro bo po Kim Kardashian in nekaterih drugih zvezdnicah dobila tudi Britney Spears (Vir slike: Google Play).

Podjetje Glu Mobile je na tem področju že stari znanec, ki ve, kako zasnovati novo uspešnico. So namreč ustvarjalci igre Kim Kardashian: Hollywood. Pretekli teden je podjetje potrdilo, da so skupaj s Spearsovo podpisali dogovor o razvoju aplikacije. Pevka je z njimi podpisala 5-letni dogovor, po besedah tujih medijev, podobnega, kot so ga sklenili s sestrama Jenner in Perryjevo.

Igra, ki je prinesla največji del dobička

Glu Mobile pevki, ki ima za seboj več kot 15-letno kariero, polno vzponov in padcev, obljublja veliko bazo oboževalcev. Z igro Kim Kardashian: Hollywood jim je to uspelo. Od lanskega poletja, ko je igrica zaživela, so našteli več kot 33 milijonov prenosov igrice. Podjetju je samo v lanskem letu prinesla 74,3 milijonov dolarjev dobička. V prvem polletju od predstavitve je igra podjetju prinesla celo največji kos dobička v celotnem letu.

Igra z deli iz resničnega življenja

Kdaj bo igra Spearsove zaživela, še ni znano, prav tako ne, kakšno vsebino bo imela igrica. Tista, v kateri ima glavno vlogo Kim Kardashian, svojim uporabnikom ponuja številne nagrade, od denarja, izkušenj, energije, do posebnih K zvezdic. Po nekaj mesecih od predstavitve je omenjena igra pristala na Facebooku, kjer se je predstavila s posebno »nadgradnjo«, saj je uporabnikom omogočila poročni dan v Firencah, podobno, kot je dejansko potekala poroka med Kim in Kanye Westom.

Bo tudi nova igra brezplačna?

Kakšna bo zgodba nove igre, bo potrebno počakati. Glede na velike zaslužke, ki jih prinesla razširitev na Facebook, lahko oboževalci Spearsove zagotovo pričakujejo igrico na tem družbenem omrežju. Glede na to, da je igra s Kim Kardashian brezplačna, bo najverjetneje tudi igra Spearsove.

Oznake: ,