Sportifiq napada vzhodno Evropo!

Ekipa Sportifiq, ki skrbi za lažjo rezervacijo igrišč prek spleta, intenzivno dela na prevajanju sistema v nemščino, španščino in italijanščino. Sistem oziroma njegova tehnična plat je zdaj že dovolj razvita, da ustreza raznolikim potrebam športnih centrov.
Sportifiq napada vzhodno Evropo!

»V vzhodni Evropi nas je kontaktiral eden izmed predstavnikov Squash Zveze Romunije, da bi sistem vpeljal na njihove klube, pozneje tudi teniške. Bomo videli, kako bo res s tem,« pravi Roq Xever, eden od članov Sportifiq. Za usmeritev v tujino iščejo partnerje, tudi prodajalce v posameznih državah. »Veliko lažje namreč Nemec kupi od Nemca kot od Slovenca,« pravi Roq.

Napovedujejo razširitev na dvorane

V vzhodno evropskih državah so v stikih z nekaterimi teniškimi zvezami, ki so izrazile željo po manjših prilagoditvah in prevodu sistema v njihov jezik. »V Sloveniji manjše težave predstavlja dejstvo, da zaradi podnebnih razmer veliko teniških športnih centrov pozimi ne obratuje. Storitev poskušamo zato razširiti še na dvorane, v katere se pozimi zatečejo športniki,« gre večinoma za dvorane srednjih in osnovnih šol. Za zdaj so v testni fazi uporabe sistema na takšnih objektih.

Naslednje leto nagradni sklad za zmagovalce

Ekipa, ki se je letos osredotočila predvsem na razvoj rezervacijske platforme, je v svoj sistem privabila že več kot 50 športnih centrov. Prav na račun fokusa razvoja same rezervacijske platforme in njene prilagodljivosti je letos sistem povezovanja igralcev malce trpel. Naslednje leto se nameravajo temu problemu temeljiteje posvetiti.

»Povezovanje igralcev je integrirano z enostavnim sistemom gamifikacije, kjer so vidne odigrane igre, možni soigralci, nivo kakovosti igralca in njegov napredek.« Za spodbuditev igranja naj bi ponudili tudi nagrado: »Nameravamo imeti nagradni sklad za tiste, ki bodo uporabljali ta sistem in bodo najvišje uvrščeni na koncu sezone.« Po besedah Roqa bo sklad visok od 1000 do 3000 evrov. S tem želijo spodbuditi tudi igranje s »primernimi oziroma predlaganimi partnerji pred Sportifiq-a«. Želijo namreč preveriti ali obstaja dovolj velik problem na tem področju oziroma ali so igralci res pripravljeni igrati z neznanimi igralci, zaradi pomanjkanja soigralcev. Novost naj bi bila na voljo spomladi 2015.

Več zanimanja s strani teniških centrov

Poleg tenisa je prek sistema Sportifiq-a na voljo tudi badminton, inline hokej, odbojka in drugi športi. Po besedah Roqa je največ zanimanja za tenis. Samo v Sloveniji je prek njihovega sistema vključenih 50 tenis centrov, badminton centri predstavljajo desetino tega.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje