Slovenski Databox navdušil tudi Sears!

­Slovenskemu startupu Databox, ki razvija mobilno rešitev poslovne inteligence za podjetja "Databox for Enterprise", je zaupal tudi eden največjih ameriških trgovcev Sears in tako postal že drugi iz seznama Fortune 100, ki jih je navdušila mobilna rešitev podjetja s Ptuja.
Slovenski Databox navdušil tudi Sears!

Slovenski Databox navdušil tudi Sears! (Vir slike: Databox)

Databox je uspešno mlado slovensko podjetje, ki razvija mobilno rešitev za dostop do poslovnih podatkov podjetja in pregled vseh ključnih kazalcev uspešnosti poslovanja preko pametnih telefonov.

Podjetje je v prvi polovici leta svojo rešitev uspešno implementiralo v podjetju Staples, drugim največjim spletnim trgovcem v Ameriki, odslej pa bo njihovo rešitev uporabljalo tudi podjetje Sears, ena izmed največjih trgovinskih verig v ZDA.

Gre za največjo implementacijo naše rešitve do zdaj in podjetje Sears je ponoven dokaz, da lahko tudi manjša podjetja z inovativnimi rešitvami pripomorejo k izboljšanju poslovnih procesov, tudi v tako velikih sistemih kot sta Staples ali Sears,” pove Davorin Gabrovec, ki v Bostonu vodi ekipo Databoxa.

“V podjetju Sears smo tako vodstvenim kadrom omogočili nenehen dostop do vseh ključnih informacij o poslovanju njihovih oddelkov, trgovin in podjetja preko pametnih telefonov. Gre za velik dosežek, ne samo v tehnološkem smislu, glede na veliko količino podatkov, ampak tudi v razumevanju (t.i. poslovni inteligenci) prikazovanja ključnih informacij na mobilnikih,” je dodal Gabrovec.

Databox je prejšnji teden tudi uradno predstavil novo Enterprise različico aplikacije, ki je še posebej prilagojena večjim podjetjem. Poleg večje varnosti in izboljšane vizualizacije omogoča nova različica številne dodatne funkcionalnosti, med drugim tudi prejemanje dnevnih kartic uspešnosti, takojšnje obveščanje o spremembah kazalnikov in neposredni komunikaciji s sodelavci.

Preko številnih, vnaprej pripravljenih vtičnikov za podatkovne baze in spletne storitve, pa je zdaj moč Databox povezati tudi s številnimi Big Data podatkovnimi skladišči.

Novo različico Databoxa sedaj uporabljajo tudi druga manjša podjetja, kot so LonelyPlanet, Ubisoft, Brightcove in je na voljo tako za iOS kot za Android platformo.

Vir: Databox

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje