Video: Slovenski Housemates Slippers na Indiegogo

Na Indiegogo se te dni predstavlja projekt Housemates Slippers, za katerim stojita dva mlada slovenska podjetnika: Klemen in Jano. Ustvarila sta inovativne copate, katere si uporabnik lahko namesti kar na čevlje in si s tem prihrani neprijetno preobuvanje.
Video: Slovenski Housemates Slippers na Indiegogo

Housemates Slippers (Vir slike: Indiegogo)

Klemen in Jano sta mlada podjetnika, ki stojita za projektom Housemates Slippers, ki se te dni predstavlja na platformi za množično financiranje Indiegogo. Gre za inovativne copate, namenjene nošnji čez čevlje, kar uporabniku prihrani precej časa za preobuvanje, hkrati pa mu lahko prihrani zadrego zaradi neprijetnega vonja, ko na obiskih po celodnevnem nošenju sezuje čevlje.

Podjetnika sta že med testiranjem ugotovila, da na tržišču obstaja precejšnje zanimanje za njun produkt, predvsem s strani prodajalcev čevljev, pa tudi nekaterih manjših podjetij, ki so izrazili željo po uporabi tovrstnih copat v promocijske namene. 

V projekt sta že vložila precej ur dela in tudi zajeten kupček lastnih sredstev, zato ne želita, da ju dolgi plačilni roki za poplačilo njunih stroškov s strani prvih kupcev in nestrinjanja bank z dodelitvijo posojila ovirajo na poti do uspeha. Odločila sta se, da poskusita srečo na Indiegogo in zbereta 8.700 dolarjev, potrebnih za nakup kvalitetnih materialov in plačilo delavcev. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Podpornikom na platformi za množično financiranje obljubljata, da bodo prejeli kvaliteten, ročno izdelan slovenski izdelek, ki jim bo služil še mnoga leta. Zbiranje sredstev na Indiegogo se je pričelo 24. julija, zaključilo pa se bo 22. septembra 2014. Ker sta se podjetnika odločila za tako imenovano fleksibilno kampanjo, bosta zbrana sredstva prejela tudi v primeru, da zastavljenega cilja ne dosežeta. 

Poglejte predstavitveni video projekta:

YouTube

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje