Sportifiq napada vzhodno Evropo!

Ekipa Sportifiq, ki skrbi za lažjo rezervacijo igrišč prek spleta, intenzivno dela na prevajanju sistema v nemščino, španščino in italijanščino. Sistem oziroma njegova tehnična plat je zdaj že dovolj razvita, da ustreza raznolikim potrebam športnih centrov.
Sportifiq napada vzhodno Evropo!

»V vzhodni Evropi nas je kontaktiral eden izmed predstavnikov Squash Zveze Romunije, da bi sistem vpeljal na njihove klube, pozneje tudi teniške. Bomo videli, kako bo res s tem,« pravi Roq Xever, eden od članov Sportifiq. Za usmeritev v tujino iščejo partnerje, tudi prodajalce v posameznih državah. »Veliko lažje namreč Nemec kupi od Nemca kot od Slovenca,« pravi Roq.

Napovedujejo razširitev na dvorane

V vzhodno evropskih državah so v stikih z nekaterimi teniškimi zvezami, ki so izrazile željo po manjših prilagoditvah in prevodu sistema v njihov jezik. »V Sloveniji manjše težave predstavlja dejstvo, da zaradi podnebnih razmer veliko teniških športnih centrov pozimi ne obratuje. Storitev poskušamo zato razširiti še na dvorane, v katere se pozimi zatečejo športniki,« gre večinoma za dvorane srednjih in osnovnih šol. Za zdaj so v testni fazi uporabe sistema na takšnih objektih.

Naslednje leto nagradni sklad za zmagovalce

Ekipa, ki se je letos osredotočila predvsem na razvoj rezervacijske platforme, je v svoj sistem privabila že več kot 50 športnih centrov. Prav na račun fokusa razvoja same rezervacijske platforme in njene prilagodljivosti je letos sistem povezovanja igralcev malce trpel. Naslednje leto se nameravajo temu problemu temeljiteje posvetiti.

»Povezovanje igralcev je integrirano z enostavnim sistemom gamifikacije, kjer so vidne odigrane igre, možni soigralci, nivo kakovosti igralca in njegov napredek.« Za spodbuditev igranja naj bi ponudili tudi nagrado: »Nameravamo imeti nagradni sklad za tiste, ki bodo uporabljali ta sistem in bodo najvišje uvrščeni na koncu sezone.« Po besedah Roqa bo sklad visok od 1000 do 3000 evrov. S tem želijo spodbuditi tudi igranje s »primernimi oziroma predlaganimi partnerji pred Sportifiq-a«. Želijo namreč preveriti ali obstaja dovolj velik problem na tem področju oziroma ali so igralci res pripravljeni igrati z neznanimi igralci, zaradi pomanjkanja soigralcev. Novost naj bi bila na voljo spomladi 2015.

Več zanimanja s strani teniških centrov

Poleg tenisa je prek sistema Sportifiq-a na voljo tudi badminton, inline hokej, odbojka in drugi športi. Po besedah Roqa je največ zanimanja za tenis. Samo v Sloveniji je prek njihovega sistema vključenih 50 tenis centrov, badminton centri predstavljajo desetino tega.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje