Slovenska novost na Kickstarterju: Superheroes That Make Differences

Alenka Kos iz Društva za boljši svet Vilinski ključ trenutno dela na zahtevnem projektu: na svoji najnovejši knjigi z naslovom Superheroes That Make Differences, ki jo je predstavila tudi na Kickstarterju.
Slovenska novost na Kickstarterju: Superheroes That Make Differences

Slovenska novost na Kickstarterju: Superheroes That Make Differences (Vir slike: Kickstarter)

Knjiga, kot že naslov pove, govori o o superherojih, a ne takšnih, ki letijo po zraku, temveč o takšnih, ki so se kljub različnim telesnim invalidnostim naučili sprejeti svoje telo in zaživeti življenje, polno smeha in zabave. Nekateri izmed karakterjev v knjigi ne morejo hoditi, slišati ali celo okušati, a si kljub temu ne dovolijo, da bi jih to ustavilo. Namesto tega raje plavajo, čutijo tišino ali uživajo v zelenjavnih juhah.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Alenka Kos želi s knjigo bralcem, predvsem otrokom, vcepiti občutek ljubezni do lastnega telesa. Celotna knjiga namreč temelji na slavnem reku Julie Hanks, strokovnjakinje na omenjenem področju, ki se glasi: “Sprejemanje samega sebe je prvi korak k sprejemanju različnosti pri drugih ljudeh.” S tem se namreč strinja tudi avtorica iz Slovenije, ki se poleg tega zaveda dejstva, da nekaj podobnih knjig sicer že obstaja, toda prav nobena izmed njih ne poudarja unikatnosti in podobnosti med ljudmi kot njena knjiga Superheroes That Make Differences.

(Vir slike: Kickstarter)

Knjiga je trenutno na voljo v slovenščini, da pa bi jo lahko prebrali tudi angleško govoreči bralci, se je Alenka Kos odločila za prevod. Da bi projekt uspešno zaključila, potrebuje 21.000 dolarjev. Časa za zbiranje sredstev s crowdfundingom na Kickstarterju ima še do petka, 12. junija 2015, zaenkrat pa je pisateljica uspela zbrati skoraj 1.000 dolarjev.

Podprite projekt na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje