Slovenski Databox navdušil tudi Sears!

­Slovenskemu startupu Databox, ki razvija mobilno rešitev poslovne inteligence za podjetja "Databox for Enterprise", je zaupal tudi eden največjih ameriških trgovcev Sears in tako postal že drugi iz seznama Fortune 100, ki jih je navdušila mobilna rešitev podjetja s Ptuja.
Slovenski Databox navdušil tudi Sears!

Slovenski Databox navdušil tudi Sears! (Vir slike: Databox)

Databox je uspešno mlado slovensko podjetje, ki razvija mobilno rešitev za dostop do poslovnih podatkov podjetja in pregled vseh ključnih kazalcev uspešnosti poslovanja preko pametnih telefonov.

Podjetje je v prvi polovici leta svojo rešitev uspešno implementiralo v podjetju Staples, drugim največjim spletnim trgovcem v Ameriki, odslej pa bo njihovo rešitev uporabljalo tudi podjetje Sears, ena izmed največjih trgovinskih verig v ZDA.

Gre za največjo implementacijo naše rešitve do zdaj in podjetje Sears je ponoven dokaz, da lahko tudi manjša podjetja z inovativnimi rešitvami pripomorejo k izboljšanju poslovnih procesov, tudi v tako velikih sistemih kot sta Staples ali Sears,” pove Davorin Gabrovec, ki v Bostonu vodi ekipo Databoxa.

“V podjetju Sears smo tako vodstvenim kadrom omogočili nenehen dostop do vseh ključnih informacij o poslovanju njihovih oddelkov, trgovin in podjetja preko pametnih telefonov. Gre za velik dosežek, ne samo v tehnološkem smislu, glede na veliko količino podatkov, ampak tudi v razumevanju (t.i. poslovni inteligenci) prikazovanja ključnih informacij na mobilnikih,” je dodal Gabrovec.

Databox je prejšnji teden tudi uradno predstavil novo Enterprise različico aplikacije, ki je še posebej prilagojena večjim podjetjem. Poleg večje varnosti in izboljšane vizualizacije omogoča nova različica številne dodatne funkcionalnosti, med drugim tudi prejemanje dnevnih kartic uspešnosti, takojšnje obveščanje o spremembah kazalnikov in neposredni komunikaciji s sodelavci.

Preko številnih, vnaprej pripravljenih vtičnikov za podatkovne baze in spletne storitve, pa je zdaj moč Databox povezati tudi s številnimi Big Data podatkovnimi skladišči.

Novo različico Databoxa sedaj uporabljajo tudi druga manjša podjetja, kot so LonelyPlanet, Ubisoft, Brightcove in je na voljo tako za iOS kot za Android platformo.

Vir: Databox

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje