Video: Slovenski Housemates Slippers na Indiegogo

Na Indiegogo se te dni predstavlja projekt Housemates Slippers, za katerim stojita dva mlada slovenska podjetnika: Klemen in Jano. Ustvarila sta inovativne copate, katere si uporabnik lahko namesti kar na čevlje in si s tem prihrani neprijetno preobuvanje.
Video: Slovenski Housemates Slippers na Indiegogo

Housemates Slippers (Vir slike: Indiegogo)

Klemen in Jano sta mlada podjetnika, ki stojita za projektom Housemates Slippers, ki se te dni predstavlja na platformi za množično financiranje Indiegogo. Gre za inovativne copate, namenjene nošnji čez čevlje, kar uporabniku prihrani precej časa za preobuvanje, hkrati pa mu lahko prihrani zadrego zaradi neprijetnega vonja, ko na obiskih po celodnevnem nošenju sezuje čevlje.

Podjetnika sta že med testiranjem ugotovila, da na tržišču obstaja precejšnje zanimanje za njun produkt, predvsem s strani prodajalcev čevljev, pa tudi nekaterih manjših podjetij, ki so izrazili željo po uporabi tovrstnih copat v promocijske namene. 

V projekt sta že vložila precej ur dela in tudi zajeten kupček lastnih sredstev, zato ne želita, da ju dolgi plačilni roki za poplačilo njunih stroškov s strani prvih kupcev in nestrinjanja bank z dodelitvijo posojila ovirajo na poti do uspeha. Odločila sta se, da poskusita srečo na Indiegogo in zbereta 8.700 dolarjev, potrebnih za nakup kvalitetnih materialov in plačilo delavcev. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Podpornikom na platformi za množično financiranje obljubljata, da bodo prejeli kvaliteten, ročno izdelan slovenski izdelek, ki jim bo služil še mnoga leta. Zbiranje sredstev na Indiegogo se je pričelo 24. julija, zaključilo pa se bo 22. septembra 2014. Ker sta se podjetnika odločila za tako imenovano fleksibilno kampanjo, bosta zbrana sredstva prejela tudi v primeru, da zastavljenega cilja ne dosežeta. 

Poglejte predstavitveni video projekta:

YouTube

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje