SloveniaInYourPocket – predstavitev lepot dežele na sončni strani Alp

SloveniaInYourPocket skrbi za predstavitev lepot Slovenije v vsem njenem bistvu in je namenjena tako tujcem, ki obiščejo Slovenijo, kot tudi tujcem, ki živijo tu, in ne nazadnje Slovencem, ki jih zanimajo lepote lastne dežele in bi v njej radi odkrili še neodkrito.
SloveniaInYourPocket – predstavitev lepot dežele na sončni strani Alp

Slovenia in your pocket – predstavitev lepot dežele na sončni strani Alp (Fotografija: Yuri Barron)

Ekipo InYourPocket sestavljajo direktor in lastnik Niko Slavnič, ameriški novinar Yuri Barron, angleški novinar Will Dunn, avtralski novinar James Cosier, vodja projekta Irena Jamnikar ter tržnika Stanka Parkelj Rozina in Karmen Hribar, pri čemer vsi skrbijo, da so vedno posredovane aktualne in zanimive informacije.

Odločitev za pridružitev franšizi InYourPocket

InYourPocket je mednarodna franšiza, ki zajema 30 držav in 170 mest v Evropi, ekipa v Sloveniji pa skrbi za izdajanje in posredovanje turističnih vodičev za vsa slovenska mesta. Direktor in lastnik Niko Slavnič se je s samim projektom srečal v tujini in je bil ob tem nadvse presenečen, da Slovenija in njena mesta še niso del te mednarodne mreže, zato je kupil licenco in maja 2008 izdal prvo številko Ljubljana InYourPocket.

»V tem času smo obiskali in popisali že kar veliko število slovenskih krajev (okoli 62 mest), za katere na spletu in v tisku pripravljamo vsebino, seveda napisano v zanimivem, t.i. “cheecky” jeziku. Vsebina je napisana s strani tujca, zato uporabniku posreduje resnično zanimive in aktualne informacije,« pove vodja projekta Irena Jamnikar. 

Vpliv recesije na tiskane medije

»Ker je naš prihodek odvisen izključno od prodaje oglasnega prostora, se je kriza zelo poznala, saj so naši ključni partnerji začeli z varčevanjem in bili neodzivni pri sami promociji. Zato smo poiskali naše pomembnejše prednosti, jih predstavili in se s promocijskimi cenami poizkušali približati kupcu. Leto 2013 ocenjujemo kot uspešno, saj turizem v Sloveniji raste, kar je za naš posel zelo pomembno, « razloži Jamnikarjeva.

Vizije za prihodnost

Jamnikarjeva za konec razjasni še nadaljnje vizije: »V prihodnosti želimo pokriti še kakšno dodatno mesto, kontinuirano osveževati vsebino in promovirati Slovenijo in njene kraje tudi v mednarodnem obsegu, želimo torej postati najmočnejša založba za izdajanje turističnih vodičev skupaj z distribucijo. Vizija je obenem izdati tudi vodič za Milano in Benetke, kar se bo zgodilo zelo kmalu.«

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje