Slovenski Databox navdušil tudi Sears!

­Slovenskemu startupu Databox, ki razvija mobilno rešitev poslovne inteligence za podjetja "Databox for Enterprise", je zaupal tudi eden največjih ameriških trgovcev Sears in tako postal že drugi iz seznama Fortune 100, ki jih je navdušila mobilna rešitev podjetja s Ptuja.
Slovenski Databox navdušil tudi Sears!

Slovenski Databox navdušil tudi Sears! (Vir slike: Databox)

Databox je uspešno mlado slovensko podjetje, ki razvija mobilno rešitev za dostop do poslovnih podatkov podjetja in pregled vseh ključnih kazalcev uspešnosti poslovanja preko pametnih telefonov.

Podjetje je v prvi polovici leta svojo rešitev uspešno implementiralo v podjetju Staples, drugim največjim spletnim trgovcem v Ameriki, odslej pa bo njihovo rešitev uporabljalo tudi podjetje Sears, ena izmed največjih trgovinskih verig v ZDA.

Gre za največjo implementacijo naše rešitve do zdaj in podjetje Sears je ponoven dokaz, da lahko tudi manjša podjetja z inovativnimi rešitvami pripomorejo k izboljšanju poslovnih procesov, tudi v tako velikih sistemih kot sta Staples ali Sears,” pove Davorin Gabrovec, ki v Bostonu vodi ekipo Databoxa.

“V podjetju Sears smo tako vodstvenim kadrom omogočili nenehen dostop do vseh ključnih informacij o poslovanju njihovih oddelkov, trgovin in podjetja preko pametnih telefonov. Gre za velik dosežek, ne samo v tehnološkem smislu, glede na veliko količino podatkov, ampak tudi v razumevanju (t.i. poslovni inteligenci) prikazovanja ključnih informacij na mobilnikih,” je dodal Gabrovec.

Databox je prejšnji teden tudi uradno predstavil novo Enterprise različico aplikacije, ki je še posebej prilagojena večjim podjetjem. Poleg večje varnosti in izboljšane vizualizacije omogoča nova različica številne dodatne funkcionalnosti, med drugim tudi prejemanje dnevnih kartic uspešnosti, takojšnje obveščanje o spremembah kazalnikov in neposredni komunikaciji s sodelavci.

Preko številnih, vnaprej pripravljenih vtičnikov za podatkovne baze in spletne storitve, pa je zdaj moč Databox povezati tudi s številnimi Big Data podatkovnimi skladišči.

Novo različico Databoxa sedaj uporabljajo tudi druga manjša podjetja, kot so LonelyPlanet, Ubisoft, Brightcove in je na voljo tako za iOS kot za Android platformo.

Vir: Databox

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje