Slovenska novost na Kickstarterju: Superheroes That Make Differences

Alenka Kos iz Društva za boljši svet Vilinski ključ trenutno dela na zahtevnem projektu: na svoji najnovejši knjigi z naslovom Superheroes That Make Differences, ki jo je predstavila tudi na Kickstarterju.
Slovenska novost na Kickstarterju: Superheroes That Make Differences

Slovenska novost na Kickstarterju: Superheroes That Make Differences (Vir slike: Kickstarter)

Knjiga, kot že naslov pove, govori o o superherojih, a ne takšnih, ki letijo po zraku, temveč o takšnih, ki so se kljub različnim telesnim invalidnostim naučili sprejeti svoje telo in zaživeti življenje, polno smeha in zabave. Nekateri izmed karakterjev v knjigi ne morejo hoditi, slišati ali celo okušati, a si kljub temu ne dovolijo, da bi jih to ustavilo. Namesto tega raje plavajo, čutijo tišino ali uživajo v zelenjavnih juhah.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Alenka Kos želi s knjigo bralcem, predvsem otrokom, vcepiti občutek ljubezni do lastnega telesa. Celotna knjiga namreč temelji na slavnem reku Julie Hanks, strokovnjakinje na omenjenem področju, ki se glasi: “Sprejemanje samega sebe je prvi korak k sprejemanju različnosti pri drugih ljudeh.” S tem se namreč strinja tudi avtorica iz Slovenije, ki se poleg tega zaveda dejstva, da nekaj podobnih knjig sicer že obstaja, toda prav nobena izmed njih ne poudarja unikatnosti in podobnosti med ljudmi kot njena knjiga Superheroes That Make Differences.

(Vir slike: Kickstarter)

Knjiga je trenutno na voljo v slovenščini, da pa bi jo lahko prebrali tudi angleško govoreči bralci, se je Alenka Kos odločila za prevod. Da bi projekt uspešno zaključila, potrebuje 21.000 dolarjev. Časa za zbiranje sredstev s crowdfundingom na Kickstarterju ima še do petka, 12. junija 2015, zaenkrat pa je pisateljica uspela zbrati skoraj 1.000 dolarjev.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje