Video: Slovenski Housemates Slippers na Indiegogo

Na Indiegogo se te dni predstavlja projekt Housemates Slippers, za katerim stojita dva mlada slovenska podjetnika: Klemen in Jano. Ustvarila sta inovativne copate, katere si uporabnik lahko namesti kar na čevlje in si s tem prihrani neprijetno preobuvanje.
Video: Slovenski Housemates Slippers na Indiegogo

Housemates Slippers (Vir slike: Indiegogo)

Klemen in Jano sta mlada podjetnika, ki stojita za projektom Housemates Slippers, ki se te dni predstavlja na platformi za množično financiranje Indiegogo. Gre za inovativne copate, namenjene nošnji čez čevlje, kar uporabniku prihrani precej časa za preobuvanje, hkrati pa mu lahko prihrani zadrego zaradi neprijetnega vonja, ko na obiskih po celodnevnem nošenju sezuje čevlje.

Podjetnika sta že med testiranjem ugotovila, da na tržišču obstaja precejšnje zanimanje za njun produkt, predvsem s strani prodajalcev čevljev, pa tudi nekaterih manjših podjetij, ki so izrazili željo po uporabi tovrstnih copat v promocijske namene. 

V projekt sta že vložila precej ur dela in tudi zajeten kupček lastnih sredstev, zato ne želita, da ju dolgi plačilni roki za poplačilo njunih stroškov s strani prvih kupcev in nestrinjanja bank z dodelitvijo posojila ovirajo na poti do uspeha. Odločila sta se, da poskusita srečo na Indiegogo in zbereta 8.700 dolarjev, potrebnih za nakup kvalitetnih materialov in plačilo delavcev. 

Podprite projekt na Indiegogo >>

Podpornikom na platformi za množično financiranje obljubljata, da bodo prejeli kvaliteten, ročno izdelan slovenski izdelek, ki jim bo služil še mnoga leta. Zbiranje sredstev na Indiegogo se je pričelo 24. julija, zaključilo pa se bo 22. septembra 2014. Ker sta se podjetnika odločila za tako imenovano fleksibilno kampanjo, bosta zbrana sredstva prejela tudi v primeru, da zastavljenega cilja ne dosežeta. 

Poglejte predstavitveni video projekta:

YouTube

Podprite projekt na Indiegogo >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje